Sista dagen på ...

Jag är för trött för att försöka hålla mig vaken. Många intryck under dagen som måste bearbetas under natten. Godnatt


Jag har vaknat ...

Hoppar i mina nya träningsbyxor och gör mig ett glas färskpressad juice med min juicemixer som jag fick i julklapp. Fan det är så grymt. Bara mosa i frukten, trycka på en knapp och ur rinner det juice! Sedan tar jag min ipod och ger mig ut på en runda. YES I DO!

Live from Åsagå...

Keep on drinkin...


Jag har tråkigt och förundras överhur jag vänder kappan efter vinden otroligt lätt.
Jag måste kanske också wake up och bli lite mer självständig....

Wake up!! You'r...

-

Älskar när jag ...


.. där världens bästa syster och Nellie är!

27 December

Nellie





Läs mer »

-

Och jag gillar inte nackspärr heller

26e december 22...

Jag sover hellre. Då drömmarna tar min tid istället för tankarna.
Jag låtsas hellre. Istället för att folk ska kunna behöva försöka förstå sig på.
Jag lyssnar hellre. Än att behöva förklara och bevisa.
Jag stannar hellre. Istället för att vara någonstans där man inte är någon för någon.
Jag ger hellre upp. Än att försöka och sedan misslyckas.

Hello saferide

Läs mer »

Social fobi


De flesta som lider av social fobi är rädda för vad andra människor ska tänka och tycka om dem om de får panik och därmed (enligt sig själva), beter sig ”konstigt” och gör bort sig.

 

Personer med social fobi är däremot ofta mycket toleranta mot andra personer som ”gör bort sig”, men är mycket rädda för att själva råka ut för samma sak.

 

Personen med s...

Juldagen

Fobin trotsades. Och helvete vad kul vi hade! Flummigt kul. Det händer alltid så himla mycket när vi är i farten och jag fullkomligt älskar det! BAM!


Sociala fobin k...

Sådana här dagar när man vet att typ alla ska till harrys når verkligen min sociala fobi sin topp. Förstår mig inte på folk. Men jag älskar mina vänner och vi ska ha superkul ikväll :D


Glömmer aldrig min underbara sommar då vi hade sjukt kul varje onsdag, fredag och lördag! SAKNA!

Varför alltid d...

Gud vilken stressig dag. Folk är som galna här i staden. Speciellt tanter som står och flåsar Emma i nacken i alla köer. Vad vill de liksom? Det märks att alla är ute och panikhandlar det sista för man stöter verkligen på ALLA man känner. Nu är iallafall alla klappar klara och nu fattas bara storstädning hos syster idag sedan är vi redo att fira julen :)



...

Busy day

Lekstuga med Nellie. CHECK
Sola med emma
Hemmaspa
Hjälpa Anna och Per och köra ner saker till polyform
Skolan och komplettera en tentamen
Laga mat hos Frida
Klä granen

För några sekun...

När Nellie skrattar och ler glömmer jag bort alla bekymmer. Det finns inget i hela världen som kan dra ner mig då. Det är det härligaste jag vet och få se henne glad. Hon har gjort så mycket för mig och hon är inte ens medveten om det. Nellie Ebba Maria Kronstrand!

Can you do like...

Läs mer »

Hamstrar

Känner mig som en hamster som springer i ett hjul. Helt meningslöst och meningslös. Vet inte vad som flugit i mig. Vet inte varifrån denna instabilitet kommer ifrån. Men jag vet att jag vill att den ska försvinna. Snarast möjligt. För såhär orkar jag inte ha det.

Torsdag

Torsdag idag och idag ska uppsatsen in!!! Sen är jag finito! Obeskrivigt skönt! Dock har jag en enda fjuttig uppgift kvar att göra på den grafiska kommunikationen, men det kommer gå kalas.

Idag kommer Amanda hem från kälmä' och med sig har hon Mickan och Ellinor! Yabadabadooo! Längtar till helgen också då kosse kommer hem då vi alla ska ha julklappsutdelning :D big smiley.

Har ändrat min inställning när det gäller vissa saker och personer. Vi får se om det hjälper :- ) . ...

Bra jobbat frök...

Min plan om att gå upp tidigt och äta gröt till frukost och plugga och blabla... det gick inte direkt som jag tänkt. Jag försov mig och vaknade 10 min innan skolstart.

That's emmastyle

Kör på känslan

Ett stort grammar test imorgon. Brukar tycka det är rätt kul med grammatik då jag HATAR att säga grammatiska fel när det gäller språk, men allt på en gång, SNÄLLA NÅN? Har inte pluggat något ikväll och tänker inte göra heller. Kommer gå på känslan helt enkelt.

