Emma, borsta hå...

Nu måste jag tag itu med det här problemet!!!!!!! Måste reda ut dreadsen

FREDAG :D

Det är fredag och löning... Det betyder att det kommer bli kaos på konsum idag. DAMN!! Men gött ändå tiden kommer gå fort. Är så jävla stolt över mig själv hur jaga kämpat och slitit de här dagarna och jobbat över trots att jag haft ont i halsen och lite feber. Fan, man kommer så jävla lång med vilja!! Vilja är källan till allt.

Nä hörrni. Dags att bege sig. Ikväll är det innebandy också. Freakin naughty!! :)

In love

Köpte nya träningstights idag!!!! SKÖNASTE NÅGONSIN

2/3

Avverkat två dagar nu!!! Bara imorgon kvar och den kommer bara svepa förbi med ren vilja! :) . Skypat med syrran och Nellie precis och saknar dom massa!!!! Ska pussa och krama Nellie massa när hon kommer hem!!

Ska lägga mig i badet nu och bara chilledilla!!!! Fan så skööönt.

Kunde satt en m...

Jag visste det! Efter att ha haft saker att göra upp till öronen sedan typ 7e november och varit överstressad varje dag har jag nu blivit sjuk. Det är alltid så med mig. Är jag stressad och inte får den sömn jag vill säger min kropp ifrån. Jag är såklart tacksam över att det inte bröt ut tidigare... typ i London, då hade det ju varit katastrof. Men det är otur att det kommer NU när jag har flera jobbdagar framför mig. Fuck it!!!!

Så nu vill jag ni ska hjälpa mig. Mirakeltips tack! Jag...

The Grove



Klickade in mig på Katrins blogg och såg att hon gjort ett klipp om the Grove i L.A. Det är typ världens mysigaste ställe och vet inte hur mycket tid vi spenderat där sammanlagt haha. Men kolla på filmen och se hur grymt det är! Alla vi som saknar stället räcker upp en hand!

Här är några av våra bilder :-)

Läs mer »

Opepp

FY. FAN! Önskar att jag var motiverad för att köra ett stenhårt pass på gymmet men jag är så loj såhär tidigt. Har liksom inte hunnit vakna. Men det sitter ju fan bara i skallen. Har 15 min på mig att printa in massa pepp!

LET'S GO

Hej

Mitt namn är Emma.

Hej vardagen

Så fort man kommer hem faller man tillbaka till samma gamla mönster direkt. Pappa fyller 50 idag så jag jobbar åt han. Snäll tjej, jag vet! Blir kalas och ståhej idag och imorgon jobb igen. Efter det åker jag till Linköping där Elliotsen är samlade. SÅ KUL! Kommer ju vara död men vad gör man inte?

Btw så saknar jag London en hel del!

Waddaaap

<...

hej fänz

Hej people! London levererar.. shoppingen är crazy! fattta chocken idag när vi såg forever21.. Kändes som man var tillbaka i usa.. :-) underbar känsla. dödstrött nu efter att ha varit igång sedan 02:30 !!! Kosse har klirrat biljetter till eng -swe imorgon.. Sååå kul det ska bli!!! Tacksam:-) Imorgon ska vi avverka alla turistattraktioner!!:-):-)

LONDON BABY

This bitch is leaving for London! :)) . Åker strax till Linköping för några timmars chill med lite people innan det bär iväg inatt. Puss på er. Peace out

Skål Emma!

Let me see you ...

Bye for now

Stressvecka

Alla jävla stressfaktorer som hängt i luften denna vecka är typ borta nu!! Nu återstår bara det roliga :))) . Det vill säga maskeradfest i Nässjö ikväll och imorgon Linköping och sen vidare mot LONDON! LONDON BABY! Så jääääääävla kuuul det ska bli.
Hörs hörrni!

Så jävla lyckli...

OMOTIVERAD

Fy fasiken vad jag är omotiverad nu! Svinkallt ute och gymmet lockar inte alls... BLÄ!

Hejdå nine elev...

So what did I do today? Jag vaknade och avverkade ett gympass med bexxi! Åkte till skolan efter det och hjälpte Victoria med en grej. Sen mötte jag upp Nicole Kidman a.k.a supermom & Leon för promenad och sen långfika. Så mysigt! Åt tobleronetårta och en fin present, TACK! Myste med Léon. Jag matade han (med nappflaska bör tilläggas) och vi hade det så gosigt... PRINSEN! Fick ett tråkigt sms från Kidman precis dock att lillen inte mår så bra :(. Hoppas allt blir bra så snabbt som möjlig...

