Ny design

Hade tråkigt så pjåkade ihop en ny design.

Norgeäventyret närmar sig med stormsteg. Inom 2 veckor kommer vi lämna Sverige. FAN så skönt det känns. Givetvis också mycket tråkigt. Kommer sakna familjen, grabbarna och alla andra vänner såklart. Men jag har 4 fina med mig, och det är ju alltid bra :-) .

Näe hörrni. Inga minuter får spillas nu när Sverige möter England.


Ciao

Girls vs. Boys

Känns nedvärderande både mot mig och min partner in crime, Mandy, att skriva att det mirakel har hänt. Tydligen är vi så mycket bättre än jag trodde. Let me explain to you guys.

Senaste tiden, när vi varit i bullerbyn så har vi spelat pro. Det är ett fotbollsspel på datorn med kontroller och hela fadderullan. Grabbarna är grymma på det spelet. Vissa bättre än andra såklart. Och iallafall, vi brukar spela 2 mot 2. Det brukar alltid se ut a...

Oh man

Allt är så jävla damp.

Skapliga kontraster i mitt liv.






Fuck

To the sound of...


Hade en helt underbar gårdag och kväll. Spelade fotbollsspel på datorn (pro), spelade med andra ord (sällskapsspel), lagade tacos .. Allt detta med världens finaste grabbar.

Små saker som får mig att må så bra. Som idag. Färgade emmas hår. Sedan kom ella in i hallen. Söt och fin med ett vitt hårband. Sedan sätter vi på one tree hill. Andas in den ljuva stämningen. Vi strosar vidare upp till Ellinors pappa. Satt i soffan. Kollade bilder.

...

Mjukglassdrama

Jag och Mandy åkte till Astrid Lindgrens Värld idag. För min del var det bara en sak som gällde, MJUKGLASS. Hela morgonen hade jag suktat efter det och jag var glad att mandy ville följa med mig till ALV.  Jag kände att jag hade kontroll över situationen trots att då och då blev suget efter mjukglass ganska stort och kändes oövervinnligt. Sedan ställer vi oss i kön till glassaffären. Kön var ganska lång. Men detta var inget problem. Jag stod och funderade fram och tillbaka. Mjukglass? Kulglass? ...

Läskigt

Vet inte vad som händer. Har abstinens. Tror det är mjukglassabstinens.

Astrid Lindgrens Värld nu.

:D

Länge sedan jag kände mig såhäääär glad.  Alla jobbiga paparazzis kan slänga sig i väggen. Seriöst. Hälften av vad de skriver är ren bullshit och resten kan de inte ens stå för. Cut the crap bara känner jag. The way she did it today, det var bara magiskt.  Jag är så got damn proud. Vetifan vart jag ska ta vägen. När jag såg bollen gå mot målet, var det som om allt gick i slow motion. Alla motgångar, all nedlagd tid, allt slit, ALLT ga...

Mot Öland

Om exakt 2 timmar ska jag vara på väg till resecentrum. PANIK! Måste duscha, packa, laga mat, gah gah gah gah.

HEJDÅ

Skratta skratta...




NU SKA JAG UT OCH SKRIKA MITT GLÄDJESKRIK!

Nojjig

Vetifan vad som hänt med mig, men jag har blivit så jävla USA kåt på sista tiden. Sitter inne och surfar på sidor som säljer massa USAprylar. Vill först och främst ha en flagga. En stor sådan. Som ska pryda en hel vägg. Sen en massa kuddar. Tshirtar, väskor, muggar.. ALLT! Gah!

Är uppe i 2300 kronor just nu. SKA JAG?

Nu är det dags



Lite gott käk såhär inför matchen. Let's gooo !

Cheer up

Det blev inget kolmården för min del. Kind of sad. Men det är nog att det blev som det blev. Vissa saker har varit så konstiga senaste dagarna. I denna situation är det inget ovanligt att det blir så för mig. It always end like this.. Kanske var det bra att jag stannade hemma, kanske kunde jag fått roligaste och lyckligaste dagen i mitt liv. Men you are way more tricky then i thought.

