KRAMPFLASHBACKS

Okej. Jag har kramp i höger handen!!! It hurts!! Det är sån där kramp man får när man suttit vid datorn för mycket. Man håller handen i ett stilla läge typ. Flashbacks från när jag spelade cs.

Ska diska. Det är ju roligt.

Hejdå

Random












Åsane

Tog som sagt bussen till Åsane senter imorse med Kajsa, men hon fortsatte sin lilla resa. Hon skulle tydligen åka linbana upp till sin barnehage. Allt kan hända här känns det som. Crazy people.

Jag handlade mat. Eller mat och mat. Mjölk, äpple, cheesedoodles, pepsi, kex, ost. Kunde inte motstå. Såg en äcklig jävla råtta i tunneln också. Så got damn groose var den. Yuäck! It was as the size of my arm, seriöst. No kidding.

En äcklig fågel satt och glodde på mig när jag satt...

OJ

STÖR MIG! På så jävla mycket.

Vaknade inatt med ont i halsen. Det försvann inte. Så skippar jobbet idag. Det är lite skumt. När man är på jobbet vill man inte annat än att tiden ska gå så man får sluta. Man skiter totalt i pengarna typ, så tråkigt är det. Sedan idag, när jag är hemma, just nu skulle jag göra vad som helst för att åka till jobbet igen. Fan. Hatar att ligga här. Men halsen gör visserligen fortfarande ont, så det är nog bäst. Men SÄMST ändå!

Och nu ringde de s...

Måste klara det...

SÅ TRÖTT JAG DÖÖÖR! Upp vid 06 imorgon IGEN. Panik!
Ni fattar inte hur kämpigt jag har det på morgonen när jag är framme vid mitt busstop. Alltså jag dööör. Kommer upp för backarna helt jävla slut och svettig. Fy farao!

Och imorgon är det ännu mer panik. Idag var jag framme 07:53. Imorgon måste jag vara framme 07:45. HUR FAN SKA DET GÅ UNDRAR JAG DÅ?

Jag måste verkligen kuta. KUTA! Och jag måste hoppas på att trafiken gör sitt och att vi bara glider fram.

Ja...

I better run

Mandy, Ella & Emma har precis åkt med bussen. Jag ska dock ta en lite senare. Fan om 15 minuter. PANIK! Jag gick på toa, well.. satt där och gjorde mina behov och tänkte över mina bekymmer.. Går ut, svänger runt in mot tvrummet, så sitter Kajsa på soffan som en zombie och stirrar rakt mot mig. FAN så rädd jag blev. Eller, I still am.

Somnade runt 21:30 igår. Vaknade 06. Ändå så jäävla trött. PANIK! VEt inte vad det har tagit åt mig. Jag sover ju mest hela tiden känns det som. Ida...

Godkväll

Dagiset jag varit på idag och ska vara på hela veckan är mycket bättre än kristianborg. Dock är barnen tråkigare men personalen desto bättre :- ) .

Finns dock ingen bättre känsla än när man rullar in med bussen mot tellviksvegen och man känner lugnet. Kajsa var hemma idag för hennes mage krånglar... Imorgon ska jag kuta så fort jag kan för att hinna med en tidigare buss hem till kajsa :- )

Vi har ätit pasta och nu förbereds matlådorna inför morgondagen. För min del blir d...

PROBLEM SOLVED

Diskborsten är tillbaka. Fick reda på detta genom Kajsas blogg. Haha.


Nu blir det storkok. Pasta.




Bara Kajsa jag och Ella hemma.


Bye*

Upp i rök

Okej. Vår diskborste är borta. Vi har letat och letat. Och letat. Den finns ingenstans.
Vart FAN har den tagit vägen? Den kan ju inte bara försvinna.

Jag är nervös. Jag ska åka buss till Åsane själv idag och sen två byten till. Sedan ska jag gå upp i Bergen till Oyjorden barnehage. I'm scared. Hoppas det är snälla barn och fröknar. Hoppas de andra tjejerna också får jobba.

Nu ska jag borsta tänderna och proppa in flourtabletter.

TACK

Mamma och pappa för allt ni skickat med. Blev så glad.
Och Anna & Per!


