Time to get rea...



Fan en timme kvar!!!!!!! Och jag sitter som en pösmunk!

GOTT NYTT

2009. Vad hände känner jag. Det enda som hände och egentligen betyder något, är resorna till USA. Hm. Och Norge var ju såklart en erfarenhet.

Har uppdaterat min reselista. Förstaplatsen kommer nog aldrig ändras, hehe. Så vi får se om jag kommer komma någon annanstans :P. Helst skulle jag vilja resa i denna ordning!

Los Angeles
Honu Lulu (Hawaii)
Route 66 (freeway from eastcoust to westcoust i USA)
Mekka (omöjligt jag vet, men vill d...

OJ

OJ!

Stadshotellet slår på stort idag tydligen. Klyftpotatis, kyckling och kantarellsås!! + Pasta med ädelostsås. ngaaah! Ska möta upp Frida snart, so great :- ) . Fridaliten!

Ampradio

När jag var i USA nu senaste gången och var inne på forever så hörde jag typ världens bästa låt. Jag kommer bara ihåg typ 2 rader ur refrängen, och mitt googlande ger verkligen inget resultat. Någonting med: "Look's like we get amnesia, blablabla amnesia! " Och sista kvällen när jag lyssnade på radion i headsetet kom den, och jag tänkte: näe men jag kommer ihåg vad den heter, behöver inte anteckna.... FAN FÖR MIG.

Jag har för mig att det var på denna radiokanal. Ni borde förövrigt che...

DYGNSRYTM!

SÅ JÄKLA HÄRLIGT! Jag kan somna runt 01 nu! Att ligga vaken till 07 är inte min grej. Om exakt 50 minuter ska jag ha hämtat upp Nicole vid hydro. Tiden är knapp! säger man så? Knapp? Vad fult. Jag måste hinna bli lite stylisch, packa ner alla spel, tanka bilen, värma tacos tydligen enligt mamma?

Förresten så var ju juldagen rätt så trevlig. Måste säga tack till Ivona som ställer upp med förfest jämt :- )

Läs mer »

fitta fitta fit...

asså jag är så förbannad och ledsen så ja kan börja tjuta

summan som jag spenderat på mobiler genom åren är så jävla hög och jag detta år har jag lagt ner cirka 16000 på mobiler. fattar ni de?????

och nyss skulle ja bara ta på mig byxorna så trampar jag på ngt sätt på min mobil som ligger i fickan. hela skärmen förstörd???
fattar ni eller?

5000 jävla spänn

jag tjuter ner mig

varför ska jag ha så jävla otur jämt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Wake up angelwi...

Jag har bestämt mig (JA DE HAR JAG) att jag ska vakna kl 09 imorgon. Punkt slut. Hur trött jag än är! Det är inte okej att vakna 15:30. Jag sa när jag var i Norge att när jag kom hem ska jag spendera all min tid åt att umgås med mami och papi och de jag tycker om. Så imorgon ska jag vara en riktig ängel.

Har varit lite rastlös nu senaste timmen, så jag började plocka isär bokhyllan och koppla ur tvn för att flytta den lite. Nu ser allt ut som ett bombnedslag i mitt rum och jag saknar...

Julafton

Läs mer »

Here we go agai...

Nu ett litet utdrag ur min kommande guidebok om Los Angeles. Eller inte! Men iallafall. Tänkte dela med mig om lite inside information här nu :- ) . För er som funderar på att åka till USA. Just do it! Verkligen. Vad väntar ni på? Så fort ni får tid, köp en biljett. (Bästa priser är genom www.flygstolen.se anser jag).

Anyhow. Los Angeles. Det är en stad som passar ALLA. Staden är så fin! Kan berätta bara lite allmän fakta här nu då.  Jag själv funderar på att flytta ...

At the Karlsson...

Back at the Karlsson-Jo family. Och lammspetten är i ugnen. Mango rajan står så fint bredvid potatissalladen och väntar. Detta är så gott.

På tåget hem, tyckte jag synd om en mamma. Hennes son på 3 år var den jobbigaste ungen jag ever skådat. Och hon hade verkligen ingen kontroll, vare sig över han eller henne själv. Ville bara hjälpa till och när han kastade saker omkring sig fick jag panik.

Nu ska jag vräka i mig maten, och hoppa i säng. Skulle egentligen vilja möta upp...

Lalalalasagne ,

Ersättningsbussen till Linköping gick förvånansvärt snabbt och smidigt. Sekunderna innan stod jag i valet och kvalet om jag skulle ta bilen istället. Men 165 kr i sjön är ju inte vidare roligt.

Kosse är på priso och handlar foodisch. Lasagne ska det bli. Och om jag känner Ari rätt plingar han snart på dörren. Haha.

Tänk att det är julafton imorgon? Jag hatar julafton, ganska mycket. Jag har lite panik. Jag har inte upplevt en lycklig julafton ...