22 år gammal

Snart har denna dag passerat. Det har varit en bra sådan faktiskt. Som många av er kanske vet gillar jag inte att fylla år... eller jag gillar inte att bli firad... på grund av olika orsaker. Anyhow.. denna dag har varit bra. Tack alla fina ni för ni bryr er om mig! <3

Stressad

Aaah så sjukt mkt och göra hela tiden!!! är det ngn därute som vet hur jag får en grön overall blå? Textilfärg funkar inte på det här materialet

I farten

Eftersom jag växte upp hos mormor och åt enbart svensk husmanskost älskar jag det än idag!! Största fanet ever.. rotmos, dillkött.. whatever.. och nu står jag och gör raggmunk! FATTA GOTT

Måndag

Älskar att det finns en lokal under mitt rum som alltid är uthyrt av kackliga pensionärer som pratar sönder!! Skulle fan sova ut idag för första gången. Dampbarn.

Förresten, är det någon där ute som vet vad det betyder om man drömmer att man drunkar? En återkommande dröm för mig.

Många känslor

Just nu är det ovanligt mycket kaos i mitt liv. Tankar som flyger hit och dit, kors och tvärs till höger och vänster, upp och ner... Jag orkar fan inte med det!!!

Jag är så himla besviken på så mycket och många.. jag analyserar sönder och har kommit fram till massa saker. Jag orkar inte med och hantera sanningen!!

Inte så pepp...

Näe fy, verligen inte. Det är så kallt ute och jag är som en zombie. Ska möta upp Matilda snart för en workout på gymmet... aaaaaah opepp!!!! Men the thing is att jag har tappat bort mitt gymkort så jag kommer inte in.. så måste passa på och gå in med henne hehe. Längtar till jag kommer hem därifrån då ska jag lägga mig igen!!!

Inte så pepp...

Näe fy, verligen inte. Det är så kallt ute och jag är som en zombie. Ska möta upp Matilda snart för en workout på gymmet... aaaaaah opepp!!!! Men the thing is att jag har tappat bort mitt gymkort så jag kommer inte in.. så måste passa på och gå in med henne hehe. Längtar till jag kommer hem därifrån då ska jag lägga mig igen!!!

Lördag

Godmorgon världen! Ätit frukost med Antonia och Emma precis :))) . Ska iväg till gymmet nu innan vi ska mötas upp för innebandy. NICE!

LINKÖPING :D

Ska snart hämta upp Sulle sen ska vi åka till Linköping :)) . Ska möta upp Antonia (födelsedagsbarnet) och Emma för fika först. Sen ska jag hem till min andra familj och ha det underbart kul!!! Saknat dem:)

Känner mig så lycklig idag... mycket kul och se fram emot och det glädjer mig :))))))))))))

Om 30 min..

Är det den 4 November.. det vill säga ANTONIAS FÖDELSEDAG! GRATTIS ANTONIA!

Läs mer »

Onsdag

Inväntar John Blund as I'm writing. Vilken fullspäckad dag det har varit hörrni. Mickan och jag åkte till frisören och köpte toning(ar) klockan 10. För att bli brunett krävdes det en skumtoning osm jag la i tre gånger, en guldblond toning som jag la i en gång och sedan färgen dungelblond som fick bli slutresultatet. Är helnöjd och tacksam för hjälpen :) . Grymma mickan! Bra på det mesta. Sedan har dagen bara rullat på... :))))

Hejdå håret

Jag gillar i normala fall inte förändringar... och då menar jag verkligen med ALLT. Extra mycket när det handlar om mig själv.. I somras klippte jag av kalufsen och skaffade page (what was that all about)..  Imorgon kl 14:00 skulle jag tippa på att jag är brunett. Vad händer?!?!

Emma, vart har du tagit vägen?

Läs mer »

Vilken dag

Tog sovmorgon idag kan man ju säga... erhm, no comments! Lunchade med bästa frida på kina och frossade buffé. Körde ett pass på gymmet efter det med Matilda. Det är så gött att gymma tillsammans med någon som också gillar att köra ganska hårt, det motiverar mig massor.

Följde med och hämtade älskade Nellie på dagis idag. Jag älskar den ungen av hela mitt hjärta och hon är snart 2 år. Vart försvinner tiden? Det är sjukt hur snabbt det går. Jag tror hon har kommit in i en fas då hon gi...

HJÄLP MIG

Någon som har ett par snickarbyxor / hängelbyxor? Helst blåa men jag kan färga dom om de är i annan färg. Jag ska på maskerad nämligen och tänkte klä ut mig till min stora idol!!!

SUPERMARIO :D