Let me introduc...

NELLIE! Here she is. Vår sköra sköna!
Klädd i en I ♥ NY pyjamas som hon fått av moster Emma från chinatown i New York. Hihi!

Äntligen!

ÅH!!!! Ni anar inte vad som hääänt. Jag är så glaaaaaaad! Jag skrev för ett tag sedan i bloggen om en låt som förföljde mig i Los Angeles, på bussen, inne på forever21 och på radion, överallt! Jag har försökt googla upp den men aldrig lyckats. Och nu helt plötsligt när jag spotifyar lite på black eyed peas kommer den upp!!!!! Älskar den så sjukt mycket! Fick så himla underbara flashbacks från LA. Åh! Att jag börjar tjuta är kanske lite till överdrift. Men så glad jag är, och så himla br...

Ännu mer av äng...

Här kommer en hel drös med blandade bilder från Los Angeles från de gångerna jag varit där. Det är lite bortglömda bilder och jag blir extra glad när jag ser dessa på något sett. Vissa har förklaring, andra inte. Några av dessa bilder visar också vad jag inte får nog av i LA, saker jag vill göra och se dygnet runt!



Läs mer »

Mimmi



Världens coolaste

INNEBANDY

Jag är så himla nervös. Let me explain to you why that is. Från att jag var 11 år cirka började jag spela innebandy. Jag älskade det! Fick börja spela i damlaget när jag var 13 och vårt flicklag vann, trots att vi aldrig tränade seriöst, de flesta cuper vi deltog i. Vi var oslagbara. Sedan brann flicklagstiden ut och jag fortsatte i damlaget. Tränade 2-3 ggr i veckan + match men jag var verkligen däruppe HELA dagarna. Frida Wallin och jag tränade sena kvällar och helger. Jag äls...

California here...



Vi såg världens snyggaste kärra utanför farmers market vid The grove i LA sist jag var där. Men jag fastnade inte för bilen, utan registreringsskylten! Jag älskar när det står california sådär. AH! Längtar tills jag rullar in i Beverly Hills med min favoritbil - toyota supra!

Läs mer »

Producenten



Här har ni min kväll. En repris från igår. Jaccuzzibad med OS på den bärbara. Herregud så nice! Känner att jag behöver varva ner lite för min dag har varit produktiv. Har sovit 3 timmar och ätit inte bara en gång, inte två, inte tre, utan FYRA. Eller nej nu ljög jag. FEM gånger. Ni hör ju. Verkligen dags att jag lugner ner ma lite. Chilla kvin...

God gave me a s...

Jag har fått en chans till. Eftersom jag missade The Hives på Hultsfred (var det 08?) så beslutade rockparty att ta dit de igen! Bara för min skull. Gud så bussigt känner jag sådär. Eller vaaaaar det så?

Sekunderna tickar sakta fram. Jag ligger och stirrar på klockan. Börjar bli deprimerad. Har ni en pistol, rikta den mot mig. Nej gud vad dramatiskt det där lät. Kanske inte riktigt så illa.


Hiv o ...

Lever i en mixe...

Vilken mixed up dag detta har varit. Därför ska jag nu chill out med ett jaccuzzibad (stavning?) och förhoppningsvis kan jag tänka på något annat än Santa Monica College! Jag är så himla stressad just nu. Men jag kommer nog lugna ner mig för imorgon får jag träffa min systerdotter för första gången. Nellie! ♥ Längtar! Ska bädda hennes säng nu så allt är klart till imorgon när de får komma hem :)

Godnatt

Läs mer »

Princess

Idag kl 12:17 blev jag moster! Det blev en flicka och hon vägde 2935 gram och var 49 cm lång. Hon ska heta Nellie! Jag är världens lyckligaste och jag kollar på bilden som min syster skickade hela tiden. Hon är så fin. Min prinsessa! Trots att jag inte träffat henne än, vet jag att jag älskar henne och kommer ALLTID att göra. Jag ska sätta henne först, jag ska skämma bort denna prinsessa, JAG SKA GÖRA ALLT FÖR HENNE!

När jag var i USA sist köpte jag lite kläder.

HEJ

Jobbar på för fullt uppe i huset. Jag har kissarna som tur är så jag är inte ensam. Men det är fruktansvärt tyst hela tiden. Börjar snart klättra på väggarna liksom. Men jag känner mig som en riktig man alltså. Eller redi' karl som man säger på gammal småländska. Dags att sätta upp saker i bokhyllan. Kan visa er bilder aswell lite senare. För nu har jag minneskortläsaren här uppe. WO!

Och för er som undrar. NO! Still no baby... Så vad tror ni det blir? En Adrian eller...