Jag älskar er.


Vi ser american pie. Men jag ska sova nu. Godnatt.

Mr Clock is not...

Tiden står stilla. Seriöst. Panne big time!

Kajsa sitter och lyssnar på Annies song. Det är ju låten.
Amanda sitter och läser en norsk bok. Lynettes reise.
Ellinor & Emma är ute och går i regnet och dimman... Regndimman kanske.

Och jag gör typ allt man kan för att fördriva tiden.
Jag läser bok. Bloggar. Tar bilder. Äter upp all min mat. Går till bryggan och skriker. Tvättar. Tjaffsar. Flätar håret.

Ändå står tiden stilla.<...

Imorgon är dage...

SOM jag väntat på morgondageeeen. Imorgon får jag ett stort lass med MAAT av mamma och pappa. Det är nämligen så att Kajsas föräldrar kommer. SO NICE! Längtar ihjäl mig typ på något konstigt sätt. Och mina HÖRLURAR kommer!!!

Ska nog in till IKEA imorgon igen. Dagen där idag var farlig. Handlade chips och ahlgrens. Men mest för att trösta Kajsa som jag och Mandy träffade helt depp på bussen i Åsane. Lilla gumsi pissetofffsen

Imorgon ska vi också ta en promenix innan gröten....

Blaha blaha

ELLINOR OCH EMMA. När ni läser detta vill jag bara att ni ska veta att ni har put me trough hell de TVÅ sista timmarna!! Jag hungrar ihjäl mig och min godislåda har sjunkit ytterliggare läskigt mycket för mycket!

Jag är kind of glad.. Jardar smsade och undrade om jag ville ha vik på ett dagis 15 minuter från Hordvik. OCH NI ANAR INTE HUR UNDERBART DET ÄR! Slippa gå upp kl 05 och åka buss i 1,5 timme. 07:36 is the shit!!

Nu vankas det omelett. GAH!

MANDY ÄR SÅÅ ...

Bananer och tvä...

Eventhough att jag hatar att skriva om jobb så vill jag bara säga att jag inte jobbar idag. Jag och Mandy har precis storstädat hela placet. Kajsa fick dock lida pin för att jag sa att jag inte kände mig tipptopp. Pigg tjej kommer in och däckar i vår säng efter att Marie tjötat på na.

Mandy och jag ska ta bussen till Åsane om 20 min. Handla bananer och tvättställ. Och swedish fish (gelatinfritt godis).

Det regnar som vanligt i Bergen. FAN vad tråkigt. Kan det inte vara li...

En mer ordentli...

Okej. Jag har fått i mig lite näring och protein i form av röda linser och ris. Mandy var så snäll och bjöd mig på hennes specialsoppa! VÄL BEHÖVLIGT! Dock kliar det i hela halsen och ut i hörselgångarna så vet inte riktigt om jag tålde dem, men whatever. I'm used to it.

Idag gick det bättre på barnehagen. Bussresan dit och hem är rolig. Eller seg som fan. Men det händer alltid något kul på bussen. Till exempel sätter sig en stor och äcklig gubbe som...

HAHAHA

Jag har ingen energiiiiiiii... helt döööd hahahahah.
Älskar vissa barn på barnehagen.. hatar vissa.. ehrm.

Flummisch!

Ella går och slår och gör illa folk.

Väntar på amandas linssoppa.



orden jag upprepar typ 100 gånger om dagen!

ische (inte)
spise
gå på do
dissa (gunga)



Sämst

Mina tåååår is hurting. Jävla gummistövlar.

Kort efter att jag publicerat inlägget imorse blev vi inringda. Panic. Fick en LITEN morgonpromenad också imorse. Alltid lika härligt! Haha. No harm Kajsa! Jag fick ta hand om barn i 2-3-4 årsåldern. FY FAN VILKA BARN! Alltså seriöst vissa av dem var så hemska. USCH! På bussen hem hade Ella och jag en skaplig störarmoment. Klagade på allt ...

Jobba ?