Sverige - Ryssland ikväll. Fan jag är nervös. Mitt hjärta kommer stanna varje gång Kosse kommer i lä...

If I'm ugly, th...

Medan jag för fullt försöker lägga beslag och take the controll över min ilska och mina instinkter så lyssnar jag på låten ugly med sugababes i acoustic version. Alla ni med spotify, detta är en order, leta genast upp.




I'm bored..

Bring it on

Ja gott folk. Har ni någon skit att kasta på mig så help yourselves. Jag tar allt, som vanligt.

Just give it to me

BRA KEY!

Proud nu. Mitt rum är rent och man kan numer ta sig fram på golvet utan att behöva hoppa och vara livrädd för att man landar på något creapy. Har också städat garderoberna, rensat bland sminket, betalat av skulder, rotat igenom alla mina 36 väskor och hittat 300 kronor, katching!

Ska snart till Anna och Per där de bjuder på kalops för familjen och morfar och hans flamma. Gott värre. Jag är riktigt trött på äpplen by now. Klockan 18:00 vankas det kalas för Arian som fyller 3 år (!!!) ...

What goes aroun...

Ni vet hur man kan känna ibland och tänka för sig själv att man har kommit ifrån vissa saker. Sådana saker som man kanske mått dåligt av eller rent av bara tyngt ner en. Man känner en dag att nu har jag gått vidare, nu är det inte så längre, jag har vuxit ifrån det, så himla skönt. and it goes on and on and on. Sedan kommer den dagen, då allt faller samman och alla odds liksom går emot en och allt det man tror sig ha byggt upp, rasar totalt. Man står där som ett frågetecken och blir näst inti...

Time to go

Att uppdatera le bloggisch är det susta jag borde göra just nu. Im already late for the barbecue. Men anyhow. Lovely day isn't it?? Lite tragiskt att spunk är över nu. När tältet revs blev det lite emotional for me. Har haft bara roliga nätter där med the boys och alla roliga circusleksaker.

Nu nu kan jag inte sitta här mer. Måste ut! Vännerna väntar. Tydligen vankas det grillning och some crazyness. Jag trivs
med att springa runt hit och dit. Lovely!
 

Lite komiskt än...

Alltså got damn it vad det regnat ikväll? Som tur är släppte grabbsen in mig tidigt i spunktältet annars skulle jag varit stonefreezed. I tältet ikväll hölls det teater av colombianerna och arabisk sång och palestinsk dans. Sedan får man ju inte glömma discot med DJ stani feat. emma. Very entertaining.

Vet ni vad jag gjort? Lärt mig jonglera! Och det är så sjuuukt kul. Nu är bollarna för lätta så nu är det dags för käglor. Måste öva fifan. Det vore ju något att ta me...

Happy

Så konstig känsla det är när man är så lycklig så man nästan har en klump i magen. Har ni känt det förut? Jag har aldrig upplevt något liknande, förrän inatt. Kind of weard feeling, but it felt pretty good though. Dock spelat mitt samvete mig alltid ett trick. Och fan vilken pest det är.

& Igår sa jag hejdå till Kosse. Vi kommer inte att ses på några månader. Det är tufft. Hon är min andra halva. Men vi klarar det såklart.

Kan inte alla hålla tumme fö...

Nej nej nej.

Ber till gud att jag inte ska vakna sjuk imorgon. Men tror inte oddsen är så höga för det. 5 timmar ute i det kalla med bara tunna kläder. Dock hade vi ju hela spunktältet för oss själva med musik och belysning så lite varmare blev det. Tills allt släcktes och det blev kolsvart. Men vad passar då bättre än att leka blindbock? Roligaste någonsin, dock slutade det med att stani fick blåtira, jag har ont i handen och tror att amanda fick sig en smäll. Men värmen höll sig ett tag. Sedan pallade inte...

Hoho.

Onsdagspub ikväll. Framkallar ångest. Harrys är pinsamt. Folket är ännu värre. Men med tjejerna blir det kul, som alltid! Dock borde jag träffa några ikväll. It's time.


