En slatt är en ...

Så skönt att det händer lite saker som man har kontroll över, right?!?!? Låt mig förklara. Sedan de två hårda dagarna på öltältet har jag typ fått minnesförlust. Världens amnesia. Trodde jag hade koll, men jag hade verkligen INTE det. Så om ni pratade med mig, sorry, jag kommer troligtvis inte ihåg. Det värsta är att jag kommer inte ihåg saker jag gjort EFTER öltältet heller. Jag kommer inte ihåg att jag jobbade imorse. Eller jag har ingen aning om vad jag gjorde där. Så himla konstigt? Har jag ...

All in, all out...

Gårdagens öltält skulle vara tänkt som en "uppvärmning" för idag. Nu har jag lite panik här. Hur fan kan det bli mer crazy än igår? Jag känner mig som en gammal kärring, jag orkar ingenting.

Men men. Om de andra är på, är jag PÅ. Då håller vi planen som var; All in!

Godnatt



För många coronas, för några limeskivor...
TOO MUCH RAIN.

Men sommaren kommer, den kommer !! *keep faith


& jag hatar mig själv för att jag ens hälsar på ovärdiga människor... Screw it

It's all about ...

Jag älskar min familj! Säger det så sällan.
Men allt vi gått igenom, allt vi går igenom... Detta gör oss bara starkare ♥

Thailand









Jag vill till Thailand i...

Världens godast...

Godaste smoothiesen någonsin

Päron
Vindruvor
Frysta bär - (hallon, blåbär, björnbär)
Fryst papaya, mango och sådana där oranga kulor typ som jag inte kommer ihåg nu vad de heter.
Tropicana juice (innehåller inga konserveringsmedel)
Pressa en halv citron

Kör i blendern på högsta volym så länge som möjligt och sila bort alla knölar och skit.

SÅ GOTT

ENJOOOOOY

Can't do this n...


Mysigt i Bullerbyn! Åh vad jag älskar alla barn i bullerbyn!! Find it very roande..

Men annars då? Jag har en sak i huvudet. Sunset strip.
Älskar livet. Även om det är bra krångligt ibland.

Onsdagen blir h...

Lång dag imorgon ELLER! Tur att jag häller i mig världens godaste smoothie på morgonen som ger mig energi!!! Kan ge recept på den imorgon, blir så freakin gott!

Först imorgon (inatt typ) blir det jobb, sen frukost på stan med mami&papi, banken, synsam, jysk, gå femman och på kvällskvisten ska jag och mami åka till willys och storhandla.

See you


Önskar mina två flickor en trevlig resa och ett JÄVLA RÖJ! De ska ta sig an transibiriska järnvägen. Tuffa lungt. Älskar er tjejer!

Sykunnig sökess...

Har två saker i huvudet som jag inte kan släppa! Jag måste hitta en svart transparent skjorta. Det var slut överallt i Stockholm och det finns inte någonstans på internet. Sedan måste det ske ett mirakel, för jag vill sy mitt egna hårband. Eller... hårbonad! Så snälla gud, ge mig lite sykunskaper!!! Under alla år i syslöjden hände det verkligen inte mycket. Jag och Kosse sydde mest kuddar eller tog sönder symaskinerna. Om Kosse hade läst det nu hade hon sagt: "Jag sydde en såndä...

Tengo unas gana...

Min dröm inatt var egentligen underbar, men på samma gång så jävla jobbig. Nu är hela dagen förstörd och mitt hjärta skriker av saknad. Varför ska jag alltid vara så himla komplicerad? Så många miles borta och jag lyckas klamra mig fast i nätet och kan inte släppa taget.

Hehe

Bella fick bästa raggningsrepliken någonsin igår!

Bella: Hur lång tid tog det för ditt skäggstubb att växa?
B - Följ med mig hem så tar vi reda på det!

Skulle vilja sett Bellas reaktion efter det. Haha denna snubbe var så jävla rolig!

Söndag

Livad fest igår. Flummig fest igår. Brassar, afrikaner, iranier, svenskar, afghaner, uzbekistanier.. Alla befann sig på rådmansgatan! Sinnes! :- )

Nu blir det volleyboll i källängen Kom dit och spela med oss!

Barnvisor

Lite härlig stämsång såhär mitt i lördagssolen. Jag är leadsinger, och Emma S sätter stämman. På vilket sätt hon gör det kan man ju dock diskutera :-)

Läs mer »

Godkväll

Morotskakan och bullarna blev väääldigt goda ska ni veta. Hujeda mig så duktig jag är. Dock blev glasyren på morotskakan lite väl syrlig, men om man liksom försöker glömma bort det, så är allt felfritt. Nästan. Om man lyckas med tänket vill säga.

Ska försöka sova nu och preppa inför pingis imorgon. SÅ KUL med pingis!


Älskar att gå omvirad i USAflaggan....

Huslig


Här sitter jag och posar medan bulldegen står på jäsning och morotskaksmeten väntar på att bullarna ska bli klara så ugnen blir ledig. Am I good or what?

Stockholm 7-9 m...

Hej! Så otroligt seg jag känner mig med uppdatering. Är seg i övrigt också förresten. Stockholmshelgen tog hårt och jag är sjuk nu, heja! Men allt var totalt värt!

Gaga's show var grym och jag har verkligen insett hur STOR hon är. Vilken kvinna! Alla låtar har fått en helt annan betydelse nu på något sätt, och jag kan lyssna om och om igen. Nya favoriter: Dance in the dark, speechless, teeth! Dunka dem!

Det blev Collage på lördage...

Update från Sto...





Konserten igår var bäst. Lady Gaga var hur het som helst! Klipp kommer upp någon dag. NÅGON dag! Imorse blev det brunch på stan och lite chill sådär. Nu sitter vi här hos Anso i Solna och väntar på Ivona, Yousef, Nicole och Ellinor. Vi är uppskrivna på ...

Mot Stockholm!

Okej. Väskan är packad! SKÖNT. Har haft packångest typ i en vecka haha. Har ont i halsen och näsan snorar, men detta lämnar jag hemma imorgon. Idag har jag gått på rosenrot, espiritox, strepsils och hinkvis med te! Jag SKA vara frisk imorgon.

KUL att jag har fått munsår och kämpat med Anti och citronmeliss i en vecka och nu blommar det ut ett till. Jävla skit i helvete!

Men iallafall. Problemen lämnar vi hemma.

MOT STOCKHOLM OCH LADY GAGA!!!!

Say hello to Yo...

Sådärja. Nu är det dags för Hobbe att kliva åt sidan för nu ska Yosse rulla ut i rampljuset! (Hobbe är min bil (reg: HOB)) och Yosse är min nya cykel (yosemite singlespeed). Här ska det trampas! Dessutom har jag ju mina inlines också som jag på senare tiden börjat använda som transportmedel och inte bara att roa mig med. Har ramlat två gånger på 3 åkfärder dvs: 66,6%. Denna procentsats ska sjunka, bara så ni vet.

Det var lite roligt igår när Ellinor ramlade (den andr...

Hej på er

Mår du bra? Hvordan går det? Alles gut? Ca va? A je mire? How's it going? Kak dela? Como estas?

Hehe när man var liten kunde man säga "jag kan 8 språk" även om det bara var en fras på varje i stort sätt. Mysigt det var och vara liten förresten.

Börjar 06 imorgon, inventering. Inte det roligaste direkt. Dock skönt med en timme längre sömn än om jag s...