E, E & K och jag är uppe tidigt idag. JOBBIGT! Det är så att första arbetsdagen kan bli idag. Men eftersom vi går i ovisshet som K uttryckte det så måste vi upp tidigt i stort sett varje morgon IFALL de kommer ringa. Ganska jobbigt faktiskt.

Vi är lite nervösa. Detta inkluderar inte K, hon är MYCKET nervös. Det som jag är rädd för är enbart personalen. Jag hatar när personalen är elak och bara snackar en massa skit. Det är det värsta jag veeet. Sen att vi bor typ...

Kolla bilderna ...

Bergen dag 4










Läs mer »

A good time

Trots en dag med kind of mycket saker och göra är jag inte trött. Och jag vet att även om jag lägger mig sist blir det jag som vaknar först och står med gröten imorgon igen. Men vad annars finns det och göra liksom :- ) .

Vi har varit på vikarservicehuset idag. Det gick smidigt och bra.
Efter det handlade vi lite mat som vi behövde, och sedan hoppade vi på bussen hem för att laga pizzaaaa :-) .. En pizza med skinka och oliver och en med tonfisk!

Eft...

I'm that mounta...

Det är dimmigt bland Bergen.. MYCKET dimmigt. Vi bor cirka 10 meter från vattnet och jag ser knappt dit.. Knappt! Det försvinner nog :- 9 eller osm mitt nya favorituttryck är.. Dä rer sa!

Okej. Första resdagen var inte direkt min turdag om man säger så.. Det börjar med att i bussen när jag ska ta upp mina nya sprillans hörlurar för x antal 100 lappar så var odm knäckta... KUL! Sedan när det är bussbyte och vi står och väntar på nästa buss kommer jag på att jag glömt jackan i andra bus...

TELLEVIKSVEIEN ...

36 timmars resande och vi är äntligen vid vårat stopp - Telleviksveien 215 i Hordvik Bergen!
Tro mig.. Det har hänt mycket på denna resa... och det har bara gått 1,5 dag!!!!!
Vi mår alla bra .. packar upp och styr iordning.. Förutom kaj och jag som sitter och lanar.

Det är sååå vackert här och allt är so nice.

Kanske blir ett inlägg senare om hela resan. hahaha.. You will see!

Jobbig daaag..

Jag brukar inte vara så jävla känslig.. men fan jag har bölat flera gånger igår och idag.. Och det jobbigaste is yet to come!!! PANIIIK!

Att säga hejdå till mamma imorgon i hallen och se hennes ögon kommer vara så tungt, att höra pappas darriga röst kommer få allt kroppshår att resa sig.. Att klicka av telefonen efter sista samtalet med kosse kommer kännas så jävla tomt.. Att säga hejdå till grabbarna som jag umgåtts med varje dag i 6 månader kan jag inte fatta hur jag ska klara..

Tiden går så fo...

Panik. Imorgon lämnar jag Sverige! Det känns oerhört skönt på flera sätt, men på också många olika sätt mycket jobbigt. Kan inte riktigt förklara, allt är SÅ invecklat. Men jag kommer lämna så många människor här som jag älskar och värderar skyhigh... Det finns band som kommer klippas.. Och det är fan i mig inte kul.

Men livet går vidare, eller hur?


Tur att jag har 4 underbara tjejer med mig.

Shontelle - Stu...

Trots fåtal timmar sömn har jag inga problem alls att vakna på morgonen. Upp vid 10. Alla bra till mig. Köpt några kilo kött idag inklusive en frysbox. Så allt ligger på frysning i frysen på konsum. Jag ska fan ha med mig mitt körre alltså.

Snart kommer morfar och hans dam för att säga hejdå till mig. Men det känns inte riktigt som det eftersom vi ses typ inte alls ofta längre. Så hej på er.

Har hunnit med att luncha med syrran, kollat på christina aguileras turnedvd med ...

Snart halv fem.

& jag är klarvaken. Knasigt ju.


När jag inte ätit på länge och inte sovit så mycket, blir jag helt fucked. Seriöst jag är rädd för mig själv. Men fnissigt också.


TJEJER. Boka vandrarhem i Bergen imorgon kanske ?? Jaoo!

Dagarna går läskigt fort. Älskar mina vänner.

