Vilken underbar...

Ni anar inte. Åh så himla lycklig!







Läs mer »

Emmaboda!

Oh my god vad jag vill till Emmaboda i sommar. Vet ni vilka som ska dit? Nause, Steve Aoki, General knas, Kapten röd, Maskinen, Crystal castles. HELLO?! Ska vi ska vi ska vi ska vi ??

Mot LINKÖPING

Tonight is the night! Nu kör vi :) . Sova gör vi när vi dör!

Fredag

Hej vänner och alla som jag känner. Det är fredag och jag är ganska glad. Trött också. Men sova kan man fan göra när man dör. Helt rätt EMMA K

Nellie

Nu ikväll har vi varit och firat Nellie. Älskar den ungen av hela mitt hjärta!!!! Finns ingen som gör mig så glad som hon!!!

Stor svart!

Druckit en halvliter kaffe. Nu kör vi :)) . Längtar till jag slutar då vi ska åka och fira Nellie! Gullungen

Hemma ikväll

Vet inte när det hände sist att jag var hemma på en kväll. Jag brukar komma hem tidigast 23:00 efter att ha varit ute och snurrat. Sköönt ändå! Jag har lagt upp lite planer nu ikväll... Fan vad jag ska genomföra dom :))))

Kör bara köööööööööööööör!

Älskar telefonk...

Morning is here

Dagen är här! Dags att stiga upp och fucka ur :-)

Shit mannen

Imorogn .. eller IDAG måste jag ta tag i massa jobbiga saker. Har 3(!!!) obetalda halebopräkningar liggandes... ingen koll alls på när jag ska till arbetsförmedlningen. Inte sökt ett enda jobb på en månad..... gaaaah panik! Okej, jag ska upp imorgon, städa, feel the freshness och sedan bara sätta igång och mata av de jobbiga sysslorna!!!!

Läs mer »

JAG MÅR BRA IDA...

Jag känner mig så mycket piggare idag än vad jag gjort på senaste tiden... SÅ JÄVLA GLAD FÖR DET! Har även varit på sjukhuset för att kolla upp diverse saker. Såg ljust ut! Jobbat idag med och rockade loss. Med inställning kommer man sjukt långt!

Solen har lyst med... sög in B-vitamin!!!! :)

En låt på berge...



HAHA hör så fint den härliga dialekten klingar...

Nähe hörrni!

Tar en titt på vad klockan är... känner ingen press alls. Livet som arbetslös och meningslös ställer ju inte direkt några större krav. Varit ute och snurrat lite precis. Det är kusligt ute. Vad ska jag göra nu då? Jag har ingen plan för morgondagen alls. Eller en fika klockan 12:30. Får kämpa mig upp helt enkelt och tänka att jag kan gå och lägga mig igen sen....... HÄÄÄRLIGT........ Eller? Kanske borde klämma in ett gympass. 3 veckor sen sist. Heja mig.

Sapp!

Undrar hur många gånger om dagen jag säger sapp. Imorgon ska jag räkna.

.....

Erato

16 februari

Jag har en sådan där almanacka man river av ett papper för varje dag. Under almanackan har jag två korgar. I den ena korgen lägger jag de datumen med dagar som varit bra (gul korg) och i den andra (svart korg) de dåliga dagarna. Jag brukar skriva en kommentar på baksidan om varför den dagen varit bra / dålig. Det är ganska roligt... eller inte roligt, men det känns väldigt down to earth... typ. Det jobbiga med detta är dock att ibland kan jag inte avgöra om det varit en bra dag eller inte. Som i...

Så fin så jag v...

Läs mer »

Februari har al...

“All good things must come to an end, but all bad things can continue forever.”

Sover för lite. Dricker för mycket. Mitt rum är så ostädat det kan bli. Jobbar ändå ganska mycket, ibland. Längtar till att resa. Äter för mycket knäckebröd och för lite mat. Borde egentligen dricka mer vatten och sluta dricka mjölk direkt ur paketet. Snusar onödigt mycket. Lägger alla pengar på onödiga saker. Planerar in lite småresor. Sett för mycket film på sistone. Kärat ner mig i många skådes...

Hej måndag!

Jag älskar känslan av att ha jobb inplanerat och ha en resa att se fram emot. Allt man gör känns liksom mer värt! Har jobbat nu på förmiddagen och tänkte lägga upp den här dagen. Älskar känslan av kontroll och när allt är organiserat. Orgasm typ!!

FREITAG!!!

Två jobbdagar avklarade!! Det skulle ju egentligen bara vara imorgon också men får rycka in på söndag för pappa som är sjuk.. HEJ PENGAR! Men nu är det slutsnackat om jobb... ikväll blir det supermario och vin!!!! Massa mys. Måste kurera mig till imorrn!!

BLAHA BLAHA?!!

Kommer jobba tre mördarpass nu tre dagar irad. Hej no life men hej cashen! Lördag 21:15 återfår jag mitt liv. Går omkring som ett åskmoln hela tiden känns det som... hur kul är det? Inte så kul!!!! Men idag har jag först fikat med Nicole och Leon på bakfickan, sen med Terese och Elin på 48:an och sedan med Elin igen och Malin.... fikadag?! Vart fan har dagen tagit vägen egentligen...? O nu på kvällen fucka jag ur med killarna och blev fly förbannad och drog hem... Min hand slutar aldrig blöda he...

NEW YORK

Även om jag varit tre gånger i New York har jag långt ifrån sett allt som är värt och se. Det finns så sjukt mycket! I April ska jag göra detta:

Åka till ön där frihetsgudinnan står på. Jag tänker inte ta gratisfärjan till Staten Island den här gången. Jag ska stå på den där fuckin ön!

Läs mer »

Känslan

Ni fattar inte känslan när man varit otrivin-beroende i flera år och helt plötsligt bestämt sig för att sluta... allt känns skit och man vill dö typ... överdriver inte!!! Sen en dag känner man helt plötsligt hur det sippras luft genom näsan :D
OOO HELLO LIFE

Herrejösses!

Vi har gjort stan igen. Jag är fett trött just nu efter att ha jobbat heela dagen och sen stressat som en tok. Bakat pizza, fixat och trixat iordning lite här och där ... men viktigast av allt: DANSAT! Fan vi är killers på dansgolvet
Puss

FREDAG ! :)

Facebook är fan som ett fängelse! Man fördriver tiden med att skriva på väggar och bli petad av andra! Börjar fan störa mig hejdlöst på fejjan. Kanske dags att ta bort den snart!!! Well well. Ska iväg på jobb nu strax. Egentligen hade jag bara två dagar denna vecka men nu har det blivit fyra. GILLA MYCKET. Så pengakåt som jag är just nu. Ikväll blir det mys med grabbarna hoppas jag :) . HIHI DET ÄR FREDAG! =)