Vill egentligen...

Tusen viktiga möten och lektioner imorgon och jag ser ut som världens svullo. Hela ansiktet är svullet och min röst är borta. Lagom lägligt. Jäkla influensatider!

Parker m.m. på ...

Hatar när folk säger att N.Y är grått och enformigt.


Washington Square Park (utanför New York university)


Union Square Park

Läs mer »

In the case you...

Jag är fett trött på att ha människor omkring mig som man inte kan lita på.
Jag är fett trött på att ständigt ge och ge till folk, utan att få något tillbaka.
Jag är fett trött på människor som vänder kappan efter vinden hela tiden.
Jag stör mig fett mycket på att jag inte kommit underfund med de här tidigare.

Från och med nu, jag sköter mitt och ni ert!

Jag tackar för ...

Haft en sjukt bra dag i Jönköping med mina bachems! Saknar våra dagar.
Är väldigt sliten nu dock och ska sova länge imorgon. Jag ska inte göra något mer än sova och äta!

I aint going th...

Satsar fullt på vitaminter, naturläkemedel och huskurer nu för att jag inte ska få ännu mer ont i halsen. Jag ska till Jönköping idag no matter what.

Dricker enchinacea, c-vitamin, knaprar espiritox, sväljer panodil och rosenrot och pressar citron rakt ner i halsen.
Nu ska jag göra det värsta, gurgla saltvatten och svälja vitlök.

Jag tänker INTE bli värre!!

GLA IDAG!

Idag är en bra dag, jag känner det på mig! Jag jobbar min sista dag för den här veckan och jag har varit så grym! Känns så himla bra och jag älskar den kicken man får när man känner sig duktig och vet att man får belöna sig själv :p . Timmen jag spenerade i hos min syrra igår (sjuka huset) har tyvärr satt sitt spår det med, men efter en panodil och citronte blir det nog bra :) .

Saker och ting börjar närma sig. Jag måste börja boka och betala in massa grejjer. Men vi tar det på sönda...

Bitterljuvt

Måste. Sova. Nu.

Vill. Inte. Drömma. Om. Älgar.

Ska. Jobba. Länge. Imorgon. Och. Hårt.

Snälla. SKONA. Mig.

Första bandsläp...

ÄNTLIGEN! Kolla in listan här

Johnossi och The tallest man on earth.
Helt okej första bandsläpp!

Nu väntar vi med spänning på nästa :D

Prinsesstält

Gav ju egentligen min present till Nellie i söndags men sprang in på 2 systrars butik idag och köpte ett prinsesstält :) . Hon förtjänar allt det bästa!

Lillan blir ett...

Idag fyller Nellie ett år. Hon var så fin imorse med sin burberry klänning från NK! GRATTIS NELLIE!!

Älskar när Nellie sitter i mitt knä i soffan, eller i detta fall står och busar och leker!

Sveriges nya st...

Läs mer »

Gamla goda tide...



Kommer ihåg det här som det var igår. Jag och Kosse fick spela med F 15 i en cup i Jönköping. Det var så stort och viktigt eftersom vi var två yngre haha. Kommer ihåg hur vi sprang omkring och köpte godis hela tiden och sa Alla barnen-skämt om alla i laget. Dock briljerade vi på matcherna och jag fick pris för cupens bästa målvakt (som i alla andra cuper,...

En sakna-emma d...

Idag har jag tänkt på Emma hela dagen. Emma, jag saknar dig! Tänker på allt roligt vi gjort och hur mycket roligt vi ska göra när du kommer hem! Kan uppriktigt säga att Emma är en av de mest genuina människor jag träffat och med ett sjukt stort hjärta.  Vad lycklig jag känner mig som har en så bra vän som hon! Idag när jag slutar kl 15 ska jag till posten! Så håll utkik efter brevbäraren Emma :-)

I'm in chock

Samtidigt som jag är så jävla ledsen och skärrad, är jag världens lyckligaste. På vägen hem från Linköping ikväll skulle jag smsa pappa att jag var på väg hem, när jag tittar upp på vägen ser jag 4 ben och en jättestor älg. Resten är ganska luddigt men jag har aldrig varit så rädd!! Ställde mig på bromsarna, tittade och blundade på samma gång. Allt hände så fort men ändå i slow motion. När jag öppnade ögonen igen var jag fortfarande på vägen. Snacka om ett wake up call. Mina ben skakade hela hel...