Fuck you

Alltså movie maker kan ju ta sig någonstans. Fattar inte hur man förstår sig på det jävla programmet!!!!!!

Men jag kämpar

Hektiska dagar....

Mycket hektiskt nu innan vi hoppas på bussen till Hordvik i Bergen.
Vaknar, åker till stan, arbetsförmedlingen, banken, fikar med casse, träffar ella, hem och fixa papper, åka till bullerbyn, spela basket, hem, duscha... PANIK. Morgondagen lär nog vara lika hektisk. Panic at the disco.

Men de ska va gött å leva..

Sova nuuuuu!

Borde verkligen försöka vända rätt på dygnet nu lite innan Norge..

Förresten så åker vi om bara några daagaar. PANIIIK!!!! Men kul också!!

jaja.. Trams trams. SOVA NU!

Bara ngn film innan..

God can you dre...

Känner bara sådan enorm tomhet. Jag borde inte göra det... Eller jo.. Kanske. Börjar fråga mig själv om det kanske vore bäst att göra något åt saken.. För vem vill dö nyfiken?

Jag bara undrar hur allt skulle bli... Om saker och ting skulle försämras. Jag tror tyvärr det. Ni vet, jag har ett problem.. och det är att jag alltid är efterklok. Men samtidigt.. Så jävla anyfiken!

Imorgon är en ny dag. Jag ska göra det till en bra sådan. Möter du mig halvvägs är det piece of cake...

30 min kvar..

Tills VMA börjar!! Precis gjort varma mackor, hällt upp multijuice och fyllt vattenflaskan. + Att jag har en B&j new york super fudge chunk i frysen som en viss person har glömt är ju inte helt fel :- )

NU KÖR VI!


Addicted

Jag är läskigt beroende av Pro evolution soccer!! Vill spela dygnet ruuuuunt. Funderar på att ladda ner skiten till min laptop. Bästa tänkbara tidsfördriv i Norge.

Tro och vill

Denna kväll har för min del varit frågvis. Fan har frågat mig själv flera hundra frågor. Okej, kanske inte flera hundra.. Men MÅNGA! Jag stör mig på att jag är en sådan jävla grubblare. Alltså ni anar inte hur mycket jag grubblar. Det är inte  bara dåligt såklart, det kan vara bra ibland. Om man grubblar över saker inser man efter ett tag hur det egentligen ligger till... tro mig det kan vara lärorikt.

Tog en trip till Ålhult också. Det var ju... som vanligt jobbigt. Ovanligt jobbigt...

Rewind it would...

Lyssna detta.

Funkar inte att bädda in.





Förresten! Kan inte ni kommentera och länka ngn spotifylista?

Here is one of mine..

PISSED



Är så jääävla pissed just nu. Jag hatar förlora!
( pro evolution 09 )

Jävla tix

Varför måste ALLA ta kort på sin mat jämt? Seriöst. Det måste ju bara vara för att visa andra: "Kolla vi åt dää" blablabla yaddiyaddiyadda "jättemums ju" .. Cut the crap seriöst. Ingen vill se kort på en jävla tallrik med mat. Iallafall inte jag.


Tixbeteende. Ungefär lika mycket tixbeteende av mig som känner att jag bara MÅSTE skriva om detta. Nu ska jag fortsätta googla på Mikael Persbrandt innan jag somnar. Hejdå.


Allmänt svammel

Borde sova NU.  Ögonen går i kors.


Trevlig rysk afton. Mitt namn för kvällen var Oksana. Mycket fint :- ) . Så ni får gärna kalla mig det istället för eken. Danke schööön. Emma Strid hälsar att hon vill bli kallad russi sussi pussi också .. (hon hette Ruslana men jag döpte om na) .. och Ivona som fick under Svetlana blev svetty betty. Hehe för roligt.


