Monday morning

Skönt med måndag!! NYSTART. Kom precis från gymmet och ska iväg på promenad med Antonia snart, härligt!!! Älskar måndagar på något sätt.. Måste ta tag i mitt rum det ser ut som en soptipp just nu..

Är så glad!! Min nyårsoutfit är tyyyyp klar:) hittade en klänning i Stockholm som jag köpte.. den kändes inte 100 riktigt men jag ska sy om den och det blir sååå snyggt!!!! :))))

Tillbaka i stan...

Hjälp! Vart försvann helgen känner jag. Det var roliga dagar med familjen i Stockholm. Höjdpunkten var såklart hockeymatchen. JAG ÄLSKAR HOCKEY! Och att få överraska pappsen var superkul, han blev så glad. Han förtjänar verkligen det bästa ♥ . Jag hade ju med hans brynäströja i väskan i smyg och när den åkte fram blev han lite paff. Älskade brynäs vann med 4-0 mot läskiga gnaget. Fan vilka galna åskådare... var livrädd att pappa skulle bli ihjälslagen där med sin brynäströja på. När det stod 3-0...

Väskan är packa...

Nu ska vi snart bege oss mot Stockholm.. Jag ska möta upp Anso 17:30 vid götgatan för shopping och mys! Åh vad härligt! Pengar ska spenderas

Was that some k...

Min hårspray som jag använt nu i några månader har tagit slut så idag fick jag ta till av den gamla.. Jag har inte använt den hårsprayen sedan jag pluggade i NY och när sprayen kom ut och jag kände doften fick jag ett sjukt flashbackanfall!! Jag blundade och det kändes som jag stod på mitt rum på Brandon Residence en tidig måndag morgon (okejdå, egentligen var det natt för jag vaknade av jetlag) första dagen innan skolan och försökte få till håret!

Räck upp en han...


Alla vi som vill se Bon Iver i Stockholm den 4 januari räck upp en hand!

Läs mer »

Det var livets ...

Ni kan inte förstå känslan av att sitta i en bil i Los Angeles och bara köra. Ni vet inte vart ni ska åka, men vart ni än hamnar blir ni liksom nöjda. Favoritmusiken spelas i högtalarna och det är överbefolkat i Hollywood denna varma tisdageftermiddag. Musik spelas från lite överallt, bilar, affärer och stereos. Solen börjar gå ner och ni närmar er Walk of fame och helt plötsligt ser ni att röda mattan är utrullad och där står Kate Hudson och ler inför tusen kameror...

-knäpper med f...

Ny människa

Känner mig som en heelt ny människa nu. När jag vaknade imorse var illamåendet borta :D lyckan! Har flängt runt hela dagen och gjort massa styr. Det händer lite saker nu... FUN! Måste packa väskan för Stockholm imorgon... orkaaa.. hatar att packa!!!! :))) men kul och komma iväg. På lördag ska vi ju överraska pappsen med och gå på hockey. Favoritlaget Brynäs är i Stockholm och ska möta AIK :) . Vad glad han kommer bli!

So we meet agai...

BLÄ blä blä blä blä. BLÄ! För andra gången i mitt liv har jag blivit matförgitad av kyckling. DRA ÅT HELVETE. Ska aldrig mer äta det i hela mitt liv!!!!!!!!! Hemskt dygn!!!

Nu är vi där ig...

Varje år och då menar jag VARJE ÅR har jag ett problem. Jag har ingen vinterjacka. Jag går med tjocka adidaströjor och tunna vårjackor... I tre år irad ha jag varit på jakt efter den perfekta vinterjackan utan någon som helst lycka. Jag är sjukt kräsen av mig och jag vet vad jag vill ha, men ingenting har fallit mig i smaken. Varje år peppar jag upp mig själv och slår mig själv i ansiktet.. "du kan hitta den", "kom igen nu!!!" ... men jag kommer aldrig hem med någon!!!

Möööör

Var ju som sagt på core igår och fy fabian vad det känns idag. MEN GÖTT KÖTT ändå alltså :) . Tog mig upp imorse och gymmade och nu har jag gått en pw med Rudan. Ska åka till syrran och lägga mig i jaccuzin!!! Skållhett vatten och ryggmassage.... aaaah give me !!! Tar med datorn upp också och tittar på how I met your mother :D

Grå och trist d...

