I'm bored. This is for some of you. Not all.

Här kommer ett litet roligare inlägg till KAJSA. (Känner mig givmild). Men ni andra får också läsa. Det är lite om livet här i Hordvik och barnehagarna runt om i Bergen. Tror inte ni kommer få ut något av det egentligen. Så ni kan lika gärna sluta läsa. Förutom du Kajsa. Som tydligen inte har något liv. (felåt. skojja bara)

Emma har fått jobb på en barnehage som ligger vid eurospar!!! Hon åker alltså hemifrån 07:34. Vidrigt lyxigt. Hon jobbar med stora barn och blir satt i rum med 7 pojkar och de tävlar om vem som ska få 30 pussar av henne och uppmanar henne att ta av tröjan och säger "kan vi få se rumpen din?" Quite nasty actually. Hon äter som vanligt 1 kilo flingor på morgonen och vaknar typ tre timmar innan jobb och går ut en timme innan bussen kommer. Emmas nya kvällsritual är vaniljyoghurt med musli (first price såklart). Och ikväll busade vi med na och gömde hennes yoghurt 2 gånger.

Det känns som om Ellinor har kommit in i en störperiod. Och hon får åka till granebo 3 dagar i veckan och stör sig på att vara ute och att hennes gummistövlar har varit dygnsura i 2 veckor. De är alltså ganska messed up. Hon stör sig på en tysk vikarie som tydligen varit i Michigan ett år och överdriver i allt hon gör och säger. När Ellinor kommer hem från jobbet är hennes största dilemma maten. Som vanlig knyter hon händerna och hänger över köksbordet "hopp, va ska man äta idag då". Hon är fan inte sugen på soppa och stör sig på att hon inte köpte creme fraiche. Såklart pratar vi ju mer eller mindre varje dag om du vet vem, eller vilka rättare sagt. Idag fick hon åka till paddedammen men började dagen inne på furukammen, och Brage blev jätteglad när han såg henne, och när hon tvingades byta avdelning stod han i fönstret och grät. Så söööt! Vi gömde Ellinors tepåsar ikväll i frysen. För roligt när hon stod på tå och blev helt förtvivlad och inte kunde se om något te hade åkt bak i hyllan. Ellinor har fortfarande inte blivit bättre på att stänga av larmet, och jag HATAR signalen. Hon måste typ klänga sig över Emma så emma vaknar för att ta mobilen. Och här om natten väcktes vi av Mehmet. Den lilla sparveln. Här i hushållet har det blivit någon sorts hysteri om Ellinors, hm, kön. Snackas hejvilt om det och om hon är på ngt sätt nära själva delen attackerar vi. Oftast Michael.

Nicole och Michael
fick börja som vi, på K-borg. De trivs bra. Michael är på Ellas gamla hak, pheonix. Och Nickan sitter i det där lilla rummet instängd om dagarna, herkules du vet. Vi har alla varit där någon gång... Men hon börjar få mer och mer ansvar nu och trivs bra. Robert tar in de på kontoret då och då och ska visa hemsidor och andra saker. Förresten så ringde Ellinor till Robert här om kvällen och tänka höra om han behövde vikarie. Haha. Tydligen berättade han för Nicole och härmade hur Ellinor hade låtit. Haha.

1 KAJSA

haha!! tack :D ser allt framför mej! och hur sjukt mkt flyt får emmakvinnan ha!? stör mej :P saknar er alla! hoppas du mår bättre:)

skriven
Kommentera inlägget här:
Namn:   Kommentar:
Kom ihåg mig?
Mailadress:
URL/bloggadress: