I'm still think...









Jag är blond ig...



Kass bild egentligen, men jag känner mig glad. Blondes have more fun!
Förresten har ni smakat kexchoklad HALLON? Ni borde. För det är förjävla gott!



Eller förresten det var varuprov pappa fick hem ja. Hehe. Antar att ni ...

Häver vi eller?...



Valborg och Stockholm närmar sig med stormsteeeg! Kan bli ett dyrare besök på bolaget framöver. Men nu till frågan, vad är godast? Daiquiris eller mojitos?

Ur arkivet

Läs mer »

Högt i ett träd...


... Där satt en liten näktergal och sjöng fadderallan lej!

Jag vänder mig ...

Har spenderat flera timmar på synsam för att beställa nya linser och köpa nya bågar. De här bågarna väljer jag mellan:

1.
 

2.
Läs mer »

My precious







Mat mat mat !!

Läs mer »

STAY ON YOUR SI...

Haha så jävla skön brud. Äkta california niggi : ) . Älskar henne! Hör den underbara califoniaaccent och hennes sköna kommentarer. Ni måste kolla hela, kolla när hon ballar ur. Haha!

Läs mer »

Tisdag?

Ser fram emot denna dag! Ska ut på en promenad med hunden nu och fånga upp lite vårsol innan äventyret kan börja.


Solstrålen

Haha åh så roli...

Tittade igenom Emmas youtube och hittade massa klipp. Haha hur flummigt det här än är, så har vi hur som helst haft väldigt roligt och det är det som räknas :- ) . Helt retarded!

Oj då

Nu mår jag inte bra. Ögonen går i kors, hjärtat bankar snabbare och hårdare än någonsin. Jag har hittat ett flyg till L.A (tur&retur) för 4000. Herregud vad ska jag ta mig till !!!!!!! Min budget är strikt, men med mina L.A skills skulle jag kunna lägga upp en mycket bra resbudget för att åka... Oh man, nu pallar jag inte. Jag måste till stan och handla något.

Läs mer »

NI bestämmer!

NI MÅSTE HJÄLPA MIG! Frisörtiden kommer allt närmare och närmare och jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra. Bli blond igen, brunare, eller låta sommaren göra sitt, dvs ha kvar som jag har nu. Snälla, jag ber er. Vad passar mig bäst. Leave a comment, please.

BLONDIN?




Läs mer »

Mot libaneserna...



Har tinat upp lite lagom efter ett par iskalla timmar på vimarvallen. Ska till bullerbyn nu till mina älfklingar och äta mat (förhoppningsvis). Deras mat är SÅ god! Albansk mat i all ära, men libanesiskt är fan heaven det med :)

Min vecka

Så, vad har hänt denna vecka? Här kommer en hel drööös med bilder.


Linköping med Emma och Nicole


Läs mer »

FREDAG IMORGON ...

Åh. Nu orkar jag inte med studera.nu längre. Jag har sökt och nu ska jag hålla ALLA tummar att jag kommer in på det jag sökt. Orkar inte mer styr!

Morgondagen ser bra ut. Inleder dagen med en sovmorgon. Sen ska hela mitt rum storstädas (inklusive garderoberna och klädstången), sedan ska jag kopiera lite papper och posta iväg. In på nordea och boka tid. Sedan ska Emmusch hjälpa mig med norska skattedeklarationen, orkar inte ta tag i den! Kvällen avrundas på brygghuset ...

Säg bara HELL Y...

Cred till mig som har börjat skriva i kassabok. Cred till mig för att jag har skickat iväg massa mail. Cred till mig som har sökt skola till hösten. Cred till mig som har ett städat rum. Cred till mig för att jag blivit grym på planering. Cred till mig som tränat 2 gånger idag. Cred till oss som fixat biljetter till Stockholm.

Ni kan ju inte säga annat än att jag förtjänar att shoppa imorgon i Linköping?!

Läs mer »

TIllbaka till s...


Santa Monica pier 10/12 -09

Önskar jag kunde vara mer känslokall. Bara släppa saker och ting och inte ta åt mig. Men jag är inte sån tyvärr. Jag är precis tvärtom. Tar åt mig av allt, spekulerar och grubblar. Sen är det kanske helt enkelt så att det sitter närmare mig om hjärtat, än för andra. Jag kan tycka ...

Lördag

Åh. Jag vill shoppa shoppa shoppa! Jag får sådan kick efter att ha köpt ett klädesplagg. Jag är verkligen dryg i huvudet, I know, för jag använder typ en tiondel av mina kläder, men whatever. Det är kul! Ser fram emot Stockholm den 6:de maj också. Vill dit nu nu nu!

Nog om girlstuff. Ikväll är det el clasico! SÅ viktigt. Mår nästan illa av nervositet.
Finns bara ett lag och det är Barcelona FC. Go get them tigers..

...

BFF

Det är dagar som denna jag inser hur mycket jag saknar min bästa vän. Hon är den enda jag alltid kan räkna med. Ingen på jorden förstår mig bättre än hon, och det finns ingen som kan få mig att skratta så mycket som hon kan.

Miss you pal

Varför?

Jag ska nu gå och steka en kyckling. Fråga mig inte varför. Jag är definitivt inte hungrig efter chokladrippel, kladdkaka, blåbärsorbet och fanta. Men jag tinade upp en förut när jag var som hungrigast, och nu finns ingen återvändo. Den blir nog god till 10kaffet. Nu dricker jag inte kaffe, men ni förstår nog...

Jag börjar känna av pollen. Mina ögon sticker och jag nyser konstant. Jag tror inte jag är förkyld. Jag hatar pollen, jävla skitproblematiskt. Måste införska...

Ännu en dag

Spenderat dagen överallt i hela Vimmerby. Epok, 48:an, "alla" butiker, hemma hos emma (alltså emma strid, inte butiken hemma hos emma). Ett jäkla spring. Saknat mamma idag. Även om min mamma är i samma stad, saknar jag henne varje dag. Så skumt, men sant. Min älskade mamma. Får inte glömma pappsen heller. Imorgon ska jag jobba med han, och det är gött! Kom och hälsa på mig på konsum! Blir alltid lite roligare när man ser lite kända ansikten bland alla pensionärer :-)

If you go black...

Kolla in detta! Hur kan man inte älska det? Mitt hjärta skriker. Jag vet att det är där jag hör hemma. Har ni någonsin känt så? Åk till Los Angeles, så kommer ni förstå vad jag menar!

Nellie 100222





Hon ni ser på bilden, är min diamant. När jag känner mig som djupast nere i dalen, vet jag att hon är där och gör allt helt värt. Det är för hennes jag ska leva mitt liv. Det är för henne jag ska klättra. Hon vet inte om det, men hon är det finaste jag har.

Långfredag

Önskar saker och ting stod rätt till, då hade denna dag varit perfekt! Jag mår bra idag. Känner mig kinda stabil, och så får det förbli.

Syster och hennes family är här och vi har rullat köttbullarna till imorgon. Snart kommer mimmi och rawe. Time for some ghettotalk. Sedan blir det att börja get dressed, for success!!!!!! Ikväll, ikväll! Önskar dock att utbudet skulle vara lite större... Vill ha LA känslan!

Läs mer »