Jag har ju varit sjuk en vecka och idag tänkte jag köra på ett stenhårt pass på gymmet. Jag lyckades öka på mina kondtionsövningar vilket kändes skönt, men på styrkeövningarna tvingades jag minska set... STÖRANDE! Ska testa core ikväll för första gången... läst lite om det och det känns som om jag behöver bygga upp bålen.

Idag har jag lagat chili con carne för första gången i mitt liv med... det funkade :-)) Lägger upp recept senare!

Bläää

Vaknat på fel sida idag tror jag. Känner mig jättedeppig! Vill bara ha en vardag!!!! Rutiner och sånt. Får gå till gymmet och göra av med massa energi nu känner jag.

Sunday night

Tänt ljus, äter kakor & chips dricker mjölk ur kartongen, kollar på TV4 play.... Ibland är det fan gött och va utan liv. Ska sitta uppe läääänge och bara mysa. Yes I will! ... förresten så kan ni alla därute hålla en tumme för mig... saker pågår i mitt liv och jag behöver all tur jag kan få just nu!!!! Lord, be with me!

Härliga höst

Blir helt lyrisk av alla vackra färger ute i naturen!!! Jag är så långt ifrån en naturmänniska man kan komma... (eller okej, Kosse är värre) men tycker ärligt talat det är magiskt! Varit ute på en långrunda med en vän. Eftersom halsen inte gett med sig går jag inte till gymmet, känns lite äckligt och sprida basselusker där.
Varit ganska rastlös idag... inget kul har hänt och telefonen har fan varit död. Men nu ska jag måla :))

Lördag

Jobbat heeeela dagen. Eller började dagen med lite span och ett impulsköp av en ask pimpim på ica supermarket med Emma. Det låter säkerligen hur knas som helst, men det är rätt logiskt egentligen. Visst emmsi?

Sedan har jag jobbat heeeeela dagen. Fy fan vad slut jag är nu efter kvällsmackor hos Frida. Ögonen vill bara stängas.. och jag har inte ens tagit ett enda piller.. Hur magiskt?! Älskar denna känslan!!

Hoppas er helg varit bra!



KALAS

Nu ska vi åka fira Anna som fyllde år igår!! Sen hämtar tjejerna mig och vi åker mot hallen! VIBK!!!

Nu är det slut ...

MEN TJA! Energin är tillbaka, jag känner igen mig själv. Nice! Köttade ett gympass imorse och åkte efter det till Gullringen och avverkade ett simpass. Kung är jag, kolla på mig! Mötte upp Ante & Emma och lunchade. Kan ni inte bara stanna här ett tag till... allt blir så mycket roligare i denna gråa stad med er. Anyhow.. vi fikade runt på lite ställen, körde bil... did our thang så att säga.

Härlig dag! VIBK match ikväll. Schtek. Spana!

Grattis Anna!

Idag fyller min syster år! Jag hoppas att hon har haft en bra dag :) . Per (hennes pojkvän) friade till henne idag, och till sommaren blir det bröllop. MAGISKT! Jag längtar till den dagen! Hur som helst, grattis världens bästa syster på din dag!

Sorry guys

... jag var inte på plats! Gick upp i tid för att vakna till, åt lite frukost, läste tidning... I did ma thang så att säga. Smärtan i halsen släppte inte och efter en timme gav jag upp och la mig och kollade på How I Met Your Mother! Stör mig att jag gick upp från första början... kunde ju lika gärna ha sovit ostört. Well well.

Antonia och Emma är i stan. Vi ska hänga hänga hänga. Äta äta äta! Innebandymatch imorgon med, yeah...

Det regnar men ...

Svårslagen onsdag. Vaknade och kände mig rätt pigg. Gjorde mitt på coop i några timmar. Åkte hem och fick mat (!!!) serverat på bordet.... jesus. Lyckan blev ju total när jag såg att how I met your mother season 2 laddats hem! Har varit och fikat med rawe och alla underbara harakisar och nu sitter jag här med min cola light... jag kan inte förklara min kärlek till cola light enough... Burken är så fin och glittrig och smaken är så fräsch... haha. Nu blir det how I met your mother-maraton till ha...

