3 dagars vandri...

 
No words required

-

- Ska jag göra en glad gubbe?
Nää det är för mesigt för dig
- Sant

Grattis älsklin...

Det är måndag

Hej alla flygande amöbor. Har ni vaknat till liv ännu? Min helg har varit..... skum! Har flyttat med feber och halsont. Men jag klarade det utan att klaga en enda jävla gång. Fatta vilken power huvudet har egentligen! 
 
Har väl inget och säga egentligen mer än att jag älskar mitt nya hårband. Blivit världens bandana-freak.
 
Läs mer »

Just let my lov...


These lips can't wait to taste your skin and these eyes can't wait to se your grin!

Jag har saknat ...

Hej du fjäril. Jag känner igen dig. 

Det blir så myc...

Var det ett stjärnfall jag såg? Även om så vore tänker jag inte önska mig. Jag vill att världen ska hela sig själv utan min önskan. Det ska inte behövas en önskan för att alla vilsna själar ska hitta hem. Vi behöver bara ett litet spår för att hitta tillbaka till stigen. Ett enda litet spår. Jag ska hålla en tumme för dig. En tumme för att du ska få medvind när du är uppe på stigen igen. Det blir så mycket lättare då. 

11/9

Jag hörde om en groda. En väldigt liten groda. Men den är väldigt spciell. Du hittar den i djungeln. Den är väldigt långt borta från dig, men om du hittar den och rör vid den så kan du ändra världen, för alltid. Om du rör grodans hud kommer du känna att din kropp förändras. Likaså synen. Blått blir till rött och rött blir till blått och din mamma blir plötsligt din pappa och allt ser ut som en stor muffin. Du skrattar och skrattar. Ingenting är sig likt. När du slutat skratta, är det ...

Hultsfredfestiv...

Läs mer »

Oh mommy

Jag saknar min mamma. Jag orkar inte gå på nålar mer. Jag vill inte att hon ska vara själv. Jag vill att de ska hjälpa henne. Jag vill ha hem henne nu. Jag vill se hennes gamla jag. Jag vill ha hem henne nu. Jag vill säga till henne att jag älskar henne. Jag vill uppskatta henne mer än någonsin. Jag vill slippa känna rädsla att aldrig få säga att jag älskar henne. Jag vill att hon ska få leva det liv hon förtjänar. Jag vill ha hem henne nu. Jag vill ha hem henne nu.