Idag är en fant...

Den här dagen och helgen kommer bli fantastisk! Har det på känn, liksom!

Ojdå!

Somnade runt 18 igår och har sovit tills nu. Precis vad jag behövde för att piggna till. Sömn är svaret på allt! Har krånglat lite nu på förmiddagen med att komma in på skatteverkets hemsida med e-legitimationen. Jag kom in och har fått reda på skattebeskedet! LYCKLIG KVINNA!

SHIT SHIT SHIT

Det börjar närma sig! Tänk, att om 28 dagar traskar jag omkring på amerikansk mark igen. Det är helt sanslöst! Varje gång jag tänker på att jag ska åka tillbaka, tillsammans med två underbara vänner så börjar det dra i kinderna och jag lägger av världens smile. Tanken på att Bella kommer dit och möter upp oss också känns helt sjuk! Bellajan liksom! Jag älskar New York av hela mitt hjärta, och så bra som jag mådde när jag var där förra året och pluggade har jag aldrig mått. Aldrig känt mig så lyc...

Så var det månd...

... och jag börjar den med att betala massa räkningar! Har ju haft bättre start på veckan..

Godnatt fellas

Man kan ju göra...

Inget jobb den här veckan. Suger ju lite såklart... men på något sätt bryr jag mig inte så mycket. Dessa dagar har jag verkligen känt att jag levt loppan och det är såååå kul :) . Jag kan göra vad jag vill när jag vill. Jag vet att det bara är ett par för ett par veckor till så jag kan faktiskt njuta och passa på. HIHIHHI fnizzzzzzzZzZ. Inga måsten här inte. Eller jo, idag måste jag ta mig till stan kl 12:15 och möta pappsen för lunch på kina.....

Varför?

Vädret blir bara finare och finare medan min hals gör ondare och ondare. Ingen vidare kombo det inte. Värdelöst rättare sagt. Har inte bestämt mig än om jag ska köra på och ignorera smärtan eller vila ut en dag eller två så det kanske försvinner... Svårt val juhhhhhh. Ska klä på mig och bege mig till city och fika. Fika fika fika fika fika. Softination

Läs mer »

Busfabriken

Läs mer »

Komplettttt

Idag kommer äntligen Sulle hem från Linköping. Då är gänget komplett och vi kan umgås igen hela gänget. Jag älskar mina grabbar så sjukt mycket. Världens bästa gäng och häng. Vill aldrig lämna dom!

Vårens första d...

Idag klev jag upp med tuppen och har fått en del gjort. Så himla skönt det känns! Jag mår helt stört bra och känner mig sund! Det enda som fattas för att göra det här till en toppenmorgon är att snöra på sig skorna och gå till gymmet för ett pass. Och det fixar jag NU!

Vilken dag!

Idag när jag vaknade kikade jag ut genom persiennen och såg att solen lös. Pluggade i mobilen till högtalarna och satte på Laleh - Vårens första dag. Vilken låt att starta dagen till!!! Hoppade i löparskorna och promenerade till jobbet med låten i hörlurarna, det gick inte sluta le! Vilken dag det blev :) .

Rysk kaviar på ...

Okej kanske inte riktigt, men pengar rullar in som det ska, det går bra nu! Var och kollade på en lägenhet i centrum i måndags, ber till gud att jag får den! Är så tacksam att saker och ting går min väg äntligen efter att ha slitit och gått i uppförsbacke typ hur länge som helst. Är hemma på en snabbislunch nu. Ätit blodpudding. Det är så jävla äckligt, men nyttigt!!!!

Morning is here

Undrar vad som har hänt med mig. Senaste veckan eller två så har jag varit uppe innan kl 09:00. Så himla skönt och bra på ett sätt men dagarna blir ju så jävla långa, haha. Drog till Linköping igår kl 18 och var hemma kl 22. Värt?

Den här veckan blir det bara två dagars jobb ser det ut som. Störande, jag vill jobba mer! Behöver flussen (pengarna). . Ska ge mig ut på en promenad nu tänkte jag och sedan träffa Nicole och Leon på en fika. Så mys :)

Söndag!

Hej! När vi vaknade idag struntade vi i frulle och drog till Storebro. Vi gick på isen över sjön till Storebroparken. Där drack vi kaffe ur termos och hade det uuurmysigt. Dan, Arre och jag spelade isfotboll. Vi körde två mot en och det var fucking läskigt. Isen knakade som fan överallt och jag gjorde världens vurpor. ASKUL!!! Adrenalin junkie...

OMG mitt hår

Jag håller på att få dreads igen. Pallar inte med det en gång till. Katastrofjobbigt och få ur det. Så nu ska jag in i duschen och sänga i typ tre flaskor balsam. Sedan korkar vi upp vinet och åker ut mot sjön. Puss!

Fredag imorgon!

Oh yes. Inte varit en lika bra dag idag. Har känt mig stressad och typ... sårbar? Man har väl sådana dagar också antar jag. Men lite tråkigt att det kommer en sånhär dag efter en så underbar gårdag. För jag sa väl hur underbar den var? Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Eller sist jag skrattade så mycket var när vi var hos Emma och Antonia då Ellinor och jag var de enda vakna och vi pratade i säkert 3 timmar och bara asgarvade. Men innan det var det mycket länge sedan. Iallafall. MER S...