Hey guys

Det gick helt okej att jobba. Började känna mig lite hängig på slutet men det var bara att bita ihop. Upp tidig timorgon igen för ett pass. Pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Nu ska jag sova!!!!!! Har köpt en kabel och en konverterare så nu kan jag koppla in min mac till datorn... wiii!!!!

Godmorgon Emma

Vaknar av en fet käftsmäll. Febern har slått till. Just great! Jag som ska jobba ikväll och morgonpass imorgon. Härligt! Just my luck. Jag bestämmer mig för att enbart ligga i sängen till jag börjar. Inte röra ett finger. Efter ett par minuter kommer mamma inspringandes på rummet och säger att jag måste ut på baksidan för en tant har ramlat och behöver hjälp. Eftersom jag typ älskar äldre människor och alltid tycker så synd om dom var det bara att springa ut i pyjamasen.

En man stod ...

Toalettstolen h...

... TRÄNINGSVÄRK. Innan jag for mot Linköping i lördags körde jag ben på gymmet... kändes helt okej hela dagen. Sedan på kvällen när lite alkohol började rinna genom blodet gjorde jag väl lite föööör extrema moves som min kropp inte klarar av (uppenbarligen) . Kan fan inte gå! Men inga kan droppa som vi... älskar och se Emma Strid fastna därnere och inte komma upp haha. :)

Läs mer »

...

Förresten så hade jag hur kul som helst i Linköping! På söndagen kollade vi elitserien i innebandy med.. :)))))
Awesome:)

Ett nyår utöver...

Glad tjej overhere. Den där känslan när man precis bokat flygbiljetter är ju heeeeeelt magisk. Blodet rusar genom hela kroppen och hjärtat slår allt snabbare och snabbare!!!

Amsterdam här kommer vi :)

FREDAG

Vilken häääärlig fredag. Men har ångest för att jag inte varit på gymmet idag!! Men imorgon ska jag och matte dit och kötta! Sen åker jag mot LINKÖPIIIING till Emma och Antonia. Vi ska CLUBBA! Härligt härligt med farligt farligt.. :D

Nu ska jag försöka få tag i fritteplåt! SHululu

Turn my swag on...

Mår illa som en...

Hej fänz som hanapee säger. Ätit äppelpaj.... Och den innehöll både socker och sirap... HEJ SOCKERKICK. Mått illa hela kvällen. Tänkte att när jag ändå var i farten kunde jag ta mig en cocosruta som Linda bjöd på.... HEJ KOMA! Mår fruktansvärt vidrigt mycket illa och vill bara ha morgondag. Men har haft det så mysigt med El-harake's och Linda :)
Jobb imorgon... tänkte dra mig till gymmet direkt e...

New thinking

Insett att man inte alltid kan må som en kung och ha världens flyt med allt... det är som det är... detta är livet! Det enda man kan göra är att försöka vara positiv och ha en bra attityd.

Har kommit på att genom att försöka vara glad mot andra och visa positiv energi får man ofta själv en dos av det. Oavsett hur deppig och nere man känner sig... vad tjänar det till och ha huvudet mot marken?!?!? ORKA

Fan jag älskar mitt ny-tänk... älskar mig själv fan... jag äger!

Okej vad händer...

Jag söker jobb för fullt!
Spenderar förmiddagarna på gymmet och svettas och lyfter skrot.
Försöker lära mig äta frukost
Jobbar lite då och då.
Städar och gör om.
Gör om lite till.
Tänker. Hösten är här... jag går som vanligt in i min höstdvala.
Besöker téboden och luktar på té varje dag.
Beställer ljus från partylite och har dem tända varje kväll
Jag trivs ändå helt okej!!!!!! Detta...

KALLT KALLT KAL...

Oh lord vad kyligt det är. Jag sover ju alltid med fönster öppna, året runt verkligen. Kan liksom inte sova annars. Men nu inatt.... fy faaaan vad kallt det har varit. Jag har haft på mig onepiece och varma sockor och ändå frysit ihjäl. Brrrr ... måste stänga!!

Bara ladda om för ett pass på gymmet. Jarååååå.... brrr

Djur och färger...

