Tittut

Inte förtärt alkohol på mycket länge. Eller inte förtärt mycket alkohol på mycket länge. Men nu dämpar jag tentaångest. Kan inte ett skit. Orkar inte ett skit. Vill bara vara med mina vänner som är utspridda överallt :(
...

I New Yorks tun...

Läs mer »

Tentamode

Tenta på lördag. ÅNGEST! Ska plugga fram till 14:00 nu. Det är fyra timmar, det ska jag la ändå klara av. Amanda kommer hem kl 15 och då ska jag ha maten klar. Idag blir det kycklingfile och rotfrukter i ugnen :D . Viktigt med bra mat dessa pluggdagar då det ger lite extra energi och bättre fokus med en bra mage!

Nej nu är klockan 10, nu kör vi! Shululu

Retligt

Läs mer »

danish

Läs mer »

Spola tillbaka ...

Vill bara vara i USA just nu.

Köra till apple store i the grove i L.A sent på kvällen (utan lysen) och köpa dator av en söt kines till Antonia..
Leta efter hollywoodskylten med bil och bli stannade av en man i en annan bil som säger: You will never make it, follow me!
Cheesecake-hetsa och diskutera vilken maträtt man ska äta..
Sitta på ett 6 timmars flyg till Vegas och inte ha en blekaste om vad som väntar..
Svepa two tequilashots på nattklubben 3rd and boulevard ...

Roligare med fa...


Hårt arbetande tjejer....


Hungrig tjej efter en shoppingrunda med mandy som ni ska äta chililåda med kyckling!

Läs mer »

Från hjärtat

Läs mer »

Ashtoooon

Läs mer »

Måndaaag

Åte bil med Limpan till Kalmar imorse. STRESSIGT VÄRRE!! Hann iallafall till uni. Asrolig föreläsning idag. Opinionsbildare, övertalningsmetoder, kommunikationsteorier. PASSAR MIG SÅ GRYMT BRA! Ligger och kollar gårdagens avsnitt av idol och dricker nyponsoppa med mandelbiskvier :D  Myspys! Bullbak med Amanda snart, wiho!

Läs mer »

-

Jag vill inte att min personlighet ska försvinna. Jag är jag. Som människa älskar jag att vara i farten. Tusen bollar i luften samtidigt är vardagsmat för mig. Jag är väldigt tillbakadragen och stängd när det gäller nya människor. Det är den jag är.

Tror jag!?

Hari & Aino

Läs mer »

Att drömma

Jag blir olycklig av att drömma om saker som gör mig lycklig. Inatt drömde jag att jag var tillbaka i New York. Jag gick längs lexington avenue och tog en vaniljlatte på Ibb's Coffee. Jag satt och tittade på alla grafittimålningar och alla människor. Sedan kom Alison och vi gick till Juicy couture (här märks tydligt att det var en dröm eftersom jag aldrig ens skulle ha råd och gå in i den affären). Det kändes så verkligt och jag fick tillbaka exakt den där känslan jag hade när jag var där i våra...