Men jag ska upp med tuppen imorgon. Vakna pigg och alert och vara redo för en lång dag och ta mig an alla utmaningar.


Läs mer »

En tjej med nya...



Ser ni mina julgardiner?? Inte bytt på 10 år typ. Känns konstigt!
Fotboll nu! Manchester united - Arsenal, hell yeah.

Jag var på sjukhuset idag och träffade farbror doktor. Inte direkt några glada nyheter. Nu hejjar jag på mina bakterier att de ska slå ut de afrikanska jävlarna snarast möjligt!!!! Min bakterieflora är svag tydligen. Känslig mot andra ...

Har helt enkelt...

Det är fruktansvärt irriterande när man läser ÖVERALLT på facebook och bloggar att folk på skolan är så jävla duktiga och pluggar hela jävla tiden. Okej jag erkänner, jag är avundsjuk. Jag vill också ha diciplin. Jag har diciplin när det gäller engelskan, inget annat. BLÄ! Jag skulle göra klart min uppsats i helgen. Har jag gjort det? NEJ! Fuck it!

Istället har jag legat med kramp i magen några timmar, lagat middag till familjen och umgåtts med Emma. Mycket roligare ä...

Grymt

Läs mer »

Schleten

Jag har ont i hela kroppen idag. Fått blåmärken och har träningsvärk i rygg och röv. Hållningen är därmed inte vacker. Jag tröstade mig med att åka 6 mil för att komma till Mcdonalds och 6 mil tillbaka. I SNÖSTORM! Men gott var det. Min vapendragare var såklart med mig.

Nattinnebandy l...

Snacka om NATTinnebandy. Precis hemkommen från Eksjö. Jag har ont i hela kroppen. Speciellt lår och röv. Fötterna värker och benen har fått ta några sköna smällar av hårda skott. Men vet ni vad, VI TOG HEM SEGERN! Allt känns helt klart värt. Och underbar känsla att hålla i klubban igen efter snart 3 år och bästa känslan när slutsignalen gick och vi vann turneringen.

Älskar innebandy!

Håll er inne fo...





Tjejer och killar. Det är bäst ni håller er inne idag. Idag är jag inte och leka med. Jag är förbannad så in i helvete. Tur det är nattinnebandy ikväll. Aggressionerna får komma ut på planen helt enkelt. Kan ju hoppas att j...

MVG

Got damn it. Kan inte förstå att jag fick MVG på hemtentan i EU. Fick MVG på muntliga diktaturen också. Herregud vad har hänt med mig :) . KUL!

Nu sitter jag i skolan och försöker fixa klart en uppsats men det dyker upp så många frågor hela tiden. Ska försöka bli klar till imorgon kväll då jag kanske ska med Antonia och hennes bröder och spela nattinnebandy i Eksjö. Skulle vara så skönt och bli klar innan!!!! Måste kämpa!

IDAG IDAG

Nu ska jag till skolan och sitta med min uppsats. Jag ska försöka bli klar idag. Tänk så skönt det vore! AH!!



älskar afro...

911

MAYDAY MAYDAY

När man har ont i magen och ska till doktorn för det. Vad gör dom då? Alltså kan dom först och främst ens hjälpa mig? Och för det andra, hur kommer det isåfall att gå till?

Tänker fan inte gå dit om de kör upp en slang i röven eller något

NÅGON SOM VET? Här tas inga risker!

Onsdag





Igårkväll hos Frida hade hon lagat världens godaste mat (till sig själv). Jag vet att den var världens godaste för jag sprang iväg till köket titt som tätt och tog mig lite smakprov. Så det är det jag gör nu :- ) Världens godaste mat!! HUNGRI...

:(

Jag klarar inte detta mer. Jag har haft ont i magen i 10 dagar nu. 10 DAGAR. När attackerna kommer får ja så ont att tårarna kommer. Känner mig utmattad!! Vad är problemet? Jag vill inte till sjukhuset. VILL INTE

Fan

Måndag

Jag gillar inte när människor vänder kappan efter vinden hela tiden. Det finns saker man tar åt sig av och kommer alltid att göra. Det är kanske inte så konstigt...

Mår illa och har ont i magen FORTFARANDE. Va fan?!

wow

Läs mer »

Jag älskar det ...

Läs mer »

Nog fö

 

I am back home. På bilden är jag i mitt esse. Den är tagen nu ikväll för övrigt. Det har varit en turbulent vecka i Egypten med magsjuka, sliskiga araber, inställda flyg, spytt framför näsan på alla turister framför egypitska museet, kamelmisshandel, många rivsår, iaktagelser på natten, dinosaurier i sängen och må...