Vill ha kritvita tapeter och färgglada tavlor med djur på överallt!!! Har suttit hela kvällen och fortsatt med en tavla som jag började på här om kvällen med Mickan. Denna är målad med akryl och jag är nöjd med resultatet :D . Jag vet att jag inte är något proffs men tycker den blev helt ok för att vara den första :). Ååå längtar till nästa nu !!! Massa färgglatt ska det vara :)

Läs mer »

Måndag

Jag är världsbäst på att stänga av alarmet. Skulle upp 8:00 idag, vaknar så glatt 10:30. Tog på mig kläderna och traskade till gymmet. Körde ett ganska hårt pass idag och tyckte jag förtjänade en 20minutare i solariet efter det :p .

Har ätit tomatsoppa och knäckemackor med ägg nu och ringt en massa samtal. Bland annat till CSN och Skatteverket i Bergen. Fan när jag hörde norskan och den där speciella dialekten som Bergen har fick jag typ återfall... sitter och kollar flygbiljetter ti...

Ny vecka

Var på ica förut och handlade massa protein. Är så himla pepp för kommande vecka!!! Rivstartar morgonen med ett pass på gymmet ... kl 8.30 kör vi... bättre än 05 haha!!!

Godnatt fellas

Kan inte alla vimmerbybor bara hålla sig inne imorgon?? Och våga fan inte gå in på konsum :p . Jag ska jobba och orkar inte med att det blir rörigt...

Härlig dag

Spinningpasset var nice. Eller känslan efter spinningpasset var nice. Ett spinningpass kan aldrig vara nice. Ett spinningpass är alltid förjävligt. Mycket om spinningpasset nu känner jag.
Lunchat på stan med mina LAbitches. Fab!

Morning people

Sitter och myser i onepiecen... har satt på plattan och ska göra mina ägg. Behöver lite extra energi och protein idag för spinning står på schemat klockan 12. 2,5 timme innan är perfekt och äta för mig. Frukosten blir äggröra på 2 ägg, 1 kokt ägg, smoothie på päron, blåbär och en citron, 3 finn crisp med körsbärstomater, ett stort glas vatten...

Ha en fin morgon alla

Nya livet

Uppe vid 8 idag för ett gympass. Härligt. Hade relativt bra energi men kunde inte ta samma vikter som förr. Det ska det bli ändring på!!! Älskar känna svetten rinna
Bra kost hela dagen igenom... men ska bli skönt när sötsuget släpper helt! Jag vet att för mig dröjer det minst två veckor... bara att stå ut!!
Frukost - 3 ägg, smoothie på blåbär, apelsin, citron, 2 finn crisp
Lunch - Lax, avocado, sallad
Middag - tacofärs + grönsak...

Förresten..

Jag funderar på att starta en twitter istället för att blogga. Alternativt använda bloggen i twitterform. Hajjar ni? Pallar inte långa inlägg.

Dilemma

Ni anar inte hur frustrerande det är att börja med ett projekt och ha världens motivation, sen helt plötsligt bara vänder det och du ångrar att du slängt ut allt på golvet. Idag gav jag iallafall inte upp. 6 timmar har jag hållit på. Och fan vad nice det blir. Jag bara längtar till jag har mitt eget ställeeeeeeee. Vill nu nu nu nu nu!

Morgondagen blir en bra dag!
Fika med Rudan & Simone kl 11
<...

To cool for tha...

Jag har länge varit på jakt efter en skinnjacka. jag har en bild i huvudet och jag SKA bara hitta den. Idag hittade jag NÄSTAN en exakt sådan som jag vill ha... på Kapp-ahl. Surprise! Den kostade 1500 vilket är ett bra pris för äkta skinn.. MEN den satt liiiite för tight i armarna... och sen när jag står där framför spegeln och vrider mig fram och tillbaka för att komma fram till ett beslut, märker jag hur en äldre dam -gammal kärring- ska komma och trängas med spe...

Hej!

Linköping . Fika . Stockholm . Dunka musik . Träna . LCHF . Städa . Medicn . Musik . How I met your mother . Rensning . Simma . Gymkort . London . Växjö . Yatzy . Brunch . Ägg . Amsterdam .
Tur att det finns många bra saker bland all skit.