Vet i fan vad jag svamlar om... För att citera ellinor (olga) : "Cut the bullshit and stick to the truth" ... ...

t.a.t.u

Lyssnar på ryska t.a.t.u nu. Måste ju ladda inför ikväll :-). Ellinorotchka har kokat ihop en rysk fest! FIFAN så roligt. Det innebär utklädning. När jag googlar kommer det upp tjejer med enbart bh. Känns lite väl vulgärt för mig kanske.. :P . Men ellinorotchkas beskrivningar av ryska tjejer är följande:

- Färgglatt
- Opassande färger
- Konstigt smink
- Högklackat

Så något borde man nog komma på. Jag mår redan bättre. Alla bra till mig.

BEHIND THESE HA...



Bruna linser. Måtten är inte alls rätt, men shit the same :- )


BLÄÄÄ

Blir så jävla besviken! Ikväll är det rysk afton hemma hos Ellinor. & jag känner mig helt fucked up. Mitt huvud väger ju typ 100 kg. Mår illa. Trött. Så jävla typiskt! Men jag ska fan inte ge upp än. TRO MIG! Vladimir måste ju komma till festen för att kolla utbudet.

Har vilat ett par timmar. Klunkat panodil och te. Sovit med typ halva garderoben på mig.

Nu blir det att åka till synsam för att hämta bruna linser och sedan för att hälsa på farsgubben.

SÅ jä...

GLADA TJEJER!



Här kommer vi att bo i Norge! (Om allt går som det ska nu i slutet). 50 meter från havet och där hurtigrutten passerar. Möbler och internet, öppen spis & bra bussförbindelser.

Så jävla perfekt!

Grym kille

Läs mer »

Trött på detta ...

På 6 veckor har jag skickat över 650 mail. Det är helt sjukt. Känns inte som om jag gör annat än sitter och mailar. Telefonräkningen nästa månad lär vara skyhög också efter alla Norgesamtal. Men det är sånt man får ta.

Jag känner en gnutta hopp nu. Faktiskt. Jag har verkligen inte legat på latsidan ikväll inte. Har sökt lite jobb inom handel i Bergen, eftersom jag har erfarenhet inom det. Skadar ju inte och söka liksom...

Nu blir det att försöka somna skapligt. Upp tidigt...

AFV nu

Haft huvudvärk igår och idag. Det är INTE skönt någonstans.

Men flitiga tjejer har vi varit nu 2 dagar irad. Och vi har hittat boende förhopningsvis! Det är ju bra.



Ska krypa ner nu. Americas funniest videos nu. Always a killer.

Godnatt

Ellinor och jag har youtubat hela kvällen. Jag gör det dock fortfarande. Älskar att upptäcka och lära mig nya saker. Youtube är grymt.

Läste nyss att Elin Kling ska bara klädstylist för kommande Idol kommande säsong. Idolerna kan ju känna sig lyckliga. Hon är överdrivet bäst när det gäller fashion och outfits. She sure can pull it of...



Älskar detta för övrigt:

Detta, mina vän...

ONCE AGAIN!

Igår försökte jag lägga mig klockan 23. Det har inte hänt på typ, since I can't remember when. Helt ärligt alltså. Tror ni jag kunde somna? NEJ! Vred på mig i frustration till klockan 03:30. DÅ somnade jag. Upp vid 8:30 för att som det var tänkt ta tåget till Kosse en timme senare. Men pappsen var så snäll och tankade hoben så jag kom iväg mycket smidigt. Dock somnade jag vid ratten x antal gånger. Hatar att köra bil. Blir rädd!

Dagen har...

Hos syster

Har varit hos min syster i 20 minuter. Som vanligt börjar jag vistelsen hos henne med att gå genom alla skåp och lådor. Man hittar alltid massa gott :- ). Speciellt nu när det finns en bäbis i magen. För er som inte visste så ska jag bli moster. Är lite nervös inför den rollen. Men som det ser ut nu lär jag bara vara hemma första två veckorna med bäbisen. Så kan slappna av. alltid när jag är i närheten av ett spädbarn blir jag jättenervös. Även om jag är två meter if...

Just tell me, o...

Borde stiga upp nu. Men fan jag har allt jag behöver för tillfället. Datorn, ett glas nyponsoppa, mobilen och vänner är på i bakgrunden.

Tell me one reasen to get up?

OKEJ SÅHÄR LIGG...