Godnatt

Smirnoff och Baileys har världens dåliga rutiner, och de drar mig nedåt likaså!! De sover jättesent på morgonen och slöar runt hela dagen. Sedan framåt 18 blir de superpigga och ju senare desto piggare. Jättekul för mig som vill följa dem vart de än går. Kan inte slappna av verkligen. Är rädd för att de ska skada sig i huset eller något. Lyckades somna runt 06 imorse och vaknade runt 09.

Saker och ting börjar ta sig. Jag är Läs mer »

Anna panna i et...

Min syster är ju rolig. Hennes vatten gick idag. IDAG av alla dagar! Idag stod det liksom inte barn på schemat, det stod FLYTT ! Så jag har kört fram och tillbaka med flyttlass till nya huset som blev färdigt idag (inte helt färdigt, men typ). Jag får även inviga huset och sova där själv inatt med katterna för Per måste åka till BB och sova hos Anna.

Allt är inte 100 än. Anna får kanske komma hem imorgon igen. Vi får s...

Vad ska jag gör...



Jag är förbannad på mig själv. Jag trodde jag kommit längre men jag är för feg helt enkelt. Svårare än så är det inte. Hade jag inte varit så jävla feg så skulle jag varit i Los Angeles i detta nu.

Jag saknar placet varje dag. Inte bara placet. Saknar ALLT! Har aldrig någonsin känt denna kind of love before. Jag är helt blowminded...

Vadan detta?!

Fan vilken händelserik dag. Åkte hem till Vimmerby för att bara chilla i stort sett och göra saker jag ville. Det gör jag ju också såklart. Men vart ifrån kommer denna stress? Känner mig helt stressed up hela dagen lång. Tankarna som jag kluddat ner i min black book igår såg jag nu var: OS hysteri, fuckface, FLYTT, Linköping! Detta hade jag såklart med i mina planer. Förutom fuckface. Men så stressad och uppjagad! Chill down, please woman!

För att orka med morgondage...

Vadan detta?!

Fan vilken händelserik dag. Åkte hem till Vimmerby för att bara chilla i stort sett och göra saker jag ville. Det gör jag ju också såklart. Men vart ifrån kommer denna stress? Känner mig helt stressed up hela dagen lång. Tankarna som jag kluddat ner i min black book igår såg jag nu var: OS hysteri, fuckface, FLYTT, Linköping! Detta hade jag såklart med i mina planer. Förutom fuckface. Men så stressad och uppjagad! Chill down, please woman!

För att orka med morgondage...

Poor little ric...

Fan vad jag är här och ränner känner jag nu. Men har glädjefnatt!
Impad av Ferry. Han kan tyckas vara hård och känslokall, men han
är grym på det han gör, och det han uttalade sig om idag var bara
helt rätt och sant! You go glen koko you go.

Har varit i systers hus idag och fixat lite. Kände mig som en snickare.
För en gångs skull kände jag mig också lite duktig när det gäller sån
träslöjdvariant. Var fruktan...

Poor little ric...

Fan vad jag är här och ränner känner jag nu. Men har glädjefnatt!
Impad av Ferry. Han kan tyckas vara hård och känslokall, men han
är grym på det han gör och det han uttalade sig om idag var bara
helt rätt och sant! You go glen koko you go.

Har varit i systers hus idag och fixat lite. Kände mig som en snickare.
För en gångs skull kände jag mig också lite duktig när det gäller sån
träslöjdvariant. Var fruktansvärt kass på det förr. Kan inte räkna på två...

Go tell it on t...

Vill ni veta en sak? JA det vill ni! Jag känner en tjej som är så himla BRA på så jävla många sätt. Eller jag kan faktiskt till och med säga, på ALLA sätt. Jag själv ser upp till den här tjejen och önskar jag vore lika smart, snäll och go som henne. Alla borde ha en Emma Strid i sitt liv!

Läs mer »

Haiti

wROOOM

Första dagen hemma i Vimmerby var skön! Tog promenader med hunden, käkade pizza med syster, plockade och tvättade... Sånt där ni vet. På kvällen åkte jag till Kajsa där även Frida och Gabriella var. Så himla kul och träffa er igen tjejer :) AH! Kajsa bjöd på mat. Eller jag menar... MAAAT! Väldigt gott! Drack lite vin aswell. Tack Kajza.

Har idag rensat bland mina flytta hemifrånkartonger och leksakskartonger. Så mycket minnen man fick helt plötsligt sådär när man ser vissa saker. Mit...

Watch out

Tillbaka i Vimmerby.