Ha de på bade

Alltså aggressionerna jag har inom mig är helt psycho. Men mest av allt är jag ledsen. Jätteledsen. Jag vill inte detta, men tvingas till det. =(

"/

Seriöst nu. Hur töntig kan man vara.

Jag drack kvällsteét, läste lite i Vimmerby tidning. Har precis gjort kvällsritualen, ansiktstvätt, borstat tänderna, tandtråd och nu sitter jag med flourvattnet i käften. Fick precis panik över att jag inte hittade sockorna som jag brukar sova i.

Är detta okej undrar jag

R u going to NY...

Här kommer några skööna glimtar.


Midtown by night
(från Empire State Bulding 86e våningen, kostar 20$
om du vill upp till 86e våningen, 35$ om du vill upp i spiran till 102a våningen)


Världens största macys affär

Matvrak

Igår var en sådan dag som jag kunde äta hur mycket som helst. Jag menar mer än vanligt. Hör bara på detta! (Helt sjukt) .

Borjade dagen kl 12:00 med en salami och brieost baguette med lite sallad. Klockan 16 åt jag 2 stora smörgåsar med pastej och gurka. Klockan 18:00 tog jag TVÅ omgångar med potatis, fläskkarré, blomkål och sås hemma hos Nicole. Hos Frida ett par timmar senare vräkte jag i mig nästan hela julskumpåsen, glögg, clementiner. Sa till Frida att jag var sugen på något. Ho...

Jetlaggad

Hör inte till ovanligheterna direkt. Men inte hänga läpp för det inte. Jag proppar i mig gurksmörgåsar och ser paradise. Har även försökt fräscha till mig lite. Har gått omkring som ett läskigt skäbo sista veckan. Kört på flera lager med dove shimmer och målat naglarna. Ungefär som att spackla en mur från 50-talet.

Back to paradise.

VIMMERBÖ

Jag är hemma. Och som vanligt när man kommer hem efter att ha varit borta känner jag mig lite vilsen. Men det borjar ta sig efter ett par skinkmackor och 10 clementiner. :- )

Mina kläder ligger ut och in huller om buller ÖVERALLT! Allt ska in i tvättmaskinen imorgon. Tro mina ord. Kan berätta att denna resan hem har varit så JÄVLA JOBBIG. Flygförsening i pissLondon (JAG HATAR LONDON!!!!!!). Fy fan så jävla dryga människor och får ont i magen när jag tänker på flygplatsen. Satt och kol...

Abyssinian fore...

Har bara fa minuter kvar av min tid har pa datorn.

Anyway. Imorgon aker vi hem till Sverige. Dock ar vi inte hemma i Vimmerby forran sent pa natten till lordagen. Kommer bli en seg resa, men tro mig. Jag ar en veteran nu efter alla natter jag spenderat pa flygplatser huller och buller.

Igar var vi pa H&M pa fifth avenue, i samma veva som vi gjorde empire. Och om ni ska aka till New Yorkj nagon gang maste ni till H&M som ligger dar pa 34th street. Dar finns ocksa m...

Empire state bu...

Maste bara borja med att saga att jag har sandar rubrikpanik. Ar samst pa rubriker.

Idag borjade vi dagen men en sovmorgon och sen akte till chinatown. Chinatown ar kaoos med massa kineser som viskar en i oronen nar man passerar dem: gucci, louis vuitton, prada. Sliskiga chinisar assa!

Sen kakade vi och begav oss till Empire State bulding...... OCH GUD VAD FIINT. Blir helt till mig nar jag ar dar uppe. var sa vackert nar morket foll och man sar hur ljust allt blev for a...

Hejhej

Ar pa vandrarhemmet en svang. Try to get a powernap to keep up the pace. Tempot dodar en typ.
Idag gick jag sjalv till 16. Strosade runt fifth avenue och mitt i allt ar det typ utforsaljning av parfymer. GUESS. Dolce gabbana, Ralph Lauren... 5 bucks styck! Dock hette de inte sa. De var: QUESTION, Donna Rabbana, Ralf & Lauryn... Hehe. Men de doftade som originalen. Gick mest in i random butiker som H&M, Victorias secret och sant.

Sen mottes vi upp pa wholefoods for lite k...

SoL

Still in NYC baby.

Ikvall var vi pa bio. A christmas carol med Jim Carey. DEN SOG!
Annars ganska chill dag. Sag kvinnan i mitt liv! At en god middag pa wholefoods for 17 $ ! Brukar avnligtvis bli 11. Hehe. Hungrigtjej snackar vi om dar. Handlat nagra I love NY tshirt nu sahar pa kvallskvisten.

Forresten. Kvinnan i mitt liv. Jag snackar om frihetsgudinnan. For er trogfattade.

Lev val

Day two in New ...

Dag 2 i concrete jungle. Vad har vi gjort?
Vi har sprungit runt pa hela Manhattan kanns det som. Converse ar ju inget att rekommendera kan jag saga efter mer an en veckas langa dagar med mycket promenerande. Fy fan vad det borjar kannas i knana. Anyhow. Vi borjade med att kopa metrocard och sen aka ner till times square. FY FAN sa mycket fooolk. Helt sjukt. Tog typ en kvart for att komma ur toys r us. Hehe. Ja vi brukar ga in i sadana affarer ocksa.

