Musik ska bygga...

Läs mer »

Latest songs, L...

Take Me Out -Franz Ferdinand
Walking on a Dream -Empire of the Sun
Letting Go (Dutty Love) -Sean Kingston
Raise Your Glass -Pink
Hey Baby -Pitbull ft. T-Pain (Sergihno Remix)
I Just Wanna Run -The Downtown Fiction
I Don’t Wanna Dance -Hey Monday
Girls on the Dance Floor -Far East Movement
Bot...

Rehab

After Ofelias father's death, she has gone mad, due to what the other characters interpret as grief for her father. She talks in riddles and rhymes, sings some "mad" and bawdy songs about death and a maiden losing her virginity. After bidding everyone a "good night", she exits.

Fetes de fleure...



Nu doftar mitt rum fetes de fleures! High five på den alltså. Ngt som inte doftar blommor direkt, är jag... Lika bra att passa på och ta ett löppass när man ändå är igång.

WOW nu städar v...

Läs mer »

SO MUCH FUN

Åh jag har sovit underbart gott för första gången på så länge :D . Cheers!
Idag ska jag ta tag i kontrollen!! Jag ska storstäda, lyssna på världens bästa musik, träna, äta god mat och plugga!!

Ibland betyder småsaker mycket, och en sånhär dag är precis vad jag behöver!! :)

Tystnaden är re...

Klarar inte av tystnad. Blir arg på mig själv för att jag låter tankarna fara igenom mitt huvud hur de vill. Deppigt värre idag. Min partner in crime kom med den briljtanta idén att jag skulle komma till Linköping, så dit far jag nu.


Mitt allt

Ressugen

Jag vill reeesaaa!!!!!!!! USA, DUBAI, HAWAII THAILAND, BARCEOLNA!!!

Hittat flyg till Los Angeles för 5200, Thailand 2 veckor 7000 med hotell och allt.
Jag är kung på sånthär!!!!

Så betala inte onödiga cash. Ask me!

WHOW

Läs mer »

Ring of fire


Min nya ring från style by tyra.

Dock kan man ju diskutera detta lite. USA och fred går kanske inte hand i hand, men jag gillar ringen iallafall.

Den där Rasmus ...

Läs mer »

Blä




Ingen lust till något!!!!!!!
Och varför ska jag ha så otur för!!!!!
Varför just idag?!?

Skratta eller gråta?

Godnatt

Vilken skön kväll det har varit! I eftermiddags hjälpte jag Nickan att flytta. (Helt sjukt jag borde börja ta betalt för all flytthjälp jag varit senaste året!) . Sedan bjöd hon mig på väääärldens godaste pizza och det var tänkt att vi skulle bada och basta i relaxavdelningen där hon nu ska bo, men dessvärre var det uthyrt, jävla skit apa! Så det fick bli en myskväll i sofforna helt enkelt. Vem vet mest, halv åtta hos mig, robinson, lyxfällan....

"tröttis"

Är inte så himla pepp just nu. Mamma tjatade upp mig och jag kom på nu att jag inte behöver gå på första lektionen för är redan fäääärdig. DRYGT!!!!

Funderar på att äta frukost för en gångs skull och få lite energi såhär på morgonen.

Mitt liv, välko...

Åh samhällsprovet tillhör nu det förflutna, och det är med LÄTTHET jag säger detta. Byebye liksom. Finito! Har varit i Västervik idag med och hälsat på Ellinor och sen läst spanska på kvällen. ♥

HAR HUVUDVÄRK NU. Fattar inte! Alltid huvudvärk!!!!!

Hemma igen!

Antingen var jag väldigt effektiv på biblan, eller så pluggde jag inte tillräckligt.

Vad tror ni!?


Fan det märks väl imorgon på provet. Just nu vill jag bara köra upp det någonstans där inte solen skiner!

måndag

Vilken effektiv dag! Så stolt jag är över mig själv. Hade fan eld i röva' idag. Började en ny kurs idag, digitalt skapande - photoshop, NICE!

Samhällsprovet närmar sig dock läskigt fort. Panik. Känner ena sekunden att jag kan det mesta och nästa sekund ingenting.

Vill skicka en kram till alla mina vänner. Runt om i Sverige och världen! Tänker på er!

Läs mer »

MÅSTE LÄRA MIG ...

Så sexigt !!!! Danska och danskar!

Läs mer »

Say hello to mo...



Morrebus är hemma!! Höll på att dö av skratt när jag såg henne i Lkpg :D .
Dagens sprintpass är precis avklarat och ska in i duschen för att sedan åka bort till Mårtenssons och bli bjuden på middag. Ellinor luskade ut att det kanske rörde sig om plankstek. HOPPAS!

