7 av 9

  1. Skrivit ut biljetter. √
  2. Dubbelkollat biljetter.√
  3. Städat garderoberna. √
  4. Klippt mig. √
  5. Köpt biljett till arlanda. √
  6. Reseadapter fixad. √
  7. Postat ett fett brev till världens
    bästa tjejer i Hordvik. √
  8. Fixa resväska.
  9. Packa.

NU

Sova NU. Punkt slut!



Helt fucking dead. Outside and inside.

Men kör på

I know you want...



Where AM I?

Inatt ringde Kosse mig. Och jag liksom höll ögonen stängda i början, sen öppnade jag dem och fick helt panik. Kände mig helt vilse. Varför var jag hemma? Drömmer jag? Är detta min säng? Jag trodde jag var i Bergen. Hela gårdagen var så skum har jag kommit på nu i efterhand. Men ja, jag är hemma i Vimmerby igen. Det känns okej. Dock skumt. Saknar tjejerna, och saknar Bergen! I really do. Vi åkte genom fjället och det var 1 meter snö och bergen var så fina! Som det känns nu finns ...

Oslo

Sitter på ett stenhårt golv med 5 väskor, i Oslo vid plattform 7 och väntar på buss 820 !
Tågresan hit gick bra, men lite seg kanske.

Så mycket otroligt sorgligt och lämna tjejerna där i vår källarvåning i Hordvik!!!!!
Men girls, tack för allt. Herregud så roligt det varit :-) . Såklart har vi haft våra jobbiga stunder. Men vi har klarat det tillsammans! Och nu får ha det så kul ikväll med Jörund och hoppas ni fick träffa Trueman på jobbet idag :- )  "vet ikke" ..

It's over...

Jag har knäckt en öl.
Jag har ätit upp min sista kyckling.
Jag har packat.
Jag har med hjälp av Emma utklassat Amanda och Ellinor på kotten återigen.
Jag bjöd tjejerna på massa candy.

Man kan säga att jag firar....
FÖR JAG HAR JOBBAT MIN SISTA DAG

Och Ellinor är för rolig. Vi har spelat kotten nu några kvällar. Och det slutar alltid med storvinst för emmusch and I. Och ikväll var Ellinor ganska trött när vi körde, och om man p...

Kortisar UPDATE

Nu ska vi spöa Ellinor i kortspel. Som alltid typ.
1 månad kvar till julafton. Happy holidaaay.


Ellinor dissade.
Emma med.

Jävla dissers man bor med...

paniiiiiiik

Funderar på att tömma tårkanalerna redan ikväll så jag inte har något imorgon. För FY fan vad det kommer bölas floder. Alla mina söta barn. Och idag sa jag hejdå till Karoline. Vi hade en bra sista dag. Roligt med barnen! Sorligt att man aldrig kanske kommer träffa henne mer :-/ . Och jag har så dåligt samvete för jag glömde säga hejdå till Solweig. Hon är amerikan, och vi har haft så jäkla kul ihop nu senaste två veckorna...

Jag har jobbat på denna barnehage så länge nu, och på alla...

Helg vecka 47



Ellinor försöker tömma näsan på snor med varmvatten och salt. Upp i ena borren, ut i andra...



Emma bygger korthus. (Jag tog denna bild innan hon skulle lägga på de sista två korten. Varför? Jo för jag visste att det skulle rasa)

Tankar och sånt...

Tjejerna tittar på gladiator. Men eftersom jag HATAR att kolla på film, så får jag underhålla mig själv på andra sätt och vis. Till exempel sett paradise hotel, slängt i en tvätt, checkat mailen var femte minut...

Jag lyssnar på Gabrielle - Out of reach, som varit min favoritlåt genom tiderna, och jag tänker på min familj. På hur mycket jag saknar dem och hur värdefulla de är för mig. Det är inte långt kvar nu. 3 ynka jobbdagar, sen är packningsdagen här, sedan åker vi på fredagen......

H-moment

En mycket kaotisk vecka på jobbet är avklarad. Och tackar gud för att Karoline kom igår till jobbet! Vi har så kul ihop :- ) .

6 dagar kvar till hemfärd. 6 dagar!

I can here the bells.... halleluljah moment!

LlLllllLllLLl

lllllLLllLllLllLllllllLLL

När jag var liten hade jag knäppa ideer för mig. Jag gick och sa L för mig själv hela tiden för jag tyckte det var så skönt för munnen och det kändes som om bokstaven L gjorde så att hela munnen fuktades och släckte törsten. Om jag ville ha motsatsen sa jag bara M eller R.

Fredag imorgon. 8 timmars lidande. Sen är vi fria i 2 dagar innan jag och Mandy går på de 3 sista dagarna. Jesus christ.

Vet verkligen inte...

Not okey

Hatar att jag får så mycket jävla ansvar på jobbet... Har ju panik hela tiden. Även om att går som på räls nu efter alla dessa veckor är det scary och barnen är real wild ones... Och de som går omkring och tror att de är pedagoger kan ju gå och hänga sig själva, för de är de sämsta personerna jag sett.

NOT OKEY!

Och jag vet ju att imorgon är det jag som får skäll. Även om jag bara gjort som jag blev tillsagd och gjort ALLT jag kunnat. Panic panic ...

Lyckan är?

Kl 13 sa jag till Emma: Nu känns det ju ganska bra... kl 14 ville jag skjuta mig själv. Fina kontraster dedär... Vet egentligen inte varför jag vill hem. Jag saknar såklart familjen och bästa vännen väldigt mycket. Men det känns inte som det är därför jag hela tiden tänker "jag vill hem jag vill hem" ... Kanske vill jag bara ha lite lycka. Vara lycklig. Och det är ju ganska bra då, att min familj och bästa vän gör mig lycklig.

