Ni ska bara vet...

... Hur skönt jag sovit inatt! Första gången jag sov ut sedan I can''t remember when.. Ska till stan en svärre nu, och hälsa på Karl-Johan på konsum.. Kanske borde hitta något fint också till kvällen..

Vid 15 snåret kommer limpan och gänget och hämtar upp mig. Vi ska ut på resturang i Linköping! Himla rooligt! 3.de dagen i Linköping på en vecka :- ) .

Nu ringer nicole, I better go :- )

That's right......

Idag är det ingen vanlig dag, för det är KOSSES födelsedag!! Min bästaste och finaste vän blir 20 bast.
Håller på att laddar ner musik.. älskart.. uppdatering ja tack! Snart styr jag hoben till EllKåPeGe (Lkpg) för kalaaas!

<...

Det är väl lite...

Många tankar i huvudet... för mycket som händer på för kort tid.. För lite sömn varje natt, för lite mat varje dag.. Men allt rättar till sig snart.. Jag hoppas mycket på det.

Jomen visst ser...

Dagarna i Vimmerby rullar på. Enbart 2 veckor kvar nu på Coop Konsum. Det går inte riktigt förklara hur gött det känns. 1 år av oerhörd ångest är nu slut. Men det känns samtidigt lite tråkigt faktiskt. Kommer sakna det goa gänget i charken! & att plocka varor med Heinrich! Saker man inte kommer sakna är dock alla gamla kärringar, bland annat Greta Krönsten som förpestar mitt liv med hennes hatt och solbrillor och jävla envishet. (culturayoughurten kos...

ÅÅÅÅ :D

Fan vad allt är gött! Seriöst jag är så jävla glaaaaaaaad!!!!!!!!!!!!! Går inte förklara varför. Men den som lever får se!!!!!!!!!! :) : ) : ) : ) : ) : ) : )

Hur grymt?

Måste ses!

Abstinens...

Känner av abstinens. Orsak är dock oklar. Adrenalinet pumpar. Det borde inte vara så. Jag har inte sovit mycket alls på senaste. Festival, nattchill, jobb m.m... Men det är ju rätt soft ändå att man fortfarande kan gå på reservenergi :- )

Britney igår i globen var helt sinnes. Alltså snacka om show. Jag trodde jag sett mycket. Men tro mig, detta tar priset. Att vi dessutom hittade till och från globen utan en enda felkörning är ju bara för chill alltså. :- )

...

: ///

Känner ångest och saknad.

Några dagar kvar. Vad ska jag göööööraaaa....




Detta är inget mot vad som komma skall... :(

Schleeeeeten

Det är helt sanslöst hur sliten jag är. GEH alltså! Jag hade verkligen inga förhoppningar på denna festival. Jag trodde inte den skulle bli så bra. Men you know what???? Jag tror faktiskt det var den bästa!

Bilder kommer när ork finnes.

Love it

Varit hemma för lite jobb. Det var ju ganska skönt och duscha inatt kan jag ju säga. Fy fan!
Men nu kör vi igen!!!!!!!!!

Säger lite såhä...

Som tidigare 7 fredagar blev det fest. Mycket trevligt! 

& Jag är så jävla pepp på festival så ni fucking anar inte! Imorgon kväll drar vi ut och sätter upp tält och sen onsdag klockan 14:00 kör vi. :- )

Igår tog jag hoben till Linköping. It was nice.

Läs mer »

After 8 och ban...

Idag har jag jobbat. Fruktansvärt. Jobbigt. Jag. Är. Död. Har beslutångest för om jag ska hänga med till sjön eller om jag helt enkelt bara ska gå och lägga mig. Jag skulle slockna direkt. Faktum är att i skrivandes stund ligger jag och kisar och tvingar mig själv att hålla ögonen öppna.

Kommer och tänka på en rolig sak. När vi bodde i Sundbergs sommarstuga så åkte vi till Amandas morfar. Vi fick med oss gammal after eight och ruttna bananer hem till stugan. Lite kom...

Kort och gott d...

Idag har jag vaknat med feber och förkyldning, inandats helium, kastat vattenballonger på okänt folk, ätit 3 glassar på mc donalds, flummat med en skum försäljare och fiskat.