Jag ger dig min...




Vår lilla tjej blir 1 år på tisdag! Vi ska upp till huset imorgon och ha lite kalas eftersom pappa är iväg och jobbar hela tisdagen. Kan inte förstå att det har gått ett år redan. Det känns som igår hon låg i mitt knä och bara sov flera timmar i streck och knappt öppnade ögonen. Det är verkligen skillnad nu kan man säga. Världens ...

Ingen törnrosa ...

Min hjärna hänger inte med längre, men det är inte så konstigt eftersom jag aldrig kan sova. Jag sover på tok för lite. Fattar inte! Jag är övertrött men lyckas ändå inte. Jag hatar sömnproblem. Måste försöka få tag på sömnpiller, helt ärligt. I need my sleep!

KALLT KALLT KAL...

Småland är iskallt. Jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Hur kunde vi ens tro att det skulle bli skönt med en promenad efter brygghuset KAJSA? IDIOT! SeVIN!



The world spins...

Världens finaste låt.

Idag när jag vaknade var den första låten jag hörde Waka waka. Därav bestände jag mig att jag skulle se afrikansk ut dagen till ära. Min jumpsuit åkte på, jag kände mig som en giraff. Alla möjliga armband och halsband med träkulor och fjädrar fick åka på och guldig ögonskugga. Lite extremt men det var roligt. Dock fotade jag inte det hela, men det kanske ...

a a papercut





Sitter hemma hos Frida och iakttar hennes matlagning. Det gör mig hungrig! Jag har med mina nybakade mockarutor eler kärleksmums som det tydligen (!) heter som vi ska äta upp sen...

Håll en tumme f...

Läs mer »

BEAUTIFUL DAAY ...

Komplettering till förra inlägget: Det var chapel hill i glaset KAJSA!

Kom precis hem från Ellinor. Vi har haft spelkväll med Lady Gaga och J-O Waldner. Haha long story. Vi fick nog i oss ett par öl för mycket allihopa. Men det var en helmysig kväll :-) . Imorgon blir det upp tidigt och åka till katterna i huset. Och invänta Nellie och resten av familjen som kommer hem från Stockholm!!

Läs mer »

High life







Sitter med ett glas vin och tända ljus och lyssnar på Jasmine Kara. Ska hoppa ner i bubbelbadet snart.
Living high life?

Idag är en bra ...

Eftersom syster och familj är i Stockholm har jag slagit mig ner här för ett tag på dynamitgatan. Har precis storstädat huset och handlat mat till ikväll. Ska laga tacos och jag hoppas jag får besök :-) .

Ska skämma bort mig själv med ett bad i jaccuzzin nu :D

Vart ni än är, ...

Jag saknar er mina vänner. Mina riktiga vänner. Ni som lämnat så fina spår och driver mig till vansinne av saknad.

Läs mer »

For that specia...

Läs mer »

Det är soligt o...



Hoppas på lite bus i Västervik ikväll men eftersom Ellan stänger av sin mobil titt som tätt gör det henne svåråtkomlig. Men det ger mig tid att åka och pussa på Nellie eftersom de åker till Stockholm imorgon. Jag ska försöka vara i huset ganska mycket för att inte katterna ska behöva vara själva. Jag b...

Min dag

- Skulle ha möte i skolan med två andra. Dock var jag på plats tre timmar innan för att plugga av lite av plugghögen. Det slutade med att jag smet iväg innan mötet och stötte på båda två på vägen därifrån.

- Bestämde mig för att plugga massa hemma istället. Vilket jag inte har gjort. Istället har jag sett SEX avsnitt av one tree hill med Ellinor.

- Tänkte att jag ger mig ut på en kvällspromenad i den härliga luften. Stötte på en kille jag absolut inte ville stöta på. Jag ...

När jag var lit...

Läs mer »