Bara att försöka ställa sig till rätta och gilla läget :) Saknar mina girls
därborta! Men till slut - alla bra! Sjukt seg hemresa. Fy farao! På bussen
mellan Oslo - Gbg satt jag bredvid en som kallades Gittan. Hon hade
bokat biljetten fel och skulle egentligen åkt hem igår. Fy fan vad hon
tjöta på. Mitt huvud blev fucked up. Hon babblade till och med under
min fejksömn. Jees lady... Wh...

BEP

Black eyed peas är så sjukt grymma. Fan vad jag diggar dem! AH! Tröttnar ju bara inte. Det var en dag i LA sist som jag gick själv några timmar, lyssnade på amerikanska radion genom headsetet. Då kom Meet me halfway. Fan vilken känsla det var. Jag gick där själv mitt i Hollywood på walk of fame, jag bara njöt! Tog många mentala bilder där.

Dags för jobb. PEPP! Älskart. Vill dit nu! Men först måste vi sova en halvtimme på bussen :- )

Barrabapapa

Typiskt mig. Grubblare som jag är! jag har panik för jag snart åker hem!! Jag trivs så JÄVLA bra i öyjorden barnehage så ni fattar inte!!!! Hade lätt tagit erbjudandet om alla veckor framöver. om bara inte!! det börjar liksom dra ihop sig nu. Det är liksom inte ens jobbigt att stiga upp på morgonen. Jag längtar verkligen till jobbet. Trodde aldrig jag skulle säga det. Längtar redan till och få träffa alla imorgon och ha superkul!! Mysa och flumma runt med barnen!

Har träffat v...

Monday

Denna dagen har gått så sjukt fort. Förstår helt ärligt inte vart timmarna försvann! Tok du di ellöör? Det blev en dag på en annan base. Kajsa: Jag var på samma som fikus! & Hör och häpna fröken Svensson; Hon var snäll! Gick helt grejt.

Fick ett glatt besked när Ellinor kom hem. Hon ska vara på Öyjorden veckan ut. Tillsammans med mig! AH så kul! Och imorgon ska Karoline också dit. Fan så tur jag har :- ) glad för't!

Hur mår ni alla? Alla bra till er?

Söndag

Ellinors rostade mackor ploppade precis upp.
Emma vägrar säga till Nicole vad mappen med några bilder heter. Hon tycker hon ska "jobba lite för det"
Michael ligger och är rastlös skulle jag tippa på.

And here I am. In the middle of att försöka sluta bry mig om saker och ting.

Och gårkvällen var för övrigt väldigt bra och omtumlande.

Läs mer »

Tingeling



WO vi har party. Om!

Jag undrar hur jag tänkte med packningen och mina kläder jag tog med. Eller om jag överhuvudtaget ens tänkte alls. Klädpanik


Socialation

Idag ska vi utvidga det sociala lite. Så sköönt! Vi stötte ju på lite Vimmsebyfolk förra helgen och blev bjudna på inflyttningsfest tillsammans med de andra från trakterna som är här i Bergen. Så treeevligt! Dock får vi se om det blir en runda bland klubbarna eller inte. Känns dock lite sisådär för vi bor ju åt helvete så bussförbindelsen nattetid är ju inte den bästa :-)

Önskar Emma kunde vakna snart så jag slipper sitta här i min ensamhet när de andra är på akvariet.

Men...

Frustrerande

Jag har sån jäkla hatkärlek till den här staden. Kan inte riktigt förklara (som alltid). Men såklart vill man ju i stort sett bara hem hela tiden. Iallafall jag. Jag trivs såklart bra och har det riktigt kul för det mesta. Men när jag vet att jag ska åka hem till mitt riktiga hem, blir det att man "längtar" d...

FREEDAG

inte intressant...

1. Hur gammal är du om fem år? 25
2. Vem var den sista du träffade? Mina sambos
3. Hur lång är du? 1,77
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Säkerligen S.A.T.C
5. Vem ringde du senast?
Kosse
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Icke klaga, försök se nåe kul i det. Till Kosse
7. Vad är dagens planer? Kvällens...

Hiv o hoj

Pusta ut. Jag är helt uppe i varv. Måste slappna av lite. Herregud. PUH.
Måste tygla mina tankar. De flyger iväg FÖR långt idag.

Hiv o hoj som Brage säger.

Måndag

Känns som tisdag?! På fredag är det planläggningsdag så då blir det ingen barnehage. LÅNGHELG!

Älskar Öyjorden barnehage. Vi är alla eniga av de typ 20 olika barnehagar vi varit på tillsammans är den helt klart bäst. Och mina veckor på paddedammen har varit så bra. Tråkigt med bara 3 dagar kvar. Snällaste människorna jag träffat i Bergen. Idag när vi var ute på förmiddagen så kom Karoline och gick. Hörde att andra delen av huset hade lite folk så jag hoppades såklart ...