Im a freak

FUCK DET REGNAR


Min lösning

Mongo från kongo

Nu kör vi!

Just nu känner jag: DET FINNS INGEN MORGONDAG! Jag jobbar visserligen 07-16. Men det är ett problem vi får ta imorgon när klockan ringer. Natten är ung. Jag har hållt mig lugn 2 helger irad. Rekord! Fan så skönt att ha återhämtat sig lite ;) .

En viktig kväll ikväll. Vaniljcigarren ska med! Jag har fått oväntade cash idag, så ikväll är det jag som bjuder på första rundan.

Nähe hörni. Sminket är på men frillan är katastrof, dags att ta tag i problemet! ! Och det blev nog fö...

Brådis

Härligt pass idag. 12-21:15. Och jag är ju så bra på låsning. Men det löser sig alltid. Bara det inte blir strömavbrott som det blev sist. Alltid ska det hända något när jag är till låsning.

Nu måste jag till Kajsa på turistbyrån och hämta min systers mobilbilladdare. Annars lär hon döda mig. Kajsa lär döda mig om jag inte kommer och hämtar den också för den delen. Haha.

Borstning och munskölj. Sen pyser vi. Vore ju bra om jag tog på mig kläder också.


Hej

Ella, Emma, Kaj...

Kommer ni ihåg denna scen?? Fy fan vad jag satt i soffan i vårt hus i Hordvik och tjöt. Åh kommer ni ihåg känslan?
Fy fan vilket moment, viken låt, och VILKEN KILLE !!!!

Till er alla som inte sett one tree hill: ni MÅSTE se. Världens bästa serie. Fan jag ska börja om från början igen. Jag måste ta mig igenom alla sorgliga stunder och händelser, bara för att få tjuta till sådana lyckliga scener som denna.
KOLLA jag dör!

Läs mer »

Reggae

Läs mer »

Jobbisch jobb

GAH. Stress stress. Sliter sönder på jobbet.
3 timmar kvar, och jag måste slå vagnrekord. Med 2 timmars sömn i bagaget och världens stressmorgon. Heja!

Damn. Låt mig presentera Milan, min workpal!

,


Nu kör vi

Rain

Jag har fått en fetish på regn. Så jävla underbart det är! Att bara känna regnet slå ner på en, ah så underbart. Man kan göra allt i regnet. Allt blir tusen gånger bättre.

Läs mer »

Det var länge s...

Läs mer »

Torsdag

Åh så olagligt skönt med en lång kalldusch!!! Jag var förbjudet snuskigt äcklig idag på jobbet, geeh! Vaknade med sminket på från igår OCH kläderna + datorn i sängen. Härligt! Men det blev nyktert för mig mer eller mindre, SKÖNT. Eller egentligen vart det inte så skönt för jag kände mig fan bakis imorse för tröttheten var maximal verkligen.



Men men. Harrys var fan lite...

Keeeewl!

Helt plötsligt blev jag jättepepp på ikväll?
HAAA. Vi ska förhänga hos Ivona innan! Inte sett henne sedan vi var uppe i Stockholm och röjde! Och Yousef är tydligen på neråt till Småland. HAHA han kommer döö här! Så kul!!!



Läs mer »

Tvångstanke

Jag har fått en postavi. Mina hemklickade kläder finns på konsum. Härligt! Men jag får inte åka och hämta dem. Jag MÅSTE SPRINGA och hämta dem. Fan så jobbigt. Varföööör hålla på såhär.

Imorgon kl 16:00 stämplar jag ut för tre dagars ledighet, freakin nice vill jag lova.

Nehe. Dags att ta på sig löparskorna igen och ge sig ut. Ikväll blir det kanske onsdagspub på harrys. Men jag är inte på humör för något. Jag har känt mig så himla aggressiv i ett par dagar nu (utan alko ...

Det här är Mimm...



Här är hon, min sköning! Ser ni så jävlig hon ser ut?! Hon säger att enda sen hon föddes har jag alltid varit hennes bästis. Jag minns när hon var 3 år och var i trotsåldern, oh my gooood! Inget man gjorde dög och man fick kämpa med ALLT. För att få ett leende var man tvungen och ställa till med världens liv. När vi var ute och lekte och det var dags att gå in fick man springa en...

Mot bullerbyn





Idag har jag lekt lite med Mimmi i Bullerbyn. Bullerbyn är typ Vimmerbys ghetto :-) . Jag älskar att vara där. Jag växte upp där. Det var araberna, afghanerna, albanerna, turkarna och jag. Mamma har berättat så sjukt roliga (och farliga) saker jag gjorde som liten...

AJ

Jag orkar inte mer! HEla mitt jävla liv har ja haft problem med eksem, utslag och blablabla. Detta år har jag tydligen solat liiiite för mycket, jag byggde upp världens bränna and I felt good. Senaste två veckorna har jag haft eksem på HELA jävla kroppen, och värst i ansiktet. I ansiktet har de inte synts såå mycket, men det har känts som fan. När jag smörjt in mig med hudsalvan känns det som huden fräts sönder, de minuterna vill jag hänga mig själv.

Jag är deppig nu. Allt har försvun...

Petter kan man ...

Läs mer »

I got a long wa...

Dagarna står stilla men samtidigt springer iväg. Jag har hittat en ny vän som jag är så glad över. Man behöver egentligen inte göra så mycket, ibland säger det bara klick och allt tar fart av vinden. Kanske var det detta jag behövde! Det känns lite som syskonkärlek. Men ändå inte. Lite konstigt, men det är ju bara jag.

Hur som haver. I mitt huvud nu åker det omkring tusen tankar. Jag är 150 reserv på programmet jag vill läsa i höst i Jönköping. Det känns SKIT. Jag vil...

Idag är en ny d...

Har en såndär känsla "jag vill börja om från början" ... Jag vill få min karma att stiga! Jag vill bli healthy, jag vill bli en bättre människa!

Detta genom att städa, träffa nellie, handla 10 kilo frukt.


Ok, då kör vi då!

Home is where y...

Allt är bara crap crap crap just nu!

Missade tåg, strömavbrott, lång väntetid, och sist men inte minst SKOGSBRAND


Kul hemresa jag hade från Båstad, NEJ! MEN NU är jag hemma, äntligen !!!!!!!

Westcoast

Förr var jag alltid så himla välplanerad och tänkte på allt i minta detalj. Lite sickanvarning. Vad har hänt? Vi ska på roadtrip om ett par timmar och jag har inte packat något än. Vet inte ens om jag äger någon sovsäck. Shit alltså.

Får lite panic nu. Eller nej fan, det får jag inte. Det är det som är det sjuka! Men jag borde ha!

Näe, men ha det så bra. Vi ska roadtripa på västkusten till söndag.

:)

Läs mer »

Ta min hand

Jag känner mig helt jävla fast i alla denna trassel!!! Va vill jag, vad gör jag. Tänker alldelles för mycket. Ibland undrar jag om det ens är värt allt detta. Ibland skulle det vara så skönt och bara slippa allt. Bli fri.

Kan man bli fri någon gång, jag undrar det verkligen. Jag vill ha medgång. MEDGÅNG. Pallar inte mer motgångar, det trycker mig skrämmande långt ner. Jag är rädd för att komma ännu längre. Jag är rädd för allt. En jävla fegis är jag!!!!

Dra upp mig!
<...