Nehe. Om man skulle hoppa in i durren och slänga på sig något annat förutom mjukisar.

It's all a blur...

Jag blir arg på mig själv för jag skriver detta. Men jag måste. jag gör bara vad som faller mig in. Jag håller inte tillbaka i detta inlägg. Eller jo, det gör jag. men jag ger inte efter. Ikväll har jag verkligen känt mig nere. Allt tar musten ur mig. Jag orkar snart inte bära på allt längre. Jag har tillräckligt på mina axlar. Så mycket som biter och gnager så jag blir helt tokig. Flera dagar i streck nu har jag känt att alla odds gått emot mig. Inget har gått min väg. Jag får reda på dåliga ny...

Hehe oj då..

Så det kan gå! Emmusch, nick & I spelade lite väl högt idag när grannen tittade fram bakom staketet och skrek åt oss. Men seriöst, flowet i denna låten är ju för underbart! Det är pussycat dolls tjejerna - hush hush .. men remixad med I will survive. Jag tror det är denna låt! Kolla 1:06 och 3:14. Känsla! Det blir bara bättre och bättre för varje refräng.. :- )


OTH !!!!

Jag har fått återfall. Är inne på 4de avsnittet av one tree hill. Jag vet att mn inte får ladda hem, men seriöst, begäret blev för stort. Det finns ingen bättre serie. Ni som inte sett det, fan vad ni har missat något. Och för er som bara ser ngn gång ibland och tycker det är "sådär bra" . Ni måste se ALLA avsnitt. Sånt där halvfart-trams funkar inte i detta fall. Det som är så speciellt med one tree hill är först och främst skådespelarna och karaktärerna. De är så grymma skådespelare ...

HERREGUD!!!

Alltså detta kan vara det värsta jag sett!!!!!!!


Läs mer »

Carpe diem?

En sak som jag är jäkligt dålig på, är att fånga dagen. Jag vaknade redan 9:30 idag och tänkte direkt, idag ska jag fånga dagen. Frustrationen börjar snart komma. Hur gör man? Vad ska man göra? Några jobbar, några åker dit, några är bortresta..

Förslag?

If u seek amy spelas på radion nu. Sist jag hörde den låten var live. Känsla!

Psykolog tack!

Jag behöver fan en psykolog. Jag vet inte vad jag vill med saker och ting. Ena sekunden vill jag det, andra det... + att jag virrar bort mig själv i mina egna vägskäl. Jag har tagit stegen förut, men ändå fan lär jag mig inte. Hur dum får man vara? Jag vet vad jag tycker. Men inte vad jag känner. Pallar inte själva pendlingen liksom?

Vad känner jag? How do I feel about that?


Det är en enda blurr alltihop.. Men det ska väl vara så ibl...

Tystnaden är re...

Vet inte riktigt vad som hänt med mig. Men på senare år har jag blivit en sådan himla pussy. Om jag tvingas vara själv någon dag får jag typ panik. Jag vill göra något hela tiden. Träffa några, göra något. Gör jag inte det blir jag helt psykad.

Som nu till exempel. Jag känner inte igen mig själv. Somebody help meeeee!


Hey you!

Jag vill bara vara nära. Bara visa att jag bryr mig. Visa känslor. Visa viljan. Jag stör mig på mig själv för att jag inte vågar. Sedan när did I become a chicken liksom.

Nästa gång. Nästa gång!

Tiden går så fo...



Mer än 1 år sedan. Herrejisses!


Så vad hände idag då?
Well dagen i sig har rullat på. Dock är jag en sån som gillar speedet lite mer. I can't stand slowmotion. Åt lite sånt, träffade lite dom, köpte en sån, åkte dit, vräkte lite godis, pratade lite med han, städade lite här, lite där..

Och just det. Min mobil har gåt...

Känner mig som ...

