Mama do

LÖRDAG. MEN vad HÄRLIGT. Måste säga grattis till min fina mor som har bursdag idag. GRATTIIS MAMMA! ♥

Helt bara sådär idag fick jag syn på välkända ansikten i sentrum. OP och Sebbe och deras kompis som jag inte riktigt vet vad han heter. De bjöd oss på inflyttningsfest nästa helg. SÅ KUL! :) . Älskar att utvidga det sociala.

Men det är ju i...







Det är kallt här i Hordvik idag. Undrar om det är lika kallt inne i city. Vad är det att undra över egentligen. Så tragiskt. Läng...

Say hello 2 Ell...

För alla er som inte vet vem Ellinor är. Så är detta Ellinor:



Iallafall. Ellinor är en av de goaste människorna jag känner. Hon är snäll mot alla, och är fruktansvärt rolig. Hon sitter mig väldigt hårt och nära om hjärtat. Och Ellinor, har väldigt specifika e...

I'm bored. This...

Här kommer ett litet roligare inlägg till KAJSA. (Känner mig givmild). Men ni andra får också läsa. Det är lite om livet här i Hordvik och barnehagarna runt om i Bergen. Tror inte ni kommer få ut något av det egentligen. Så ni kan lika gärna sluta läsa. Förutom du Kajsa. Som tydligen inte har något liv. (felåt. skojja bara)

Emma har fått jobb på en barnehage som ligger vid eurospar!!! Hon åker ...

Thank god (and ...

Vet egentligen inte om det är värt att skriva detta.. Men kajsa skrev att jag måste uppdatera och hon frågade om jag visste hur många ggr / dag hon går in på bloggen min. Här ska du få en rejäl uppdatering Kajsa!

Jag vaknade natten till onsdag
med sjuka magsmärtor. Jag spydde flera gånger och hade diarré (lovely). Det var nästan som om jag inte kunde röra mig, orkade inte lyfta ett finger, låg i soffan och stirrade upp i taket. När jag skulle ta mig t...

twenty dealed

20 % avklarat av denna arbetsvecka. COOLT egentligen. Älskar att räkna i procent. Känns som om det går fortare då ju! HOH.

nuuuu

Vad ska jag göra?!?!

Jag har stora LA cravings. Jag måååste dit. MÅSTE MÅSTE MÅSTE! Fy fan!
I need the sun, the smell, the people, the beautiful areas... I need Hollywood and downtown! AHHHH

Helvete :'( helt absurt hur mycket jag älskar stället. fuck allt annat.

jhbfkasölfndmslaökslöafjmslöfnmkslifsjkslaööjflsaööjafaödjfaökdjlödjlaööjaöljöajld KUK

Läs mer »

Jag ska lära di...

Jag vill bli moster NU

 

Nu ska ni få ve...

Det jag nu ska berätta är egentligen ingen stor grej. Men det är så läskigt och konstigt tycker jag. Okej. Here it goes. Jag är djurvän. Väldigt mycket djurvän. För ett par år sedan var jag isbjörnfadder. Jag skulle inte klara att döda en myra utan väldigt dåligt samvete typ. Och när mamma går omkring med flugsmälla håller jag alltid tumme för flugans skull.

IALLAFALL! När djurpolisen visas på animal planet eller någon annan djurkanal, får jag sån himla panik och klump i magen. Jag v...

c vitamin kuuuu...




bästa som finns vid halsont. bappelsiin.

FREEEDAAAG! Fre...

Inatt ringde en turk till Ellinor (hennes gamla ragg från Marmaris). Tydligen hade jag sagt att jag skulle köra upp en turkkuk i röven på han. Arg tjej?! När min klocka ringde imorse hade Emma som vanligt redan stigit upp. Ellinor låg och drog sig. Och jag hakade på. Vi snoozar verkligen ikapp. Sedan när vi väl typ ska "ta tag i det" så stannar vi liksom halvvägs sittandes i sängen. We are the snoozers.

Nåväl- Kaosdag på jobbet. Inget ovanligt när det gäller min lycka med avdelningar...