Imorgon är det LÖRDAG! Det känns jävligt bra. Vet ni vad jag ska börja med imorgon? MITT NYA LIV! Nu tänker kosse "så har du sagt 100 gånger innan" .. Men IMORGON. IMORGON! Jag ska bli en snällare människa. Jag ska behandla alla bra. Jag ska visa respekt.

SAY BYEBYE TILL OLD EMMA!

3 minuter

Jag har valt kläder och gjort mig iordning på 3 minuter. Det är fan rekord! Dock kanske jag ser för rolig ut nu, men orka :- ) .

Nu är det match. DÖR av nervositet.





En sak förresten. Det är så störande när folk svarar "vet inte"


Transsibiriska

LÄS DETTA: 

Det finns de som påstår att en människa inte har sett världen förrän hon har gjort den legendariska resan med den Transsibiriska järnvägen, världens längsta järnväg... Sex dygn tar det att färdas de 7 865 km från Jaroslavskaya-stationen i Moskva till Peking. Under dessa dygn färdas du bortom Uralbergen, förbi västra Sibiriens skogsklädda sluttningar, över den karga targan, de mongoliska stäpperna och d...

Explanation

Bland det värsta Ellinor vet, är det där elstötspelet som finns ni vet? Hon fullkomligt HATAR det och hur grym jag än är på att övertala och tjata, så ger hon sig aldrig när det gäller det spelet.


Jag fick helt enkelt vidta andra åtgärder.



Läs mer »

Bästa starten p...



Jag sitter och dricker en kopp te och (som vanligt) drömmer mig tillbaka till februari och mars månad då jag befann mig i Amerika. Använder googlemap och går omkring på gatorna som Emmusch och jag gick på varje dag. Den långa raksträckan från hostellet till walk of fame, från hostellet i New york ner till tunnelbanestationen. 

Jag minns allt...

Summering av da...

- Inget nässpray idag. Det har fungerat okej. Drabbades dock lite av panikångest när det egentligen skulle ha varit dags för 17:00 sprutet.
- En erfarenhet rikare. Ellinor och jag klarade att göra lasagne.
- Mitt rum är spotless och du kan numer inte hitta en enda dammråtta!
- Jag luktar vitlök. Mandy och jag berättade för Hessi om svininfluensan och att det finns ett fall i Vimmerby. Hessi skalade vitlök och placerade ut det strategiskt i lägenheten.
- Det är svårt att su...

Feel it coming ...




Mitt rum är numer ett med mig. Rensat och tomt. Fan så skönt det är.
By the way har jag nog kommit på den godaste smoothien någonsin.

Blåbär, apelsin, ananas och juice av något slag. Ibland byter jag ut juicen mot mjölk.


Lasagne

Spotify håller hög klass enligt mig just ju. Måste hålla med Ivona också om att David guettas nya album är grymt bra. Varenda låt är ju för bra. När Rerre visade mig sexy bitch för någon månad sen tyckte jag inte alls den var bra. Men nu, fy fan vilken hit. Känner adrenalinet pumpa i hela kroppen!  Läs mer »

Other half of m...

Varför är det så dyrt att flyga till Finland???? Suttit och letat massa flyg. Så jävla dyrt. Feel the panic in the air. Jag vill träffa rerre innan jag åker till Norge! Pallar inte.

Jävla blödig också. Fäller en tår. Gah. 


Men annars då. Jobbade 06-11. Inventering. Aldrig kul, men jag kände mig lite pepp ändå. Det gick fort och bra. Jag och Elin fick göra det mesta tillsammans :- ). Efter jobbet åkte jag hem och sov ett p...

Läskigt

By now borde ni veta att jag har en secret crush på nässpray. Detta har varit ett problem för mig i 4 år cirka. Jag gjorde uppehåll på ett par månader en gång. Förstår dock inte hur jag klarade det. Nu är jag inne på min 5.de månad. Och jag tar inte det en gång om dagen heller. Snarare 4-5. Att sluta känns omöjligt.

Nu har det till och med gått överstyr. Jag har alltid vetat att det är farligt att överdosera och att luktsinnet försämras och yaddi yaddi yadda. Jag ...