6,2 grader



Väntar på att maten ska bli klar(!!!!!) så jag kan få åka till Linköping och hämta Ellinor !!
Mamma är seeg

Nej nu ska jag fortsätta läsa om liberalismen. Hej

En vecka sedan


För exakt en vecka sedan

Om jag kunde spola tillbaka tiden skulle jag gjort det omedelebums. Cause i am obsessed !!!
Kanske utan blåmärken och rivmärken denna gång dock..



Kallt och solig...

Hemma och har sovit ett par timmar, dvs jag känner mig som en ny människa! Ska snart äta potatis och senapssås (ÄLSKAR DET!) och sedan träffa Nicoletta :)

Ska försöka vara hemma lite under dagen och göra mamma sällskap nu när pappa är iväg så mycket. Lätta på samvetet lite. Men ska försöka hinna träffa Omar och Arre också, yay!

Ha en fin dag :)

zz

1,5 timme kvar på jobbet sen får ja åka hem och sooooovaaaaaaa :O)
som alla 17åringar här i vby säger: "tagga då!!!" haha LOL så fuult

En saga utan sl...

Åh jag är så spänd när jag sover, kan inte slappna av. Jag förstår inte varför men så är det iallafall. Tittar bak och tror att det ligger någon bakom mig, men det gör det inte. Och jag blir lika förvånad varje gång... förstår inte hur länge det här ska hålla på. Enklast vore det om det bara gick tillbaka till sin vanliga ordning.

Sagan kanske inte har fått sitt slut än... det kanske är därför. Än är det inte ett avslutat kapitel, och jag har enbart mig själv att skylla.

<...

Ge mig en klapp...

Vilken energi jag hade idag i skolan förresten!!! Om det var reservenergi vet i fan, energi som energi:-) . är nu klar med 1 av 4 datakurser! WI

Upp 05 och jobba. Härligt. NEJ
hur länge kommer jag palla ..

Mindre än två d...

På söndag ska jag åka hämta min fina Ellinor. Äntligen är dagen snart kommen då hon kommer hem från Irland :D . Jag har saknat henne så himla mycket, och FAN vad roligt vi ska ha! Vilken färgklick det kommer bli i vardagen. Listan är superduper lång. Vi och våra listor :- ) . Längtar till onsdag också då hon ska med mig och Gunnar till skolan i Västervik och vi ska ut på restaurang efter. Längtar till så mycket. Längtar efter första kramen!

Längtar efter dig<...

Mycket positivt...

Den gamla äckliga osten är äntligen slut och en ny godare har öppnats.
Första dagen som jag har en matlåda till skolan och inte behöver äta 3 bananer till lunch.

Så härligt...


ros till mig, r...

Vi kör natten redan nu. Morgondagen kommer bli lång. Energin måste hittas. Den finns ju där! Ibland kan det bara vara lite extra svårt och hitta den..

Vi kan. Vi har mer inom oss än vi tror.

Lång men grym d...

Så underbar dag. Mår bra efter underbar dag. Verkligen varit en underbar dag idag! Sa jag förresten att den här dagen har varit underbar? HEHE. Så hetsigt?


Världens bästa H



Amen snälla lil...

Idag på samhällslektionen såg vi "välkommen nästan allihopa" där två reporter med invandrarbakgrund intervjuade en som hoppat av naziströrelsen och en partiledare för "folkfronten" eller "svenskarnas parti", från Linköping. Han var så sjuk i huvudet och jag kunde bara skratta att det han sa. Men det är fan inte okej att en i klassen med invandrarbakgrund blir rädd och nästan börjar gråta. Jag hatar sånt här. Det är så orättvist. Vissa människor är så okunniga kr...

=/

Angående läxan igår. Vickan hade också fel. Vi skulle bara välja en text och argumentera varför. Verkligen lyckat.

Vet inte vad som händer idag. Jag har då inget pluggsug alls och tänker inte slå på det förrän samhällslektionen imorgon 12:40. Kosse kommer hit idag så vet inte vad som händer. Ska kanske fika med girlsen. Och träffa Nellie såklart!

Fick ett skrämmande samtal från min Emmusch idag. Jag rös i hela kroppen och den känslan jag fick vill jag aldrig uppleva igen....

Lyssnat noga la...

Kul att jag trodde att läxan var att se Hamlet and Ophelia när den egentligen var att bara översätta en text. Så det var bara att börja översätta en dikt från 1600-talet. När jag efter 40 minuter är klar skriver Vickan att vi skulle modernisera, INTE översätta.

VAD ROLIGT !

