Jorå så attee.....


ÄR GANSKA STRESSAD FÖR TILLFÄLLET!

Nu är det vår!!





Jag har hunnit avverka 3 av alla de glassar som finns i GB's utbud detta år och jag ska banne i mig äta alla! Till och med lakritsglassar, even though I will probably vomit!!

yo yo yo listen...

Ett tips till er alla därute. Klipp aldrig lugg på fyllan! Det slutar sällan bra. Ehrm. Så nu idag har jag varit och köpt hårspännen, toffsar, hårband m.m. för att kunna dölja skiten och vänta på att det växer ut.

Jag gick på stan med EMMA förresten. Emma Emma Emma. ♥ . Vi var lite spontana och tog hål i öronen! 12de april ska jag tillbaka för att prata med en piercare om en annan grej. Man måste söka de där kickarna i vardagen ni vet... de får iallafall mig att må bra :D

Vilken perfekt ...









Kossebesök, ...

Emma key det är...

Ellinor rockade idag på music café! Ni skulle sett henne. WOW! Vilken stjärna vi har. Frida och jag kompade med lite beatbox och munplopp haha.

Har inte mycket att skriva. Mina dagar består av skola, nelliemys, middag, plugg, one tree hill och BIG BROTHER. Bästa appen till mobilen! Helt besatt. Ställer klockan på 02 för då släpps avsnitten på tv boxern. Vad har hänt med mig?

Läs mer »

Filmprojekt

Hade en uppgift på multimediakursen att göra en film. Klippte ihop lite från Egypten :)

Svarar på frågo...

1. Hej Emma! Tack för en sjuuukt bra blogg. Gillar dig skarpt. Är det sant att du ska till New York????? // Glad tjej på 21 jordsnurr.
Svar: Hej Glad tjej på 21 jordsnurr. JA det är sant! Jag kommer spendera ett par veckor i New York!

2. Tjingepling. Exakt vad är det du ska göra i New York? Puss lotta
Svar. Tjena Lotta! Det som jag vet att jag verkligen ska göra är att plugga engelska. En intensivkurs. Sedan får vi se vad fritiden ägna...

Det snurrar i m...

Inatt ska jag sova med fönstret öppet och persiennerna uppdragna. Jag ser stjärnorna på himlen och det känns, tufft. Har alltid älskat stjärnor och kommer alltid göra. Ett glas rött om dagen sägs ju vara bra. Därför har jag inte dåligt samvete för någonting.

Anledningen till att jag sover för lite? Jag tänker för mycket!

Vin eller bärs ...

Vet inte vad jag ska fylla i glaset ikväll. Egentligen är ju bärs alltid gott, men till räkorna kanske det passar bäst med vin. Jag är dock inte sugen på vitt vin idag igen. Mickan och jag delade en box igår nämligen. Det får bli en flaska rött. En foot of africa.

Karros "släng i...



Blanda rågmjöl, vetemjöl, linfrön, havregryn, sesamfrön, salt, vatten och olja och gör till en deg. Kleta ut den i en smord form. Grädda i ugnen i 10 min. Kan dock rekommendera att grädda i 5 för den blev lite torr och hård :p



Stek rivna morötter, fr...

5 veckor

Jag har 5 veckor på mig att ta tag i mitt liv. Att ta tag i saker och ting.
Ingenting kommer ju hända om jag inte gör något åt det!

Okej det är ju typiskt att jag har en jobbig jobbdag imorgon, annars hade det varit perfekt att börja då. Men vänta lite nu? Varför kan jag inte börja imorgon? DUMHETER! Okej jag börjar imorgon. Vad tacksam jag är för att jag får jobba nu ändå ganska mycket. Jag behöver så mycket pengar som möjligt till USA-resan. Tänk sen vad roligt när jag kommer ...

Behöver er hjäl...

Jag har bara flyget kvar att boka till USA. Innan har jag bokat med www.flygstolen.se och det har fungerat jättebra! Men nu vill jag boka så man kan ha en ombokningsbar hembiljett och jag hittar inga sidor som har det. Jag har hört att STA-travel har det men lyckas inte hitta det online. Är det någon som vet något?

Snälla ge era biljettips!

I have somethin...

Jag har så mycket som pågår just nu. Insidan av mitt huvud liknar en tornado, säkerligen. Jag har inte bekräftat det än för er, men jag tänkte göra det nu. Den 16.de april åker jag till USA för tredje gången!! Jag ska till New York (till en början) och plugga intensiv Engelska. (It is now official news!) Det är ganska coolt och jag är superduper nervös, men det känns tryggt att jag kan manhattan mer eller mindre utantill vid det här laget. Att få känna mig som en riktigt New Yorker kommer bli en...

Denna kväll!



Hemma från skolan. Helt slut. Vill sova men ska inte! Okej jag sätter en gräns nu. När klockan blir 20:00 ska jag börja plugga. Tills dess - vila !