6 jobbdagar kvar. Imorgon ska inte Emma ...

It's the final ...

11 dagar, 7 jobbdagar, 56 jobbtimmar kvar....

Sen sitter jag på tåget hem till min FAMILJ!



Om jag längtar? Vad tror ni?

 

Läs mer »

Lord be with me...

Emma ska ju som sagt med mig till Mulesvingen tisdag och onsdag. (förhoppningsvis hela veckan). Och det känns så skönt! Och jag ber till högre makter att hon ska få vara på gröna basen med mig. Annars är det fan outhärdligt!

Och sedan har jag mailat Jardar om att jag vill hellre vara på Oyjorden uke 48. (Om det ens är tänkt att jag ska vara där).

Lord, I deserve this... Låt de sista veckorna bli braa!!


Söndag

Konstigt detdära... När alla andra flickor blir kära i Darin, Måns, Ola och nu Erik.. whatever, blir jag kär istället kär i Agnes, Maria Albayrak och nu Tove... Fan they got it. Tove är ju rena rama haket.

Jag har ätit samba oelek sås. Detta i överdrift.... Så min mage mår sisådär... :-). Igår var the twins här.. Maria och Lisa! Vi lekte massa lekar och det blev pizzabak. Sjukt trevligt! Hoppas på nästa helg igen :-)

Dags att ladda om för en ny jobbvecka... Är sjukt glad a...

La Cosa Mas Bel...

Lyssnar på Eros Ramazzotti.

Är det typ, coolt eller inte?
Måste ju veta så jag hänger med liksom...

So shallow.
Så ytligt


Detta är jävligt bra.

IN LOVE.. alway...

Läs mer »

Bara onödigt ve...

Host harkel och sånt

Men vi kämpar ju påå häääär. Mitt problem är att mitt vänstra öra är helt jävla crazy. JAG HÖR INGENTING! Lever sitt egna liv.

Det står egentligen inget intressant i detta inlägg. Bara så ni vet!

Karoline har skrattat på mig idag på jobbet. Hon lyckas alltid se när jag försöker hålla för näsan i smyg och blsåa utåt, eller gäspa och gapa. Gör allt för att det ska försvinn, och hon ser alltid! Står hon inte bakom köks...

Hey

Måste väl börja med och tacka alla ni som grattade mig... Ja tack tack. Hemskt mycket tack!

Mina 4 underbar jenter här i Hordvik, förtjänar tusen tack och kramar. De hade gjort det så fint för mig! Väckte med runt 06 med skönsång (hm) och nybakta muffins med mjölk. (vad konstigt det känns att säga mjölk, om man jobbar på barnehage i norge säger man melk mer än  20 gånger om dagen). Och efter jobbet fick jag tacos omed marängsgrej till efterrätt. Och finfinfina presenter. Snyggaste tis...

Twenty

Imorgon ska jag vakna 05:45. Åka buss 1 timme. Gå en förjävla jobbig sträcka (tror jag). Jobba på världens sämsta dagis med världens sämsta människor. Byta 10tals blöjjor (och om min statistik håller kommer det att vara 70% bajsblöjjor). Torka cirka 10 snoriga näsor. Åka buss 1 timme.

Did I tell you that tomorrow is my birthday?

And you know what? Detta hör inte till ovanligheten...


Life's a bitch....

Skrev ett hatinlägg som försvann. Spelade in detta istället.
Arga och omotiverade varelser.


Läs mer »

HEJ

20 dagar kvar. GLA'

Ääääälskar för övrigt Jay Z. Såg ni MTV galan från Berlin? Aouch.


911

Jag vet att jag egentligen kanske borde skriva detta... Men jag gör det iallafall. Okej, såhär är det. Har ni hört talas om det här med "domedagen" .. Att jorden går under 2012. Well jag har alltid varit intresserad av detta och tittat många olika dokumentärer och liknande... Och jag är så jävla rädd!!!!!! Jag skojar inte nu. Jag är verkligen jätterädd för detta... Jag tror att det kommer hända. Inte för att teorierna håller, utan för något säger det till mig...

Så v...

cut cut cut.

Sentrum var väldigt givande. Väldigt :- )
Jag hatar att jag alltid får post... Så jävla störande. Leave me alone likom!
Min köttfärsås blev asvidrig, stör ihjäl mig.
Och jag trivs verkligen så himla bra här. Skulle lätt kunna tänka mig och flytta hit !
Det är så himla varmt i vår lägenhet... Varmt och mysigt.
Älskar att jobba med människor förresten... Det är något jag ska satsa på!
Och jag saknar verkligen inte Kosse!

Sentrum here we...

JAA! Jättekul. Vi ska åka in till stan idag! För det gör vi ju aldrig när vi är lediga annars... Hipp hurra, för här kommer bumbibjörnarna.

Ellinor har kramp i fingrarna för hon försöker ta ett riktigt F accord.
Emma har en blå kjol på sig.
Amanda har bäbishår.
Kajsa har letat efter sin mascara som hon hittade i Ellinors låda.
Jag tror att jag är Alicia Keys. And here's why:

Läs mer »

GAAAAAAAAAAAH!

Om jag skriver alla, menar jag inte alla. Jag menar några. Kanske 38 %. Kom ihåg det!

Varför måste alla vara så jävla jobbiga? Varför måste alla bete sig så jävla bitchigt????? Alltså. JAG HATAR ALLA TJEJER! Hatar alla vuxna också. Är det svårt och säga Hej eller god morgon eller? Är det svårt att försöka bete sig normalt? Jävla fittmänniskor. Jag har fan inte gjort något feeeeeeeeeeel, I dont deserve this.

Och jag VET att jag inte ska sjunka till den låga ...