Söndag

Jag har varit så GLAD idag. Haft inre ro. Kan tyvärr inte skriva orsaken till detta. Men jag ångrar inget. Det är det viktiga. Jag är glad! Happy times.

Nu ikväll har jag pluggat engelska och sprungit spåret med Frida. Och nu ska jag hugga in i maten!!! Köttfärslimpaaaa. Rumpaaaa...

Bon a...

Till mig själv

Godmorgon Emma. Idag när du vaknat och ätit din muslitallrik ska du:

STÄDA RUMMET
PLOCKA KANTARELLER
GÖRA DATA INLÄMNINGSUPPGIFT
KOLLA PÅ HAMLET OCH OFELIA
GÅ PROMENAD MED NELLIE
SPRINGA SPÅRET


Fattar du? Så rör på påkarna och GÖR DET NU

Sinner nor a sa...

Sen när did I become such a pussy egentligen? Sen när blev jag such a girl?? Herregud. Jag har aldrig varit en av dom. Jag börjar bli precis som dom. Lika mesiga. Fan. Lika tjejiga. Lika blåsta.

Herregud vad jag är blåst. Och efter denna kväll kan ni också kalla mig trög i huvudet.

"Lord forgive me for I have sinned"

Skön tjej

4 timmar kvar.

 

4 timmars jobb kvar för dagen. Det är marknad i stan. Jag hatar allt som har med marknad att göra. Så mycket (jobbigt) folk på så liten (hemsk) yta. Det kan liksom inte ...

FAN

Idag var vi som sagt i Linköping. Kul att jag läst i bloggar och nätet att Mikael Persbrandt (min drömman in all times) var och körde med sin racerbil där också idag. Samma dag som jag. Jag var så nära. Fuck allt.

Nu vill jag bara pull the trigger och dö.

Lyckorus av kän...

Det började redan igår. Kände så många happy thoughts som jag inte känt på ett tag. Och speciellt efter idag. Att umgås med de som har en stor plats i hjärtat, förgyller verkligen vardagen. Det finns goda människor därute. Människor som kan göra ditt liv. Hitta dom. Ta vara på dom! Man måste tro på det goda, då får det övertag :D.

Att få komma hem till min mamma och höra att hon känner sig piggare och bättre än vad hon ...

Önskar det vore...


LÅTAR SOM FÅR MIG ATT VILJA SPY!


Läs mer »

Onsdag





Engelskan idag gick kalas, och då blir jag så glad! Älskar engelska över allt annat och när allt bara klaffar som idag, blir jag så nöjd. Spanskan gick med super nu ikväll. Cheers! Dock börjar den där jävla huvudvärken komma som varje kväll i mer än en veckas ti...

GO BIF!

Nackdelen med att ha alla kanaler i mitt rum: Man kommer hem och vill ba slänga sig i sängen med datorn, så ligger pappa där helt utfläkt och kollar hockey. FAN SÅ STÖRIGT! Men brynäs vann iallafall. Det är det viktiga i det hela.

HEJ

HEJA. Jag borde egentligen sova och ladda batteriena till morgondagen. Den blir mycket tuff. Desctop i 3 timmar. Hålla föredrag på samhällen om minoritetsgrupper i Kina. Och på engelskan ska jag give a review på en bok jag läst, föredra om ett shakespeare citat och läsa upp en kontaktannons som jag själv gjort. Skäms lite över den sista. Vet inte om det här känns riktigt bra..

I am a 48 year old good-looking single, ready to mingle. I am looking for a handsome, charmy and...

Promenad med J



<...

Faller tillbaka...

Jag är tillbaka i Vimmerby. I mitt rum. Olyckligtvis har det inte blivit städat av sig självt medan jag varit borta, som jag hoppades att det kanske skulle kunna bli. Skoluppgifter ligger och väntar. GUD VAD ROLIGT! Tur att klockan bara är 10:37. Det betyder att jag har cirka 12 timmar på mig att försöka skildra tankarna.

Jag ligger här i sängen med ett glas vin. Hur mer deprimerande kan det bli? Men fint sitter det. Ser det som en hälsodryck. Pressade vindruvor...

Nu tar vi denna...

Nice to be back

Är ute efter något helt annorlunda. Jag har bestämt mig! Jag ska börja ta chanser. Mix it up lite. Jag bryr mig inte längre. Jag har liksom sjunkit så lågt man kan i mina egna ögon. Aldrig någonsin har jag ändrat mig för någon annan, jag gjorde det denna gång, och det irritetar mig nu. Mina principer. Min värdighet. Hur kunde jag! Vill inte låta som en jävla tönt, men hur KUNDE HAN! Jag ångrar egentligen inget. Jag ångrar för hans skull. Jag har ångest å hans vägnar.

...