Fran CA till NY

Nu ar vi i hogra nordamerika. NEW YORK! En dusch nu, sen soooova. Trott!

Har bara en sak i huvudet... Far hoppas att den forsvinner for jag vill kunna njuta av tiden har ocksa. Jag saknar hollywood. That's for sure.

Hoppas ni alla mar bra. Miss you!

:D

Vi borjade dagen med en minifrulle pa starbucks. Sedan tog vi skilda vagar. Kramade Hugo och dom hejda. Sa javla traaakigt. De ar sa skona. Kommer sakna dom juuuuu. Tont som man ar ni vet. Men en good thing. jag har fatt massa tips om lagenheter har i LA och Hugo can hook me up med lagenheter (eftersom han ager 12 stycken i West Hollywood) Och en annan sak! Om jag vill kan jag komma och jobba for dem i fyra manader i sommar. HUR COOLT? Nar Lazar sa det blev jag superglaad. Jag ar helt kar i denn...

Oh baby I love ...

LOS ANGELES
Har exakt samma kansla som jag hade sist jag var har... Jag MASTE bo har! Det finns inget annat. Ni anar inte hur perfekt denna stad AR! Im in looove. Allt ar perfekt. ALLT! Om jag lyckas hitta en sysselsattning for ett par manader eller bara ett boende. Da ar saken klippt! For sure.  Ar kanske inte bara in love i staden. Finns ju annat som lockar. Allt hander i Hollywood. ALLT!
Vi drog nagra bussar till beverly hills idag... Fick aka genom...

HejHej

vetifan vad jag ska skriva.
men idag ska vi bara ta det lurre och ga bort till blvd.
och om vadret tillater ska jag ivag pa aventyr.
Regnade igar. Kallt!

En spannande da...

En viktig och rolig dag for mig idag. Detta ar egentligen helt ointressant men for mig kanns denna dag stor.

  • Jag har vunnit mot Amanda och Kosse i fussball (bordsfotbollsspel)
  • Vi akte till the grove, och jag hade busspanik till en borjan. Men allt gick superb.
  • The grove var superb x 100. Julbelysning x 100. Velat se det nar morket fallit, and I did.
  • Fick antligen se den affaren jag inte kommit pa namnet pa. Det enda jag visste var att det l...

Boom chicka bow...

Vi ar framme. Akte lyxplan hit med tvskarm pa satet framfor med bra utbud pa filmer och serier. WO :) Kom fram till vandrarhemmet 16, (amerikansk tid). Fick ett preminumrum med kingsize bed. TREEEVLIGT! Stannade inte alls lange pa hostellet. Duschade och gick till hollywood boulevard. Checkade in stjarnorna pa gatan, lite vintagebutiker, och saklart....... FOREVER 21 ! Sa mysigt ar det har. alskar kvallstid nar det bara ar neonskyltar och lysen fran bilarna som lyser upp.

Kosse och A...

TUT TUT

All nervositet är borta! Så SKÖNT! Sist jag åkte till USA var jag inte alls nervös för någonting. Men nu ett par veckor har jag känt mig som ett nervvrak. Men nu har det försvunnit, SÅ SKÖNT! Ska bara försöka kunna njuta nu av detta. Fattar ni vilken upplevelse? :D . AH! Spelar ingen roll att jag varit där innan, jag skulle kunna åka dit 10 ggr per år utan att tröttna.

Ska bara finslipa packningen lite, dubbelkolla alla papper. Sen ...

Paradisio

Paradise hotel! Jag älskart ju bara för mycket! Helt besatt! tv6 play säger jag bara.
Jag har packat lite. Upptäckte nyss att jag hade 5 randiga tröjjor med mig. Zebran in US, that's me.

Här kommer lite bilder från sista jobbdagen. Bättre sent än aldrig!



Detta hände pre...

Kosse frågade mig precis på msn "vad är pronomen?"

Haha. Jo hon hade mp3n ipluggad för jämnan under skoltiden, och hade hon inte det satt hon och skickade lappar till mig.


Hahaha! Nu skrev hon: singular?

J'adore ca...

Läs mer »

Det är i bastun...

Drog mig zombielikt ur sängen runt halv elva. Gick som en zombie in i duschen. Kort sagt; Jag gjorde allt som en zombie. Mötte upp Nicole och Ivona (fortfarande som en zombie). Nicole mötte jag upp en kvart tidigare. Eftersom hon börjar gå typ den tiden vi ska träffas, och hon bor på andra änden av stan. Haha typiskt Nicole! Anyway. Slukade en toast illa kvickt och fick ont i maaagen. Vi drog oss till Carlenskogs för att säga hej och hejdå till fröken ÅSA! Ååå, som jag saknat de...