Jag typ.. DÖÖR

Har fått en hookup på en godissort som inte finns att få tag på längre!!! Köpte alltid det i bowlan förr!!! Jag snackar WHAM. Finns inget godare godis! Jag har hittat en engelsk sida som shippar för inte allt för dyr summa. JAG MÅSTE BARA HA!

Emma, skynda di...

Det här landet kryllar av värdelösa sjuksköterskor. Igår blev jag fly förbannad och grymt dåligt behandlad. Idag var det lite bättre, men det är ju inte så roligt med en sjuksköterska som skrämmer livet av en innan ett fjuttigt ven-prov. Så Emma Strid, bli klar med din utbildning snart och help ppl outthere!

Ja bygger bygge...

MÄN OCH KVINNOR! Jag vill ha FESTIVAL NU. NU NU NU! Hajjar ni grejjen?

"jak er en gomm...

Har den där jobbiga reklamlåten på huvudet. Har dessutom fått till den med finsk accent. HUR SNYGGT DU VILL? Sitter och säljer och har mig. Ingen bra säljmorgon. Är ganska trött idag dock så orkar inte engagera mig heller. Bus ju!

Bra dag. JAARÅ!...

Den här dagen kan ju hoppa upp och ta sig någonstans. Allt har krånglat på jobbet imorse, bråkade med mamma på lunchen och intervjun för en folkhögskola gick skit. MYS JUH*

Aja. Jag kan ju försöka ställa mig in på att det vänder och att fortsättningen av dagen blir underbar. Ska försöka!

Känner ruset, f...





Peppar upp mig själv lite ni vet så som man kan göra ibland. Mannen!

NO RUSH FAN, ch...

Man kan verkligen märka hur alla bara stressar igenom våren och typ, förbereder inför sommaren. Allt detta tjat om sommaren, yaddi yaddi yadda. Visst, sommaren i all ära. Den är underbar och allt det där, jag kan inte säga något annat MEN, kan vi bara inte njuta av denna underbara tid och värme som verkligen kommit nu på slutet. Det blev en lång vinter och en kort vår men nu jäklar, passa på och njut innan vi välkomnar sommaren på riktigt.

Läs mer »

Jag trycker på ...

Sitter här i kontorsdjungeln och känner mig lite vilse som vanligt. Fniss. Ellinor ska tydligen till Finland idag så hon var i Vimmerby igårkväll. Vi drog en vin på ballen med stor-Gunnar och sedan en stor stark på köket. Spanade på en bosniac som nyligen börjat sin tjänst på köket. Han älskade ju det jobbet så mycket och han går ovetandes om att jag stör mig på han. Det stör mig ännu mer.


Lunch nu. Inte haft en bra säljmorgon. Men i eftermiddag, då jävlar! Sen tycker jag att n...

Palla folk som ...

Sedan äckel-marcelo i Big Brother gick ut med vad som innebär att "negga" gör alla det nu känns det som. Vad är det för fel på folk? Palla bli neggad! Suckers är ni.

Men vet ni vad? Solen lyser, vem fan bryr sig då egentligen? Nu lämnar jag detta kontorsland för gymmet.

Outta here

Keine Freunde b...

Fått tokio hotel på huvudet. Waddap with that? Igår var jag typ världens piga. Gjorde soppa och bröd. Och för att inte glömma hummusen! MUMS*

Nu ska jag iväg på ett möte. Trevligt. Nej! HEJ!

MYS

Hej ppl! Hade ju för mysigt i Växjö city med brudarna. FAN nu mitt i detta skrivande hör jag hur Rodney åkte ur big brother. Så nu vill ja inte skriva mer. FITTA

Saker händer.

O jag vill fucka ur precis heeela tiden

"Hade jag vetat...

Jag överlevde gympasset men kan fan inte gå idag. Toalettstolen känns längre ner än någonsin och trappstegen känns skyhöga... Men det är ju en hatkärlek till träningsvärk på något sätt. Älskar ju känslan! Förstår inte varför ja inte utsätter mig för det oftare. Jag älskar ju att träna egentligen, har bara inte hittat den rätta träningsformen än, men förhoppningsvis är det kirrat snart.

Längtar till sommaren då Emma och jag ska träna tillsammans! Fatta...

Gymma, tydligen...

Idag ska jag gymma med en på jobbet. Det är första gången på tre månader. NERVÖS typ.

Vilka underbara...

Vill inte låta cheesy, men så underbart det är och ha så fina och varma vänner! Vilka godhjärtade vänner ni är. Fick träffa Amanda idag för första gången på LÄNGE! Hon har verkligen en speciell plats i mitt hjärta. Vilken tjej!
VÄLKOMMEN HEM AMANDA !

Mumford and son...

Shit Hultsfred närmar sig och jag ser fram emot det så sjukt mycket! SNÄLLA SE DET HÄR!

Vem är jag egen...

Eken, LM, Karlsson... Ni kanske undrar vem jag egentligen och vart jag håller hus. Jag har precis börjat ett nytt jobb och går under introduktion, därmed sämst uppdatering i lill-bloggen. Men håll ut! När livet är på sin plats igen lovar jag att bli typ, king.

Until that, I give you ögongodis

Ibland tvivlar ...

Eller ganska ofta egentligen. Men ibland, ibland får jag ett wake up call och faktiskt tycker att jag är ganska bra ändå. Jag klarar ju faktiskt av saker ändå. Trots att jag kämpat i motvind nu ett halvår med bara motgångar i stort sett, så tar jag små kliv framåt. Jag skulle kunna skriva en bok om allt som hänt på sistone... men eftersom jag har koncentrationssvårigheter skippar jag det känner jag. Hehehehehehe.... kul?
Nu ska jag se big brother. De är superhjältar den här ve...