Going that way

4 avsnitt av paradise väntar. Som jag längtat efter detta! AH! Älskar tv6 play.
Och jag älskar öyjorden barnehage! Helt klart det bästa stället av alla.

Paradise nu, sen firar vi in fredagen med en toscatårta.

Dag 1

Får bli en liten update medans Ellinor flätar håret mitt.

Tror nog dessa 13 dagar på paddedammen kommer bli helt okej ändå. Och FAN så skönt. Jag har varit jätteorolig ärligt talat. Men så skönt när man blir behandlad bra och barnen tyr sig till en. :- )

Jag är vääldigt trött. Lyckades inte somna för jag hade Ellinor intryckt i kinden typ flåsandes som ett vårtsvin. Och Emma låg i andra änden och stönade som en sugga. Så det fick bli soffan för min del inatt.

H...

Goodnight from ...



JA vs. NEJ

Jag har fått jobb tre veckor frammåt på en och samma barnhage. Skönt med jobb känner jag! Dock kommer det nog bli kämpigt för har lite sådär hatkärlek till denna barnhage. Meningarna är liksom helt delade. Kul att jag ska till den värsta basen. Men kanske är det ödet. Jag kanske ska få ut något av detta. Som sagt, alla erfarenheter är bra erfarenheter. Jag ska göra mitt bästa, och kämpa igenom det! Tänka på allt positivt så fort det tryter till.

Det handlar om 13 job...

Oups.



Massa vägar är stängda här i Bergen, speciellt i närheten där vi bor. Det har varit en olycka mellan en lastbil och en personbil i Hordviktunneln och föraren av personbilen omkom. Gud vad hemskt! :/ . Och att det brinner inne i berget är ju hur läskigt som helst. Men vi får hoppas på det bästa helt enkelt.

Så vi är fast i Hordvik idag. Eller Nicole ...

Mot Bergen Sent...



SKÖN sovmorgon. Nu drar vi in till sentrum om 25 för att chilla lite och möta upp Karoline.
Kanske träffa Debb & Soff en sväng också. Vem vet :- ). Vi ska laga pizza idag. Och vilken timing att Emmush fick hem en massa pizzatillbehör från sitt dagis :-) . WOW! Och Ellinor och jag ska ta oss över Knarvikbron idag. Det kommer bli kämpigt! Men desto skönare att ...

Sur bomb











Läs mer »

Megan





Magan Fox gör jobbet för Armani tusen gånger bättre än vad Victoria Beckham gjorde
Damn.

Men barnehage ä...

Om jag kunde knäppa med fingrarna och hamna vart jag ville skulle det inte vara svårt val alls! Jag skulle sitta på starbucks i Hollywood med en kopp grönt te i handen på två röda!

AH jag måste dit nu, SNART! Vill leva LA life. Det är bästa placet att verkligen kunna LEVA! Underbara människor som strävar efter både samma och helt olika saker, men ändå som man klickar totalt med. Jag saknar bussrösten. När man åker bort från Hollywood och är på väg downtown och man hör den ljuva stämm...

Torsdag, DAGEN ...

Jo men idag tog jag tjuren vid hornen och åkte till världens bästa dagis. Om vi snackar tvärtomspråket. Men faktiskt var det helt OK. Blir ju lite klyven om man ska åka tillbaka eller inte. Sådant som märks. 28 jobbdagar kvar. 28! Jag ska klara det. Alla erfarenheter är bra erfarenheter. tjugoåtta dagar. Min plan för att härda ut: Se detta som ett träningsläger. Både fysiskt och mentalt! Ah.

Imorgon är det fredag. Kosligt da...

Talk the walk

Idag skulle jag jobba, trodde jag. Men icke sa nicke.
Dags att knalla ner till Rolls royce för att söka jobb istället.

Jag har träningsvärk i HELA kroppen. Fy fan vad ont det gör, men fy fan vad skönt det är också. Ibland kan det vara bra att envisheten krockar med tålamodet.

On a monday tra...

Idag har vi gjort ett tappert försök att försöka hitta fiskjobb. Gick väl sådär, men vi hoppas på ett bemanningsföretag nu! & att jobba natt på äldrevården vore ju inte heller fel sisådär någon gång ibland.