Vet inte vad som slagit mig till. Jag har typ en känsla och lust hela tiden att jag vill skita ner mig. Jag vill bli smutsig. Jag vill springa ute i regnet. Jag vill baka nakendopp. Jag vill plocka blåbär. Jag vill leka blindbock. Jag vill köra datten. jag ser hellre ice age än independence day.

Jag vill inte sitta och prata politik. Jag vill inte söka jobb. Jag vill inte sitta och jämföra kulturer. Jag vill inte ha kärleksbekymmer. Jag vill inte köra bil.

Sweet dude

Frysta vindruvor är nya grejjen som gäller!

Jag har kastat in konsumskjortan. Känner en smula rus i det. Jag mår så jävla bra. 1 år på det stället. It's over.

Puss på er alla.
Nu fick jag främmande!

Nära döden uppl...

Eller nja, inte riktigt kanske. Men trodde för någon sekund när jag öppnade ögonen under kanonen att tiden hade kommit för min del.

Kan ju göra lite rättelse här nudårå bara sådär. Hade totalt glömt bort fritiofias kalas imorgon. Och jag lär hur eller hur vara som en zombie så no party, no party.

Åh, vad allt är...

Kan inte riktigt skriva här vad det är som gör mig så glad. Men trust me, jag tror nästan inte att jag varit gladare faktiskt. Det enda som saknas nu är att hitta jobb i Norge. Men efter ett massutskick till 70 fiskfabriker hoppas jag att jag borde kunna få lite tur.

Tidigt imorgonbitti blir det att åka till liseberg! Fan så kul. Lisebergsbanan, spinrock, hanghai... You name it. Här ska åkas! Dock ska jag ta med mig typ 5 plastpåsar denna gång och skydda den från kål...

Äventyrsgolf

Läs mer »

Säger bara äntl...

Jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Fan så bra det känns. Så jävla roligt fotboll är! Nu jävlar!
Lite jobbigt bara att jag missar champions leauge i linköping ikväll... Men om jag inte tränar ikväll kommer jag komma ifrån det igen. Och det vill jag inte!

Så hoppas Linköping fixar det utan mitt stöd :- )


Ett stort emmad...

När man vaknar, och liksom solen lyser igenom rullgardinen. Man inser att det är varmt och man tänker liksom på hur mycket man kan göra nu i detta fina väder. Men sen kommer man på att alla i stort sett jobbar. Det är för kallt för att åka bada. Det är för tråkigt att gå på stan själv. Städa rummet blir för varmt och dampigt. I detta läge blir det oftast för min del att jag ligger därför kvar i sängen och drar mig. Då växer den där jävla ångesten fram. Finns det verkligen inget att göra? Tankarn...

P3

Jag ÄLSKAR p3! De går verkligem emot strömmen... Fy fan så jävla härligt med en radiokanal som inte spelar moving on, stay the night och hopee and glory 3 gånger i halvtimmen!!


Länge leve P3!

Kolla in deras låtlista r

Veckans låt

Läs mer »

Lager 157

Utbudet var dock relativt rensat. Irritationerna på en kvinna var maxad. Hon gick omkring med ett grymt snyggt linne hon skulle köpa. Jag ville ha ett likadant, men kunde inte hitta det i själva butiken. Så när hon la ifrån sig det försöka jag liksom. erövra det... Jag hade inget val. I was desperate. Linnet was kind of screaming my name. När hon la linnet i en skokorg tänkte jag liksom this is it. Allt var perfekt. Men jag misslyckades. Hon måste typ ha haft ögon i nacken för hon såg mig äve...

Spender. Lkpg. ...

Inte riktigt såhär just nu. Pengar rullar in som dom ska, det går bra nu! Däremot: Pengar spenderas som dom ska, det går skit nu!

Men what the heck, man lever för fablarns bara en endaste gång. Eller det sägs så iallafall. Jag själv tror på reinkarnation. Livet kan inte ta slut. Jaja. From one topic to another. Vad jag ville ha sagt vad är att jag har lite smått panic för jag inte kan hålla i pengarna.

Anyhow. Igår trängde mickan, jag, mandy & julia och limpan ...