Hemma

Tillbaka i Vimmerby efter en underbar vecka i New York! Kändes underbart att vara tillbaka. NY levererar varje gång och den här gången blir svårslagen. Kärat ner mig i flera olika stadsdelar och staden blir bara finare och finare. Älskar the village (greenwich village) och east village! Tror att Kajsa och Ellinor kärat ner sig också. Vi fick fint väder i stort sett hela veckan, förutom söndagen då det ÖSREGNADE! New York har ALLT! NI MÅSTE ÅKA DIT!

Ska lägga upp lite härliga bilder s...

HEJDÅ SVERIGE

Shit fullt upp dygnet runt! Inte ens packat än och åker imorrn..... pannelicious! Det enda som snurrar i huvudet dock är att när jag kommer hem igen är inte mina grabbar här och jag är verkligen heartbroken för det. Det kommer vara riktigt jobbigt!
Men nu ska jag se fram emot en underbar vecka i New York!!!!!!!!!!!!! PUSS ÄLSKADE VÄNNER! Fucka ur!

Det var en fin ...

Igår gjorde jag lite nödvändiga saker som att söka in till folkhögskolan och skit. Hatar april månad enbart för alla ansökningar och skit måste in. Tänk vad skönt och slippa det för ett år! BLÄ! Efter jag fixar det mesta hämtade jag upp mina underbara grabbar och vi åkte till Lönneberga. Vi mötte upp Omar och Gina och besteg ett berg typ och satt däruppe och beundrade utsikten och drack chai. Fruktansvärt mysigt! Det blev dock ganska kallt däruppe sen så vi började ta oss neråt och så åkte vi he...

Dan slog mig på...

O nu är den blå!

Hejsan hoppsan ...

Jag HATAR att gymma. Fy fan så tråkigt det är! Önskar jag hade motivation till det men näe vet ni vad, jag spyr på det. Tänkte ta en promenad hem till mamma nu iallafall och plocka upp hunden för rastning.
Nästa vecka åker vi till New York! Jag är så glad att allt löst sig. Det är så typiskt oss och krångla till det och få maximal otur, men nu har det vänt och det är bara att se fram emot en vecka i världens bästa stad!!!!

Jag lever