Och min promotörintervju som är imorgon kl 19 verkar inte bli av. Eller än så länge har det då inte kommit något i inkorgen på mailen. Men den som lever får se! Känner att det kanske är lika bra att ställa in sig på det värsta. dvs; Barnhage!

Ellin...

Hordvik







Resan hit var sjukt seg och ibland stod tiden verkligen stilla! Men nu lämnar vi det bakom oss :- ) . Var framme i huset runt 00 och började packa upp maten lite smått. Projektet höll dock i sig till idag :D

Vi tog en t...

Blunda och tänk

Läs mer »

SNÖ SNÖ SNÖ

Vilken adrenalinkick jag hade inatt!!!!! Emmusch, kaj, ella och jag åkte pulka i källängen, och fy farao vad fort det gick!!!!!!! Hade också snökrig! Jag hade på mig linnebyxor. Frös ihjäl!

Men det var superkuuuuul!

Vart är min ele...

Jay Seans album är ju för braa! Checka spotify boys and girls.

Jag är så himla bra. Hör detta.

Ingen koll på packning. Varken kläder eller mat.
Ingen bra mobiltelefon.
Ingen kamera.

HEJA MIG!
& jag åker IMORGON!!!!

Tur att jag har the sims.

Ha det bra hörrni! & håll tummarna för att vi inte fastnar i Oslo på grund av fel biljetter!!!! Vi åker på studenspriset. Är vi studenter? NEJ

Beslutsångest

Har lite svårt att bestämma mig här nu. Mitt nästa resemål. Hur ska det bli? Antingen Los Angeles & Hawaii. Eller Australien. Fan vad svårt. Jag har aldrig gillat Australien, men jag har verkligen fått Sydneycravings på senaste tiden. Tror det är Bondi Beach som är lockbetet. Borde vara olagligt att sända ett så jävla bra program.

Men sen tänker jag. Los Angeles. Jag måste dit varje år, funkar inte annars. Helst flera gånger. Mår så jävla bra där. Och hur coolt vore inte Honululu...

2009

Var året jag åkte till Nordamerika TVÅ gånger. 2010 var året då jag bosatte mig med 4 tjejer i en by utanför Norges näst största stad; Bergen. Jag firade världens bästa jul med min bästa familj. Jag fick nära kontakt med många fina underbara människor som alltid kommer ha en del av mig.

Jag har fortfarande kvar de i mitt liv som betyder allra mest. Och för det är jag så tacksam att inga ord kan beskriva. Det är det som egentligen betyder något. Allt annat blir i stor...

Lördag

Förr kunde jag ALDRIG bara sitta hemma ett par timmar. Jag dog av tristess. Nu älskar jag det! Kan bara sitta med mamma i soffan och halvsova hur länge som helst, för att sedan ta på sig vinterjackan, mössa & vantar och gå ut med hunden. Hur mysigt?

Man blir på något sätt så himla effektiv när man är hemma. Mitt rum har varit städat i flera dagar! Kinda record.. Och har planerat mycket inför Norge. Rensat skafferiet på mat. Bokat resa också..  En vecka kvar! Lite sån panikk.

Mor min

Min mamma sitter och kommenterar precis ALLT nu när vi ser flickan som lekte med elden. "NEEEJ" "AKTA DEJ PAOLO" "MEN SPRIIIING" "Ska en ha såndär kort kjol?" "SLÅ HAN PÅ PUNGEN" "Äe, nu brinner dä mä" .

Ganska underhållande men ändå irriterande. Som allt annat.

NYTT ÅR !

Shit. Ett nytt år nu ju! Jag har typ tusen nyårslöften. Det känns ju såklart lite konstigt. Varför då tänker ni kanske. Jo, för att jag brukar aldrig ha ett endaste! Men nu jäklar, håll i hatten folks!

Ska ju inte skriva ut dom här, för så vet ju ni om jag håller dem eller inte. Så dum kan man ju inte vara.

Så hur inledde vi det nyra året? Jo, efter tolvslaget tog Kajsa sönder Emmas nya kamera. Jättebra gjort av Svensson. Haha! Inget illa menat Kajsa, tycker bara det var så...