Ändrade planer....

Och vad tycker vi om sånt? DON'T LIKE! Men i det här fallet får det gå. Jag hade tänkt ta en sovmorgon och sedan kötta ett gympass, men när pappsen ringer och frågar om jag kan komma jobba och hjälpa honom går det ju inte säga nej. Jag tänker såhär idag, jag ska jobba 6 timmar. De 6 timmarna ger cirka 600 kr. 600 kr är 77 US dollar! För 77 dollar kan jag köpa 7 plagg på forever 21. Hur nice?

Inte bara en hatthylla mina vänner...

Life

är fucking glad och mår till och från som en gud
Läs mer »

Fy fuck vilken ...

20:00 igår visste jag fortfarande inte vad jag skulle hitta på. Jag ville fucka ur och gå loss. Dessvärre ville ingen av mina vänner det typ så det var bara att leta runt. Tur Elin Tell finns som aldrig bangar något. Vi drog på fest och hade en fukkin awesome kväll! Kunde ju dock skippat de sista shotsen och ciderna, men fan det var det värt. Och pumpen var faktiskt helt okej!

<...

20:25, godnatt!

17 APRIL

... Då säger vi HEJ NEW YORK! FAN VAD LYCKLIG JAG ÄR! Åker exakt samma datum som förra året. 17 April 2011 var dagen som typ förändrade mitt liv... eller förändrade mig rättare sagt. Fan vad sköööönt det ska bli att komma hem!!!! New York, vi ses snart!

<...

Torsdag

Har två riktigt jobbiga jobbpass nu torsdag, fredag... men det fixar vi! Imorgon när klockan slår 18:00 är det gjort och det firar vi på bästa sätt! AFTER WORK! Fick ett busigt samtal av Elin och Matte igår, licious! Ha en bra dag alla, wherever you are, whatever you do!

Läs mer »

Onsdag

Har precis fått hem Hangover 2 och ska se den. Det är fjärde filmen på en vecka. Hallå vad hände där? Ni som känner mig vet att jag HATAR se att se film... så detta är typ ett mirakel. Jag har avverkat easy A, friends with benefits, hostel och snart hangover! Har tagit på mig mysbrallan och duntofflorna, snacka om redo! I was fucking born to do this

Andas ut

Okej första dagen avklarad. Det gick helt okej. Roligt var det iallafall! Blev en en sväng i solariet efter gymmet... licious! Fräknarna framme... hej fuckers! Ätit supergodaste frukosten som jag äääälskaaaaaaar. Vill ni höra? Kesella naturell med en passionsfrukt i och en halv blodgrape. En smörgås med leverpastej, smörgåsgurka och tomat. Sväljer ner allt med en liter mjölk. MJÖLK ÄR LIVET!

Nu ska jag lägga i ricin-olja i håret och åka upp till syrran och bada jaccuzzi. LICIOUS

Det är måndag, ...

Idag är det första gången för mig på nya "jobbet" eller vad man ska kalla det. Jag är lite nervös men hoppas och tror nog att det ska gå bra. Har med mig träningsväskan och drar till gymmet och möter upp Matilda direkt efter. SKÖNT! Hon åker till Australien och Fiji om nån vecka så måste ju passa på och träna med henne nu innan.

Ha en bra dag!

Fuckat ur i Väx...

Jahopp. Då har man försökt väcka Växjö... tror jag lyckades! Eller tror.. jag vet! Inledde starkt med magsjuka i fredags, cirka 3 timmar efter ankomsten. Kurerade mig så gott jag kunde på min hästens-säng och igår vaknade jag som en ny människa. Med inställningen kommer man fan långt! Sedan har det bara rullat på. Vi har fuckat ur, spelat wii, eller.. jag och Ellinor spelade. Kajsa dog mest. 36 gånger för att vara exakt. Svenne alltså. Bulan är det annat med, ho är det fart på. Har kanske lite f...

Härlig dag!

Hej fänz! Hallå, jag måste bara berätta en sak för er. Jag är så glad! Varje måndag ska jag vara på vimarskolan och hålla i idrottelektioner för särskoleeleverna. Idrott för alla! Jag gör det verkligen inte för pengarna, det här är ju svinkul och svinbra att ha på sitt CV. Jag var där idag och hälsade på barnen och fick information. Det sätter igång redan på måndag och jag längtar! Annars idag har jag fikat med Nicole och lille prinsen. Charmtrollet nummer 1. Såå trevligt och härligt :) . Imorgo...

OPEPP

Gymmet lockar inte alls längre och jag har precis köpt ett 6 månaders. Oh fuck liksom? Nej, det vänder! Jag har börjat bli seg när jag väl är där och om jag bara planerar upplägget för passet så går det bättre... Så nu tänkte jag gå in på toaletten och göra mina behov och lägga upp hur passet ska se ut. Woppa!

Vilken dag.

Igår var det inte direkt min favoritdag. Fy fan vilken dag! Orkar inte gå in på detalj vad som hände med jag blev osams med SEX personer. Inte lite osams heller utan riktigt katastrofalt. Fuck that shit. Har inte kunnat sova inatt... och ska iväg på jobb nu. Love my life
Vill bara dra iväg och inte komma tillbaka på länge. MYCKET LÄNGE

Let's do this

Freakin naughty...

Jag har gått och köpt mig supermario bros till nintendo wii! WII :D . Jag, Arre och Sulle spelade hela kvällen igår och nu ikväll med. Man kan köra flera på samma bana vilket är askul men FETT JOBBIGT IBLAND. Speciellt för mig med världens sämsta tålamod. Borde sova nu. Jöbb imörrn och efter det tar jag hoben till pullorna (I know u love me for sayin' that) och har en hell of a night. Fucka ur! Fucka ur! FUCKA UR! Känner ni hetsen? Älskart!

.... & en sak t...

Jag älskar mina grabbar! De får mig att skratta tills jag tjuter nästan varje dag. Fan vad jag älskar att umgås med dem!

Hej världen!

Vad jobbigt det är att vänta. Det känns som det enda jag gör är att vänta hela tiden. Men det sägs ju att den som väntar på något gott... Jag väntar iallafall på telefonsamtal som kan avgöra min framtid för en period. Vi får se hur det blir.
Hur som så har jag roliga saker och se fram emot nu framöver. Ska till Ryd-brudarna i helgen. Vi ska göra det vi är allra bäst på, det vill säga klubba och härja! Veckan efter det åker vi andra hållet och hälsar på de inbitna Växjö-brudarn...

<3 <3 <3

Hade världens underbaraste dagar i Amsterdam med Ellinor och Emma <3. Saknar vår tid tillsammans varje dag! Men det är inget och deppa över... På schemat framöver står det en massa roliga saker på. Imorgon har jag träningsdate och senare under dagen blir det familjemiddag <3. Amanda <3 kommer hem också så det blir att catcha up med henne! Det är ju fredag också, vet ni vad det innebär? Emma-tid! Jag och en flaska rödvin i en lägenhet i Bullerbyn med världens bästa musik och grabbar <...

2011

Blev du kär i år? Jag vet faktiskt inte. Har överanalyserat allt kring att vara kär och glömt bort hur det är.
Vad önskar du att du gjort mer? Varit mig själv och stått upp för mina åsikter.
Vad önskar du att du gjort mindre? Överanalyserat, grubblat och blåst upp saker i mitt huvud.
Vem har du umgåts med mest? Hm. Emma tror jag nog.
Bästa minnet från 2011? Pluggtiden och resan i USA och Amst...

AMSTERDAM <3









Läs mer »